projekt barnfritt sovrum

Igår flyttade Celwin in till Gabriel, så nu är det officiellt båda pojkarnas rum då båda sover där.
Första natten, inatt, gick ju i alla fall bra, så en bra början *peppar peppar*, vi fortsätter nästa vecka återigen, så får vi se hur det går denna vecka, beror ju lite på om vart vi är, här eller hos Jonas ^^ det är tur att Celwin ändå inte verkar så kräsen med vart han sover. Pojkarna känner sig även väldigt trygga med varandra så tror det kommer gå rätt bra.. ser egentligen inte varför det ens skulle kunna gå dåligt :)
 
Gabriel blir duktigare och duktigare med pottan. Och när Celwin fyller 2, här knappt om en månad.. 17 dagar närmare bestämt, så ska han oxå börja potttränas har jag bestämt. Fan alla dessa blöjbyten :p
 
Strax iväg till sjukgymnasten och kanske hoppa in till sjukgymmet en stund efter.. kan ju kanske behövas.. min stackars rygg. Så får vi väl se vad dagen bjuder på.. ser ut att ljusa på lite så att solen kan kika fram!
 
 
 
 
 
Jag älskar dig

Sent..

Undrar själv vad jag gör uppe vid den här tiden när jag egentligen är dyngtrött.. Jonas slängde sig i säng snabbt efter filmen vi såg, Book of blood, den var sådär btw.. inte direkt ngn jättehit ^^ men jag sitter kvar uppe.. grejjat runt lite här i tvrummet.. i vanlig ordning :) mysigast att grejja på kvällarna, ensam, när alla andra sover och man har överskottsenergi samtidigt som man nästan deckar av. Hmm.
 
Dagen har rullat på! Lite här och var :) bl a nere på sjukgymnastiken och tränat på mina ryggövningar.. känns i ryggen kan jag säga :/ trodde det skulle bli bättre jag? ;p att det ska behöva ta sån tid..
 
Lite att stå i imorgon fm också.. skönt när dagarna fylls med saker att göra och träffa folk nästan hela tiden så man slipper gå in i sig själv sådär igen, hemska tanke.. ljusare dagar hade man ju sett, så tur att jag ser stora skymtar av dom nu! :) vädret idag har varit helt fantastiskt fint, men kallt.. men FINT! :) sådetså..
 
Nu tar jag nattcigg sen natten
 
 
peaCe
 

onsdag

Tackar Ronja som passade Celwin idag under tiden jag var på möte med Peter :) hon kom redan halv 8 imorse å så stekte hon plättar åt oss till lunch, så ett gott tips, glutenfria pannkakspåsen, kör på den om ni ska ha färdig påse menar jag då, fruktansvärt gott! Mycket godare än den "vanliga".
Och så hann vi med att knäcka en film,Bachelorette här på em oxå, så det har varit en lugn dag här hemma hos oss. 
 
 
 
 

egoboost

 
kySs and peaCe ;*

ny vecka..

Helgen..
 
Lite av den i alla fall.. :)
 
Massa gos och bus med valparna hemma
hos Krister och Lolita! Dom har vuxit himla mkt och är riktigt busiga nu.
3 sekunder och Alva hade redan tuggat hål i ena raggsockan jag hade på mig.
Tur att Jonas mamma kunde sy ihop det på en gång, haha! BUSSKIT!
 
 
 
Mammas sjukling!! :( tror det kommer bli samtal ner till bvc eller vårdcentralen eller ngt, inte så himla okej som det är nu :( vägrar äta, sover jättedåligt, dricker rätt dåligt oxå och kommer väldigt lite kiss men mkt bajs.. och febrig och hostig, ja det har pågått länge, känns som att ungen kommer tyna bort snart :O
 
Nyttigt!
 
Jonas söndagsbakade ;) MUMMA!
 
 
Även träffat Ronja en sväng i lördags. Alla är visst sjuka. Hoppas du är bättre snart pumsan!
Massa gammal bild det dära :) sommar i Otterberget nostalgi, 2005 :D tider det!
 
