kasta saker på dom!

wöhöö! sitter här nu och glor på the hills, season 6, :D fyfan vad förbannad jag kan bli på dom, vill bara kasta något på dom. LYXPROBLEM, döö! aja, kollar ju likförbannat, så jag ska bara vara tyst ;p

Gabbe sover, sen när han vaknar blire att åka hem till mamma och pappas nya place i åsbro :) dom ska ta med bokhyllan oxå, äntligen, lite mer plats här :)

så kanske träffa Ida ikväll? Hm. Jag vet inte vad man kmr orka med, känner mig helt död.


Behöver städa egentligen, känns smutsigt härinne!

the hills igen ;D

yay! tack Jass för du påminde mig om att The Hills finns ju ffs nu att tanka hem, säsong 6 oxå :) woppii! skiten suger ju bara mer och mer, därför fastnar man ju bara mer, så mkt lyxproblem dom har därborta i Hollywood. (Y) stackarna.

största nötterna i hela jävla L.A.

fan synd om dom!

glad är jag iaf att dom skiljer sig till slut i vilket fall. Äntligen, alla The Hills fans pustar ut.

 

 

Den här jävla grannhunden kan ju gå och dö, ska fan skjuta hundjäveln! Idiot till granne som tydligen inte fattat att hennes jycke sitter som en bebis och skriker ALLA TIMMAR HON ÄR HEMIFRÅN, ylar, skäller. Väggarna är inte så tjocka och vi bor vägg i vägg, det tog mig en timma att natta Gabbe ikväll. Hejjafan! Gå och dö hundjävel. Okej, inte hundens fel då, men hon, ja hon kan ju gå och stoppa in sitt jävla huvud i sitt jävla anus! KUL! Undrar när hon hade tänkt att komma hem ikväll då. Inatt..imorgon? cpgranne, flytta!

 

Aja, hare kanin!

gabriel 20 månader

Ja. Ni ser, alltså det går snabbt. Poff sa det sa blev han 20 månader från bara några dagar gammal på denna bild. :) stora grabben! Men kommer alltid vara våran lilla bebis ;)

 

 

Det är nog något fel på mig. Jag saknar vintern.

virusfritt!

Waaay! Min älskling var så snäll och fixade min cpdator som lyckades SÅKLART få jävla virus attack, trojansk häst, bla bla bla bla, bryr mig inte så mkt mer än att jag visste att det var virus som käkade upp min käraste ägodel ;D ^^

Den är frisk nu ialla fall. Så nu hamnade jag här igen, en onsdagskväll. Lilleman somnade rätt snabbt förut när jag nattade honom, jag är så trött att jag nästan somnade själv när jag låg där bredvid honom.

Har ju hunnit med endel idag, både jag och Gabriel. Sprungit fram och tillbaka på hela hberg typ 2-3 ggr. Mina fötter gör ont, jävla flipflop som gör att jag får apont i hälarna, bara bränner :/ och ont mellan tårna, helt rött. Förståa gången dom skorna ger mig några besvär alls, suck.




Imorgon ska jag träffa Åse och senare Emmy! :D
Två stycken som man inte träffar så mkt längre, ialla fall inte Åsepåse.

v 11+3

Alltså vecka 12.
Helvete vad sakta det går. Hoppas verkligen tiden kmr igång lite mer efter KUB-testet iaf ;P är ju snart, hihi.

Jaha, nu sitter jag här i soffan och softar ut lite mellan allt spring. Blev städning, eller ja typ, Jonas dansar runt med dammsugaren, jag har diskat och plockat upp lite kläder och sen bokat tvätt-tid, så jag hade tur som kunde få tvätten gjord redan idag. Slipper jag tänka på det nu i veckan när Gabriel kommer hem imorgon :)

Blev myskväll igår, framför Alien 3 med massa gott, hähä ;)
Fattade säkert mkt av filmen. (Y)

Undrar om Bever kmr hit idag och bakar med mig :D haha. Världsbäst påt!

regn regn

Men nu klagar jag inte! Det är skönt med regn. YES! Ska ju bli fint snart igen så jag njuter av det här.

