en bra söndag dyker inte upp ofta

Har haft en himla fin och mysig söndag! Händer inte ofta, söndagar är oftast sega och trista. Men inte idag, idag hade vi en bra söndag. Avslutat med film och Big Brother :D

Cause im your girl ' älskar dig!

 

Mina finingar!

Vilken fin söndag vi har

... Så vi tog oss en tur bort till ica för lite handla, sen förbi lekparken såklart. :) Celwin somnade i vanlig ordning när vi kom fram, men vaknade till slut ungefär lagom tills vi skulle hem och ge dom lunch ^^ meeen men. Han fick gunga lite, men var inte alls så pigg på det. Mer grinig, nyvaken och hungrig. Gabriel hade dock skoj, gungade, blåste bubblor, åkte lite rutchkana och tog massa kort som vanligt. Han börjar bli riktigt duktig, mammas lilla fotograf!

Han ville ha tatueringar när vi svängde förbi konsum, så det har vi roat oss med vid maten oxå! ;) lite häftigt tyckte han när han insåg att det inte var av samma slag som mamma gjorde. Han var ju nämligen med en stund ner till Emil när jag skulle tatuera mig och tyckte det såg ut att göra ont, men när han insåg att dessa han ville ha bara var som klistermärken så ville han nästan sätta på alla överallt ;P Celwin, Jonas och jag fick oxå ta en varsinn ^^

Bilder från vår fina förmiddag. Vårkänslor vårkänslor <3















Hihi ;)

Senare kanske det blir en promenad bort till Bever och lite födelsedagsfika. Leo är där så det kommer Celwin tycka är kul :D dom är ju mer eller mindre bästa polers vid det här laget..
Och ikväll Big Brother, höhö

tack emil




Inte färdigt än, men hade ingen rosa färg till blommorna på armen
och den lilla döskallen vid ungarnas namn ska bli babyblue :) HELNÖJD!
- Varför har du en döskalle där?
- Tja, varför inte? Vi i vår familj gillar döskallar mer än fjärilar och sånt trams.

^^

Tjo!

21.2.12

Helt noramlt. En tjej använder kill-deo för den är mkt bättre... Hur då? Är inte alla deodoranter av samma innehåll etc bara doften som är annorlunda? Ja jag vet inte, har inte mkt bättre för mig än att ha big brother i bakrunden och lyssna på endels väldigt intressanta samtal. Har inte riktigt kommit in i det där förbannade sekt serien..än.. det kommer! Som förra gången.

Ska snart in och tvätta bort denna dag sen slänga mig i sängen. Kanske. Har inte hunnit tagit reda på hur trött jag är en, mkt annat i skallen som surrar och surrrrrrrrarrrrrrr...


- When love can tear u apart

stora killen

1 mars ska vi börja skola in Celwin på det tillfälliga dagiset Hammaren. Men jag var snabb att ringa och prata med hon som har hand om allt det där, så han satte direkt på kö till Björkängen till hösten. Orka ha olika dagisplatser till ungarna.. :/ men kan ju funka ändå eftersom jag är borta på Regnis mkt och Hammaren ligger ju väldigt nära och då kan Jonas lämna Gabriel på Björkängen istället. Ja vi får klura på det, i slutändan måste båda gå på samma i vilket fall, går inte annars. Jag jobbar inte på regnis VARJE dag.. Då kan det bli lite drygt att gå hela tiden biten OXÅ, hämta å lämna för 15 tim/vecka.. Nej tack.

Men det sk bli himla kul å se hur Celwin är på dagis. Vet hur det var med Gabriel, tror dock inte Celwin kmr vara lika enkel att skola in, han är väldigt mammig och pappig. Gabriel var aldrig det, inte lika mkt ialla fall. Det kommer vara jättekonstigt att ha helt barnfritt nåra timmar om dagen sen, jag var van vid det innan Celwin kom, men sen när han kom har det alltid varit barn här. Men så är det ju. Får hoppas man får fortsätta jobba lika mkt så det slipper bli så tråkigt hemma ^^ men det är ju oxå upp å ner såklart. :)

home sweet home

Äntligen hemma efter en lååång dag på jobbet och massa ont i magen. :( fyfan säger jag, but i made it! ^^
Emil är här och vi ska kika på film innan man kryper ner i sängen. Godis och popcorn finns, men nejtack till det just nu känner jag... undra varför..

