onsdag kväll med både det ena och det andra





En sjuk Calle kom och gjorde lite grannhäng med oss en stund. Trött e han ju ;b
Celwin är överallt i vanlig ordning.. klättra, kolla, upptäcka världen, vad finns det därute? Typ..



Haha gud vilka snygga blöjor!


- Och nu är jag sne.. Nu är jag irriterad såååå jag drar igen dragkedjan och skiter it just nu. Jag har ansträngt mig i detta lite väl men får tamefan ingen respons whatsoever.

ghost whisperer

Obehagligaste händelsen i mitt liv, fyfan säger jag. Kanske påväg att bli galen och ser i syne, men det tror jag verkligen inte, med tanke på allt annat som pågått lite då och då senaste tiden. Inget precis farligt, inge sånt alls, men för den som tänker på det och är lite mer "mottaglig" om man säger, så är det obehagligt, det är mer rätt ord än farligt eller läskigt. För farligt kan det ju aldrig bli.

Ni förstår kanske vad jag pratar om? Jag ska berätta ialla fall :b

Jonas och Celwin åkte till farmor och farfar i ungefär 1,5 tim. Jag satte igång med lite dammsugning, diskade undan lite och slängde ihop potatis och schnitzlar. Sen vet jag att jag tänkte ungefär på så vis att jag skulle in och dra på nya sot-skuggan till ögonen och sen skulle jag bädda sängen. Men då var jag redan inne i sovrummet för att plocka med ngt så jag bädda ordning där bara, drog över överkastet som vanligt. Och jag vet att när jag drog rätt underlakanet åkte inget på golvet heller. Sen går jag ialla fall till badrummet, är där högst 3 min tills jag hör ngt duns från köket eller sovrummet.. så jag går tillbaka.. och ser.. ngt som fick hjärtat tamefan och hoppa högt upp till halsen och fick väldigt ont i magen. Fan. På golvet nedanför sängen låg allt jag bäddat ordning PÅ sängen. Det låg alltså på golvet. Allt. Uppdraget mer eller mindre.. Jag säger inget mer om det, jag vet inte vad det där handlade om. Jag kommer att paranoia sönder my ass kommande tiden. Och där SOVER vi. Och Celwin oxå.
När jag berättade det här för Calle och Jonas som kom senare, fick jag knappt ngn reaktion. Seriöst? Inge konstigt alls? Ne ne..
:S


some egoboost on that shiet..

Nyinköpt ögonskugga, mkt nöjd, hihi. Jag var på frukost med Louise och
hennes söta Oliver idag.. Kul att ses, blir ju inte så ofta :/ Celwin hade sovit dåligt under
förmiddagen så han var lite gnällig som vanligt när vi är på god smak.
Han verkar inte gilla det stället ^^
Vi var iaf till ica och sen på Lindex. Där jag köpte lite till Celwin. Och tre par trosor till mig själv ;b
Tyckte jag behövde det. :D


Sociala lite nu kanske så tankarna inte flyger tillbaka till dagens händelse hela tiden, suck. Jag ogillar väldigt mkt sånt dära alltså, fy. Det kan gärna få hålla sig borta från mig, jag har aldrig haft nåra problem med det. Aldrig på ngt sätt varit mottaglig för energin. Men senaste 5 månaderna kanske har jag aldrig vare med om liknande nånsin. Men har börjat vänja mig nu och endel ggr, eller många ggr faktiskt så ignorerar jag det och kan även få ur mig lite otrevliga fraser till skiten.

Låter jag galen må tro? Den som tror på "spöken" (kan man ens kalla det så?) kmr absolut inte tycka det men en annan kan ju :b Men det blir ju inte mindre sannolikt när Jonas oxå har hört samma grejjer många ggr.

Whatever about that.. Nu vill jag ha musik :)

Älskar min Fina Jonas <3


..

.. Mamma var här och hälsade på en stund. Hade med sig detta..


ÄLSKAR dessa underbara orkidéer <3 och sen hade hon en härlig flarra
med sig oxå, hihi. Denna goa vodkan som endast finns i Polen. Nam!
Finns i fler smaker än citron och lime. Hallon är nästbäst, hihi



Celwin var intresserad av nya tvn :b (tvbänken är inte sne, det är ena dörren
som är sne eftersom ngt gick knasigt till efter att den gjordes om från låddörr
till skåpdörr som Jonas ville ha det ;p och nu ser det lite knasigt ut..
)
Det blev en Andersson " 40 med 3D. Plus 4 snygga glajjer ^^ vi är nöjda iaf :)


Nu äntligen färdig med städningen, inväntar mina pojkar som kmr hem snart igen :)

lycklig som om det vore allra första gången

Jag är mitt upp i att städa här hemma medans nån riktigt irriterande låt med Beyonce verkar ha börjat gå på repeat :@

Så jag satte mig ner här en sväng och då vill jag passa på att påpeka det att jag älskar dig min underbara fina Jonas. <3

Jag har mått bra jäkla bra, bättre än på lääääänge, enda sen jag kom hem från Polen. Lycka är ett väldigt brett och konstigt uttryck eftersom det är så olika för varje människa vad lycka verkligen är för var och en.
Jag vet vad min lycka är och det har jag vetat hela tiden, men enda sen jag kom hem igen för en vecka sen, har jag insett hur lycklig jag är på nytt och när de tillfällen uppenbarar sig lite då och då, då jävlarimig mår man bra! :)