Var och handlade inne på mberg förut, lite mer utval till lilleman, behövdes handlas endel, fan kylen helt tom nästan!
Synd att Jonas aldrig vill följa med dit för jag får hjärnsläpp och vet inte vad som behövs handlas vissa ggr :P går bara och plockar, kmr ut med bara hälften av vad jag behövde ^^

Och i fredags blev det lite tältning uppe i tripphult med Bever, Maria och Jonas :) det var mysigt, haha! Skogen is the shit. xD

Annars vet jag inte vad man ska blogga om mer. Dagarna rullar på. Bla bla bla... upp och ner... bla bla bla...

fullt upp

Höll igång heela långa dagen igår. Lämnade av Gabbe till hans pappa, sen ner t vårdcentralen, upp och kolla lägenhet (som vi SKA ha har vi bestämt! ;D), äta mat på grillen, träffa Mimmi som kom med tåget, ner till nytorget där hon skulle ta sig en cider. 60 kr. Okej, smart, kunde ha fått 5 st på bolaget, men nä, Mimmi skulle ha en på nytorget.

Sen iväg till lidel, och så hem. Hon fick för sig endel pinsamheter oxå, haha! Knäpp. Men det gick ju bra ialla fall och så kom Shogge ut, och vi åkte till Säbylund och bada kvällsbaaad :D så skönt! Efter en stund i vattnet blev det faktiskt kallt så en timma senare åkte vi hem. Eller ja, först skjutsa hem Mimmi till stan, SEN hem. Planen var film. Har fått hem massa filmer nu som, te x, Snabba Cash, Ghost Writer osv :) men deckade rätt fort. Snark!

Går segt att piggna till idag. Men går frammåt. Sitter med kaffet nu efter en liten frulle. Musik är på så man kanske kan få upp ögonen. Det var roligt i duschen förut, dumt och sätta på kallvatten, jag står under varmt vatten och somnar halvt. (Y)


Idag: Försöka styra upp det där med lägenheten ;) hähä. Och ikväll filmkväll med Bever! :D

snickers

Brick and Lace - Love is Wicked
Varför förknippar Bever alltid den låten med snickers? ;D kanske ska säga att det e mer videon han syftar på isf ;)
Snickers är ju gott. Kanske det han menar oxå ^^ haha


Sitter här med sista koppen kaffe innan man ska klä på lilleman och börja knata upp mot hberg, möta upp Gabriels pappa, hans vecka börjar idag. Surt, ja, men så är det.

Sen vårdcentralen där dom ska haffa massa blod av mig och kl 16 kolla lägenhet, ska bli roligt, den verkar grym, så man får hoppas på det bästa! :)



 

Jason Derulo - Ridin' solo

:D

summer -10

Maria, Bever, Jonas, Gabbe och jag åkte till bäcksjön :)

Var riktigt skönt i vattnet, tyckte speciellt min lilleman som var så lycklig i vattnet.

Men var rätt kallt i luften och jag var badkruka för jag inte ville kyla ner fogarna. GÖR ONT! Fan, vilket otur man skulle ha som fick problem med den där skiten såhär tidigt :(



Sitter och väntar på den mest långsamma människan. Vi ska baka sockerkaka! :D 

Sen blir det nog att dra sig hem till Jonas päron. Han och Gabriel är där nu :)

Blir tyvärr inge badi badi idag. Men skönt att värmen inte är på högsta iaf! Moln är uppskattat nu!! Fläktar oxå. 


Men sommaren har varit helt okej fram tills nu ialla fall! :)

Värmen har vi ju haft!


Jag hoppas du får det riktigt bra! Kommer att sakna dig.



spöket kom på besök??

Äntligen regn, man kan känna lite mer frisk luft när man går ut :P :D

Gabriel sover middag. Jag sitter här med min andra kopp kaffe idag. försöker komma i form. Humöret är inte på topp alls idag, så jag kniper käft mestadels denna dag. Iaf hittills, känns som att om jag pratar eller ska säga nått kommer jag bara bli irriterad om jag får fel svar :P haha. Härligt, asbra, yeah!