 
Ny vecka nu, en måndag som det kallas. Har suttit och sökt endel jobb sen jag kom hem från mötet nere på AME och fika med tre goa tjejjor! :)) kaffe passar btw inte alls så bra ihop med sallad.. kom jag fram till.. haha

 

Ett två tre..

Sista dagen med vår lilla grupp på jobbsökarkursen i fredags, lite halvtrist faktiskt men det är ju lixom meningen att det inte ska behöva vara en längre tid :p ska träffas i grupp på måndagar och göra upp planering för veckan och jag måste ta och ringa Peter för nytt möte. Han är lite virrig den där karln..

Influensa har familjen åkt på såklart. Och såklart ringdes det om jobb i helgen oxå, tajming!? Suck.. Då får man snällt säga nej för kmr jag ner dit och smittar nån stackars gubbe lr tant dör dom ju på kuppen, nä tack för det.

Hade en trevlig kväll med Jonas, Ronja och Bever igår i alla fall, lugnt och film.. Försöka kurera mig.. Men celwin därimot är bra ofräch nu, febrig och gnällig hela tiden. Vi får väl se när det är tänkt att det ska bli bättre..

Kävesta studiebesök idag

Besöket på Kävesta gick ju bra.. haha.. ja ja inge mer om det tror jag :P ujuj... Ont i ryggen hade jag ju i alla fall, så mkt kan jag ju säga!!
 
Och att det verkar vara en väldigt chill och flummig skola, tyckte nog både Sara och Elinore oxå och som en annan skulle passa in i som fisken i vattnet ;p vi får se hur det blir med Vård-omsorgscollege till höst, det är just nu prio 1, men ska söka till båda, får jag ja till båda äre ju bara att tacka nej till Kävesta och söka in igen när jag är klar med Vård-omsorgcollege om man inte då heller lyckats få ett vettigt jävla arbete på ett vettigt jävla ställe ^^
Men jag hoppas på en praktikplats här snart inom psykiatriförvaltningen, vare sig det är i hallsberg eller nån annanstans i Örebro Län. Jobbigt när man måste begränsa sig en aning för man har barn och dagis och pappan till ena barnet bosatt här som han är hos varannan vecka, men så är det ju. Just nu ser det bara ut så och då får man jobba sig runt det och hitta alla möjliga lösningar trots det. Bara för att man inte kan flytta till en annan stad eller ort eller vad det nu kan vara så ska det inte betyda att man inte ska kunna hitta ngt man vill göra, även om det är en liten transportsträcka till ngt större i framtiden. Allt är ju egentligen bättre än inget. Ja.. okej.. inte allt ;b
 
Varit iväg och handlat med Jonas far, en hjälpare i nöden 99 ggr av 100.
 
Mitt huvud dunkar på rätt bra och jag tror jag inom snart kmr bli bra sjuk igen, influensatiderna they just lööve me.
 
 
peace&love
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagskvällen

Sitter lååångt ner i soffan och kikar på Khloe and Lamar såhär innan jag slänger mig i säng!
Både Jonas och Ronja har dragit hem och kidsen slängde jag i säng kl 19, då fick det vara bra och lugn och ro för mammsen ;b

Åter tillsammans med mannen jag tänker gifta mig med en dag och aldrig mer släppa taget om. Jag är tokigt kär och mycket mycket mycket har lättats upp. Men har trots allt endel kvar inom mig att bygga upp igen. Att återställa och uppdatera hela sinne och själ. Denna resa dessa sista månader har varit en riktig skallebank för mig, bland den jobbigaste tiden i mitt liv, jag är så otroligt glad över att ljuset och hoppet är tillbaka.

Älskar dig, Jonas Johansson. Inte utan dig!

högst av allt

Högst av allt är ni.
 
En vänskap som består genom åren. Tack för det vännen!
 
 
.. Min mage är fortfarande rätt så våldtagen... suck. Tur att det är kväll här snart och slänga barn i säng dags så mamma får slänga sig i soffan och vila magen :p
 
 
En vis mans ord...btw..
 