16.2.12



Hade en riktigt mysig kväll igår :D <3

Laddar nu inför 13-21.30 pass med Sindia :D funderar på vad vi ska hitta på för kvällsmat.. Förslag?

Hej!

drop in kalas...

Bilder


pappa nyklippt av Emil på Celwins födelsedag :)


Idag, på sin 1 års dag, har Celwin gått MASSOR helt själv. Superduktig vår kille!
Roligt att det är just idag han har gått så mkt... snart springer han :D


Populärt med fontänbloss i tårtan :D


GOTT!

Det var mkt populärt oxå att storebror var med på kalaset fast det var pappavecka.. :)
(dock inga bilder på varken Isabella, Jossan eller Leo som oxå kom idag!)


Gabriel lär sig mer å mer för varje gång att fotografera :) han fotar allt! Han är faktiskt superduktig.
Roligt är det ju oxå!


polaren Lukas var på plats :D






Kärlek ren kärlek till er mina älskade


Gabriel tyckte om att ta många kort.. speciellt på Emil... :D haha sötunge!



Vi är superduuuper nöjda med Celwins dag! Drop in kalas blev det... :) inga fel.. tack till er!




Nu ska vi ha en HELT UNDERBAR kväll här i soffan ;)
Njuta av! Imorgon ska jag jobba igen efter 4 dagars ledigt. 13-21.30 med SINDIA my darling! <3

Jag Älskar Dig Jonas Mitt Hjärta

grattis vår lilla solstråle


Nykläckt 15/2-2011 kl ca 18.20


1 år idag! Grattis vår lilla solstråle! Storebror Gabriel är oxå här idag fast det är
pappavecka, kommer bli en fin dag här hemma med tårta, besök under hela dagen, firar vi Celwin.
Hipp hipp hurra!

14.2.12




Alla <3 dag (har dock inte gjort ett enda dugg för att fira denna dag) och dagen före vår minstings 1 års dag... :) så imorgon blir det tårta och firande. :)

PUSS!

<3

Pumped up kicks <3

Underbar musik

igår..

.. spenderade vi heeela eftermiddagen på lek&bus jag, Gabriel och hans pappa. :) hade en toppendag! Blev en sväng in till mberg där jag lämnade in min mobil och lite käk före å efter allt lekande. Jag är iaf nöjd och jag mer än tror att Gabriel var MINST lika nöjd! :D


Laddar med lite lunch innan..


påväg... nöjd pojke

Blev inga bilder när vi var därinne tråkigt nog, men tror inte det hade varit det lättaste att fota massa där, hade ju fullt upp med annat :D

Tack.

12.2.12

Vilken fin söndag vi har idag. Underbart. Snart kommer mormor med lilleman, sen åker vi till lek och bus. Min mage mår lite bättre idag fast den gör fortfarande ont.. Fattar inte vad det är med den :/ jag tippar på stress. Men kan ju ha fel.

Puss

11.2.12



Snygga familjen!.. Bara lille Gabriel som fattas. Han är hos mormor för jag skulle egentligen göra delad tur idag på jobbet, men blev bara första fm turen, min mage har fuckat sig, så fort jag arbetar fick jag sånna magknip, usch. Hoppas det är bättre imorgon! För då åker vi till Lek och bus! :)


Hihi ;)

Igårkväll var ju trevligt oxå btw på tal om ingenting.. :) hade endel besök här.. men jag var ändå snabb i säng tråkigt nog..!

Hej!

a few steps up...


mammas gos


Rawan tyckte det var lite roligt hur mkt lager med kläder jag hade på
mig igårkväll när det var dags att cykla hem efter jobbet ^^ michellin!


Redhead gingerbread! :)) nu har även Nettan söta Nettan färgat ännu en
gång på mig så nu är det ännu rödare, hihi i like


Celwin har kissat på pottan flera ggr. Och nu imorse la han en rackabajsare där med, höhö vad nöjd jag är över det! Kanske kan få han att börja pottträna såhär tidigt. Hans äckliga svampinfektion gav NÅGOT bra utav det hela ändå. Potträning! :)

Ledig idag, sköööönt! Imorgon kommer min stora plutt hem. Mysigt!

1.2.12

Jag behöver Gabriel. Usch vad jag saknar honom.

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0