"spöket tyckte inte mina cigaretter skulle ligga där" eller "spöket som kom på besök", kan ni minnas att jag har bloggat om något sånt? Skulle skriva rubrik, råka skriva ett S, så kom dom rubrukerna upp, som om jag har haft nån sån rubrik? Eh.. ah, kanske, fan, man har ju vare rätt snurrig det senaste året, hahahaha.
Men det är lite läskigt, på tal om det. Ibland om nätterna eller när man ska sova, känns fan inte som att man är ensam i lägenheten alltså. Bortsett från Jonas och Gabriel då. Det kan vara riktigt ruggigt ibland, men det är väl för man tänker för mkt vissa kvällar när man ligger i sängen, så tror man att man hör och känner massa konstiga saker? Vet inte.

Tvätta imorn, så roligt. BAH!
Och så ska man vara kattvakt från imorrn till onsdag. Igen, fan vad mina kära föräldrar ska ut och åka överallt, vill oxå!

Kub test

Fick brev idag :D
KUB-testet ska vi in och göra den 4/8 :)
Spännande :D

lycklig lottad!

Jag trodde illamåendet hade försvunnit? Så fel man kunde ha! Har mått illa hela morgonen och knappt kunnat röra mig ur soffan. Att ta mig upp ur sängen är ju en helt annan femma.

Jag är riktigt lycklig lottad som har Jonas. Fixar allt med lilleman på mornarna nu när jag mår sådär på morgonen. USCH, jag hatart! Att äta frukost med Gabriel och när han är sådär gosig och mysig på morgonen, det är ju bland det bästa jag vet. Men nä, det går fan inte.

Planen idag var att jag och Gabbe skulle hem till mamma nu på förmiddan, äta paj och ut och leka. Men eftersom jag knappt kunde röra mig eller få i mig mat fick hon komma hit och ta över. Så har faktiskt nu tage mig upp efter lite mer kaffe och plockat undan och nu tror jag att jag måste äta frukost.

Denna värme dödar mig. Ja, jag klagar! Jag orkar inte! Igår regnade det, skönt som FAN! Lite härlig luft :) Ska tydligen regna idag med sen, HOPPAS! Vill ha åska oxå. Vill kunna andas. Fläktar är mina bästa vänner just nu.

Ida, förlåt för igår. Jävla humör. Cp känslig för allt :p
I love you!

Jag älskar mitt liv trots allt. Jag har underbara människor som finns här som gör mig glad. Underlättar allt för mig.
Jonas och mamma. Ni är världens bästa som ställer upp nu, känns inte som att den här graviditeten kommer bli så enkel :P till skillnad från när jag gick med Gabriel. Då var det lätt, inga problem alls nästan.

Ida, min lilla pärla. Men det är bra att vi inte alltid kmr överens, hahaha. Nyttigt ;D

Shogge, hoppas du kmr på fötter helt och att allt kommer ordna upp sig. Att du har mål i livet. Blir riktigt glad om du kommer in på det där :D

Makke, lilla fyllot! :D skiner alltid som en sol :D

Nettan! Vi måste ses snart, saknar ju er. Tråkigt med massa tråkigheter. <3

Och så min lilleman. Gabriel. Undrar om det går att älska en annan människa så mkt som man älskar sitt barn? Jag tror inte det. Jag skulle ge mitt liv för dig, du är min lilla solstråle som alltid gör mamma glad. Vilket humör man än är på, vilket humör du än är på, du är ett litet söthjärta som får hela världen att stanna upp och älska dig!

PUSS.

.

Måste ta och lägga in lite kort jag tagit på lilleman snart alltså, har ingen ork :O jobbigt... för det är ju verkligen jätte jobbigt.. haha. Snacka om orkeslös!

Var till barnmorskan imorse ialla fall, gick så bra så. Bokat tid till Kub-testet. Förhoppningsvis går tiden lite snabbare efter det, haha, tycker det går så sakta nu. Kan kanske ha något med värmen att göra. Segt!

Lilleman sover middag, senare kommer Karin, så får vi se vad dagen bjuder på. Blir kanske lite picknick nånstans ute i solen eller om man går bort till Jonas päron. Han sitter ju där och försöker laga nån dator. Roligt :P


Blir lite cp irriterad på cp Ellen på tv. Alltså hur fan orkar man?! Jävla fjant det där, köper alla sina fans, speciellt dom i publiken, ÅH ORKA!

