Vilken fin söndag vi har

... Så vi tog oss en tur bort till ica för lite handla, sen förbi lekparken såklart. :) Celwin somnade i vanlig ordning när vi kom fram, men vaknade till slut ungefär lagom tills vi skulle hem och ge dom lunch ^^ meeen men. Han fick gunga lite, men var inte alls så pigg på det. Mer grinig, nyvaken och hungrig. Gabriel hade dock skoj, gungade, blåste bubblor, åkte lite rutchkana och tog massa kort som vanligt. Han börjar bli riktigt duktig, mammas lilla fotograf!

Han ville ha tatueringar när vi svängde förbi konsum, så det har vi roat oss med vid maten oxå! ;) lite häftigt tyckte han när han insåg att det inte var av samma slag som mamma gjorde. Han var ju nämligen med en stund ner till Emil när jag skulle tatuera mig och tyckte det såg ut att göra ont, men när han insåg att dessa han ville ha bara var som klistermärken så ville han nästan sätta på alla överallt ;P Celwin, Jonas och jag fick oxå ta en varsinn ^^

Bilder från vår fina förmiddag. Vårkänslor vårkänslor <3















Hihi ;)

Senare kanske det blir en promenad bort till Bever och lite födelsedagsfika. Leo är där så det kommer Celwin tycka är kul :D dom är ju mer eller mindre bästa polers vid det här laget..
Och ikväll Big Brother, höhö


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0