 
PEACE
 

10 januari

Helt klart är min mage helt fucked, usch inte helt okej!! Bigos (polsk vitkålsrätt, ASGOTT) och vitlöksbröd.. satt väldigt efterlängtad gott i en tom mage, men känner nu att det nog inte va den allra bästa matidén...
 
 
Saknar det håret! Synd att jag tappade tålamodet jag hade då att låta
det växa ut till min egna hårfärg ;P
 
 
 

Godnatt

Totalt vilsen men jag ger upp och går och lägger mig.

chillout

tunein
 
<3
 
 
 

glöm inte bort att andas

Gud hjälpe mig. Andas. Andas!!!!...
 
* *
 
Lilla Ludde. Så himelskt söt!!! Försöker hälsa på dom småttingarna så ofta det går innan dom ska till sina nya ägare. Tur att en ska vara kvar hos Jonas mor och far ändå!
 
 
Nu har jag mina terrorister hemma igen i alla fall.
Full fart.. minst sagt.
 
 
Har varit rush idag, haft att göra enda fram till 15 idag. Skönt, hjärnan lixom kopplar bort då. Då går det åt rätt håll åtminsonde. Till och med min sjukgymnast säger åt mig att komma ihåg att andas... hmmm..
Ronja skulle ha kommit hit idag med men lilla slarvmajan hade tappat sina bilnycklar, så fick snällt stanna hemma ;P men tur att dom kom fram sen, men vi ses imorgon istället :)
Blir att kasta sig i säng tidigt idag, upp kl 6 imorn. Inte alls så pigg på det om jag får säga mitt..
 
 
go with p e a c e
 
 
 
 

Knatar och går, kryckligt men frammåt

Det här är verkligen en rejäl omgång för huvud, kropp och själ. Jag krycklar mig fram lite sakta.. Denna onda cirkel har slagit hårt på mig och det är så förbannat otryggt. Men frammåt kmr jag.. Så småningom.. Kanske..

Rehab träning hos sjukgymnast för rygg imorgon, rätt schysst det!!

Mina terrorister kmr hem oxå. :)

Soldyrkare

Gillar inte när det är såhär grått, hela jag blir grå. Inge pepp på nånting då. Vill ha solstrålar!! Jag kmr bli en jäklans soldyrkare i år har jag en känsla av. Märkligt va...

Har umgåtts med min lilla Ronja ett par dagar nu :) igår passade jag på att lägga i mer slingor i håret oxå. Gos gos med valparna hemma gos Jonas päron har det med blivit endel! Svårt att låta bli. Nånting vill man ju gärna ha som gör en lite extra glad :)

Peace

1 år

För ett år sen höll vi på att komma i ordning i lägenheten jag nu, ett år senare, bor själv i. Och jag kan inte se något annat än sorg i det.
 
Så fort solen visar sig kan man känna ett glädjerus i hela kroppen, att allt det där andra som gör en nere bara försvinner och allt är så himla bra. Nånting säger mig att jag kommer att uppskatta våren och sommaren mer än  nånsin förr.

up and away

Börja jobba på att ta sig ur den här svarta tunneln. Hade väl tänkt mig att det ska hända detta år ialla fall ;O
 
Gitta bort till sjukgymnasten sen en springtur, blir premiärturen för i år, tadaaa!
 
 
Den stora frågan återstår, livrädd för svaret så jag kliver åt sidan.
 
 
Up and away

Du och jag 2013 du och jag

Välkommen 2013. Vi har mkt att jobba på du och jag kan jag lova dig. Vi ska vara mer överens än jag och 2012 var och jag vill helst att du låter min familj och vänner vara kvar på jorden hela året som kompensation för förra. Inte helt okej vafan! Inte alls.

Vi firade in året ett litet gäng här hemma hos Jonas. Inge pepp på party inte. Men vi hade en mkt intressant kväll ändå kan jag lova! Tankarna flög iväg många ggr åt ett annat håll.

God fortsättning på er alla. Hoppas alla nyårslöften är i full gång ;)

Tankar och frid till dig Jonas, må din själ flyga fritt! Du är saknad!

Peace

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0