Nä, lite kiwi nu kanske.

Jag älskar dig, Jonas!!

mmmm gott

Nu sitter jag här med min ost och skink baguett :D nybakade baguetter, min kära mor och jag var iväg och handlade förut, har haft fullt upp sen kl 10 imorse då vi orkade oss upp. Plockat, diskat, dammsugit... eller ja, Jonas har dammsugit och diskat :P jag har plockat... mest.. ;D lät ju bra det där. Haha.

Vid 14-15 tiden blir det att hämta min lilleman hos hans pappa. Äntligen. Älskar tisdagar ;)
Känns lite bättre nu än sist jag hämtade honom, då knät var helt förstört. Nu är det bara denna jädra värme som tar kål på en. Fläkt, AC.. ja tack.. behöver... :P

Blir nog en dusch på det här strax.

Puss

varm helg

Har varit väldigt varma och sköna dagar nu i helgen, eller hela veckan egentligen. Har haft en bra vecka :D riktigt roligt har vi haft. Och i lördags åkte vi till säbylund ett gäng, stannade kvar över natten, solade, badade, grillade :D ja det var mysigt. Dagen efter kom min älskling dit, det var meningen att vi skulle åka hem men han och jag stannade ialla fall kvar där tills idag. Ida, Axel, Makke, Shogge och Mimmi åkte hem. Så vi hade det riktigt mysigt ;)
Så skönt att bada, imorse var vattnet mkt varmare än igår morse, det tog imot att hoppa i då, men idag gick det bra :D det var ju som att duscha, man var helt svettig och äcklig annars. Visste vissa ggr inte vart man skulle ta vägen alltså! SÅ VARMT. Men man ska väl inte klaga. :)

Hemma nu ialla fall. Så snäll som Tobbe var kom han och hämtade oss. Äntligen hemma, packat upp och grejjat, massa saker överallt. En dusch! YEAH, den satt fint!

Sitter i stora rummet här, med två fläktar igång och Vänner på tv. Paradise ;) enda som saknas nu är fan en stor fet kebabrulle, eller en pizza. SJUKT JÄVLA HUNGRIG! Bajs.

Men snygg bränna har man väl ändå fått :D hihu! Ser fan bättre ut än när jag kom hem från Cypern. Konstigt nog :D

.

Skönt att komma hem imorse kan jag lova! :P
Ronja kom och hämtade upp mig och Shogge imorse kl halv 7 ;P härligt, hann sova typ en timma imorse, planen var att vara vaken hela natten, nödvändigt att sova? Nej? :P idioterna skulle ju bada mitt i natten, så vi drog upp till Gallaberget, galningar xD aja, mygg var ju mysigt.
Kom hem och slängde mig i sängen på en gång, fyfan! TRÖTT, men gick inge bra att sova för det, men fick några timmar sömn iaf.

Nu har vi varit ute och åkt lite bil, Bever sitter här och äter upp alla chips och kladdkakan, yeah!

På lördag blir det trevligt, Ida och jag ska umgås och ha mysigt :D längesen nuuu! Saknat dig.

Och idag kmr Ronja :D hihi.

vem tänder stjärnorna, du vet att jag älskar dig

Eva Dahlgren - Vem tänder stjärnorna
riktigt fin låt, gammal, bortglömd, men fin.


Jag kanske inte är alltid bra att uttrycka mina ord eller känslor och det kanske inte är så konstigt, man har gått genom saker genom åren man lär sig att stänga av och till slut skiter man i allt. Man orkar inte, man vill inte. Och nu med alla fucking pregnant hormones, blir det 100 ggr värre kan jag lova, ibland undrar jag vadfan det är med mig. det här är ju inte bra, vi mår inte bra, förhållandet tar stryk, klart det blir så, och det är nog vanligt att förr eller senare krisar det. Sen om man tar sig genom det eller inte är ju en helt annan femma. Ska man vara stark och tålmodig eller ska man skita i det? Jag vet inte, för jag vet ingenting nu. Jag känner mig helt tom, helt känslolös.

Allt jag vet är att jag älskar dig, du vet att jag gör det, men jag kan inte säga det varje dag, jag kan inte ge dig allt du behöver jämt, nånstans tar det stopp. En stor mur, jag vill skrika högt genom den, riva den, jag vill vara ditt allt, jag vill ge dig allt, men fan det är så svårt ibland. Jag kan lixom inte hjälpa det.

Att jag skriver det här inlägget ens och inte pratar med dig är för att när det väl gäller så tar det som sagt stopp, jag har inget vettigt alls att säga, då vill jag bara dra mig undan, göra något annat för att slippa. Visst, det kan jag inte göra hur länge som helst för det är väl det som tär som mest på allt. Jag kan lägga all skuld på mig, det kan du oxå, det kan väl dom flesta, men det gör inget bättre. Jag får dom här känslorna i vilket fall, vems fel det än är.

Allt gick så fort, inget mellanting, det var pang boom, så var det massor hit och dit. Alla förväntingar från människor runt okring, vi skulle vara tillsammans, vi skulle skaffa barn, vi ska gifta oss, vi ska göra det och det, allt! "Åh, ni är så söta ihop, åh va ni passar ihop" osv osv. Till slut satte man bara en etikett på det hela och det skulle helt enkelt vara så. Fan, jag känner mig gammal, i ett 25 årigt långt äktenskap. :S varför? Jag vet inte, jag har ingen aning. Jag är inte den typen, jag pallar inte med det så mkt på en gång, jag spricker snart. Jag får ingen luft.

Men jag älskar dig. Du är en stor del av mitt liv. Men låt mig få ha plats till annat oxå, låt mig få andas. Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre. Vi är helt olika människor, fast ändå inte, vi har helt olika åsikter på förhållanden. Det ska va allt eller inget. Jag måste få andas.

Förlåt om jag har sårat dig, jag vill inte göra det. Men det är det enda sättet för mig att visa något. Jag har pratat och pratat i 5 års tid, jag vill slippa det, ialla fall ett litet tag till. Snart får vi en liten bebis, andra barnet för mig, då får ingen av oss leva ett liv som vi gör nu eller nånsin gjort förr.
Vi borde leva livet så gott som det går nu, umgås gärnet med våra vänner, vara ifrån varandra, sakna varandra mycket mycket.. Vet inte om du förstår, men jag hoppas det. Jag har fan saker att leva ut innan jag blir mamma på nytt. Hela livet är överväldigande just nu, och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Det blev ett långt inlägg, mestadels för en enda person. Men men.



Bada och glass strax ialla fall :) kanske tar humöret upp ett steg.

varmt varmt varmt

pung, skit, balle, fan!

bra att man har blivit duktig på att stänga av allt, åren har gett en lite erfarenhet av det.


ut och handla cigg nu, sen se vad man orkar med, sjukt varmt! glass kanske?

..

Blä, denna värme. Men man ska ju inte klaga. Har ju varit en riktigt skön dag ändå. Umgåtts med Karin, Natta, Ronja kom oxå, då blev det brändåsen, och nu väntar jag på Bever och Maria. Baka lite, sen ut till parken och fika. Vuxenpoäng, yao! ;D
Lämnade lilleman till hans pappa idag med, tisdag som sagt, suck. Men men, skönt med sovmornar nu när man knappt får upp ögonen på 2 timmar ungefär ^^ hemskt är det, aldrig vare såhär morgontrött.

* * *

Det är tungt, kan bli riktigt tungt, som någon slags mur. Vill bara skrika mig genom den. Ibland blir det lite jobbigt bara och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men.. det löser sig.. Väl...


Steel Panther
<3 :D



Nu är dom här :D

tjing!

aj aj

Har bränt mig på ryggen. Vad roligt. Yaay, bränner, svider, gör ont! Men meeeen, så äre med det.
Sitter iaf nu hos mamma och pappa, Jonas och jag ska vara här några dagar, sitta kattvakt. Rätt mysigt :) nära till nytorget, hahaha TJOCKIS ;p men det får jag vara nu.

Blev glass med Shogge idag, senare kom Emelie, då mumsa vi oss mammas rabarberpaj som satt riktigt fint. Gott!

Min lilleman har somnat nu, så jag sitter här och väntar på mat och glor på tv ;P jag har det bra, jag.

Hoppas på dåligt väder imorrn.. Kommer bara springa runt ute i vanlig ordning och bränna mig ännu mer, så knäpp som man är, ger aldrig upp. Får ju dåligt samvete av att sitta in och glo på tv när vädret är såhär, mitt o sommaren och allt :)


Tjopp.



<3

Det var bland det bästa jag gjort på länge, igår var det vi tre igen, som det brukade vara! :)

Blev säbylund, sen en sväng vid 7eleven macken i kumla, där vi mumsa glass och cola, och så vidare till hberg, säga hej till Makke och gänget hemma hos Perkan :D och så till slut hamnade vi hos mig. Jonas hade redan nattan lilleman och allt, så det var tyst och lugnt när vi kom. Jätte snällt av min älskling som fixade allt när vi åkte ut till säbylund :)

 

Idag blir det nog att gå ut mot torget och köpa glass senare med Emelie :D

Hoppas Gabbe vill ha glass bara, han får ju får sig ibland att han inte alls vill ha och andra ggr ska han ha hela glassen ;P

 

Kanske frukost nu?

 

 

tvätt, foglossning, säbylund ;P

Trodde jag skulle tvätta kl 11 idag, så runt kl 10 stod jag i köket och tänkte att man kanske skulle ta och gå ner och köra igång, jag menar, det var ju verkligen massa tvätt, som vanligt :S en stor sån här ullared, gul påse, mkt större än dom blåa ikea påsarna, den va proppfull och en proppfull tvättkorg. Yeah. Jonas kom och sa att jag skulle visst tvätta från 9 till 17. YEAH! Stress, hoppas jag hinner klart. för kl 17 kommer Ronja, då ska vi hämta upp Emelie, sen iväg till säbylund :) ska bli roligt att umgås lite vi tre igen!

Foglossning? Eller bara ont? Ja, skit samma egentligen, ont gör det ju! SUCK


bad bad bad, badankor

Igår;
Blev en tur till stan :) mycket varmt, men mycket mysigt ändå :)
Först en sväng tills stadsbiblioteket, sen donken och så bjöd älskling på bio, ECLIPSE! :D:D blev lite chockad, han hade redan det planerat, hähä. Nöjd! Men fy vad mätt jag var efteråt! Massa popcorn ^^ och filmen var härligt bra, love Twilight Saga.
Så när vi kom hem blev det att traska ner till lekparken där mamma var med lillemannen. Han hade sovit en timma extra idag under dagen så han var pigg och vaken tills kl 22 eller något :P

Idag;
Lekpark, mat, sen iväg till Jonas päron, där det blev massa bad och sol :D glass oxå men det ville inte Gabriel ha idag. Fast han fick korv och mos, det gillades. Poolen gillades allra mest, han ville ju inte ut :O huttrade och hackade tänder men lika glad och lycklig för det, vill verkligen inte ur poolen ^^ busungen.

riktigt skönt att bada! lagom stor pool sådär oxå, Gabbe nådde ner med fötterna och kunde gå runt själv, det var roligt tyckte han :)

 

Imorgon blire nog att åka med Ronja, Gabbe och Jonas!

weei. Och btw, i förrgår träffade jag till slut Emelie, riktigt kul. :)

Grattis till henne/dom oxå :D så himla roligt :)))

Eclipse

Vill verkligen verkligen verkligen se den! :/ Måste bli bio snart! Mamma läser den boken nu, kanske hinner läsa den innan jag ser filmen, har hört att alla dom böckerna ska vara bättre än filmerna så ;P men vad gör det?

Jonas var så snäll som gick med lilleman till dagis en stund sen, jag vilar mitt knä eftersom vi ska in till stan sen, så jag orkar gå runt där, hur det nu än kommer gå.

Kaffe sitter man och pimplar nu, blir frukost om en stund, känner mig inte alls hungrig nu, mer illamående, men det har blivit mycket bättre med det nu än 2 veckor sen, skönt!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0