Nu ska jag byta låt och sen fortsätta städa här. Bädda rent i sängen och damma av lite här och var sen tror jag att jag ger mig ^^

Puss



Min lycka, mina mirakel <3



Nästa sommar, (förhoppningsvis?!) dårruuu! ;b

today was a good day

Oj huset fullt har vi haft hela dagen nästan :) Bever blev kvar sen igår, Calle har kom även upp, Peter trassa även sig upp en sväng och sen efter det kom Ida oxå. Båda ungarna sov middag när vi kom hem från fm promenix och frukost på godsmak och sen har dagen bara rullat på bra tycker jag, just ja, köpte ny tv oxå, hihi. Mycket nöjda är vi fast Jonas ska fixa en ny grejjgrejj man hänger upp tvn i väggen med? Fattar ni? grejjgrejj.. Fäste kanske det heter? ^^ jaja, den vi hade till förra tvn passade visst inte. Hrmpff.
Gabriel, Jonas och Calle fick äta min alldeles egna hemmagjorda pyttipanna idag med ;b tillsammans med rödbetor då, inge stekt ägg ville ngn av dom ha, torrisar, men den funkade bra tydligen, tralalalala :P mycket avancerad maträtt.. hemmagjord pyttipanna ;)

Inhandlade även 3 nya mjukisbrallor till Gabriel som behövs på dagis. Fasiken helt sjukt hur mkt kläder som slits när dom går på dagis!?

Imorgon ska Gabriel åter till dagis och sen till pappa. Ännu en vecka med mindre rus och snäppet tystare vilket jag inte alls ser som ngt positivt. Det är bara tomt. Celwin tar ju inte så mkt plats än.. ^^ fast nästan.. snart.. ungen som knappt är 8 månader än;
-ska krypa överallt,
-sätter sig upp helt och stadigt även från liggläge på rygg,
-ställer sig upp i sin säng, mot bord, lådhandtag, stolar, soffan..
-ska alltid försvinna in till Gabriels rum :p gillar att vara där förmodar jag.

från igår


Bever och en liten Leo var hos oss igår :)
Vilken tur att Leo och Celwin har så kul tillsammans, busungarna.




Vår söndag har varit jättemysig, dagen har gått så smidigt och lätt frammåt. Har hunnit med att laga mat, slänga ihop äppelpaj, varit och handlat lite, diskat, plockat osv. Herregud vad ambitiös jag känner mig. Tidigt uppe var jag med och Jonas fick sovmorgon, det förtjänar han ju.. eller? ;D höhö.

Bättre blir det ju, Gustavsson 3 tr, Horrible Bosses senare ikväll.. Och även en Bever som är påväg hit. Har massa gött, typish saltiner, vindruvor, philadelfia, lite vin till det, gött! Hoppas man orkar sig uppe bara. Tog mig lite kaffe efter maten iaf :D

Polen pics


Mormors boende :)





Inne i Zakopane med mami och Kasia :)



En hundradel av vad mina pengar gick åt. Mycket shoppning, väldigt mycket... :b


Traditionella byggstilen på hus i Zakopane. Goralskie! Älskar det, så jäkla fint.


En skapligt vanlig utsikt man har i det bostadsområdet :D rätt nice
över endel av Tatra bergen. Dom är ju rätt stora ^^







Blev lite fiesta med såklart :) hade det massa trevligt, men har blivit så
klen och pallar inte så länge nuförtiden xD haha! Pussy iknow.


Blev endel bilder alltså. Det blir det alltid :D sånna minnen ska man bevara.

Nu tror jag båda barnen ska sova middag. Jag har faktiskt kollat de 3 forsta avsnitten på säsong fyra av Sons of Anarchy som äntligen börjat, hihi. Så jag vet inte vad man ska göra, vila lite :b börja med maten? Åh helvete på tal om mat.. blev en lite väl stor finfrulle för min del denna söndag :b jag e helt proppsmockad med äggmackor, äggröra, leverpastejsmackor, te, kaffe.. omg.. :S hoppade lunchen, bara ungarna som fick mat. ^^ uppsvälld är man ju ett gäng.


Ikväll ska vi ha det massa mysigt, Gustavsson 3 tr har ju premiär, KOLLA! :D vi ska det ialla fall, höhö.

Puss

lördag hemma hos oss

Upp vid 7,
göra kaffe, dricka kaffe,
städa lite, plocka lite,
göra sig iordning,
busa med Celwin, (
Gabriel är nämligen hos mormor)
handla på Willys,
hem och plocka upp allt.
Invänta Bever med Leo,
iväg mot ett till kvällspass på Kullis. :)
Böt nämligen med Emmy så hon slapp jobba, höhö.
Jag tackar inte nej när det e kväll på helgen inte!

Kyl och frys är nu iaf påfyllda och det känns bra. Resstressen har lagt sig, nu börjar det likna det vanliga, så skönt!
Celwin är galen. Crazy! Kryper överallt, ska försöka sig upp överallt, ställer sig upp i sin säng men halkar lätt ner än så länge, så det händer små olyckor :/ men jävlaranamma vad envis han är!

Älskar min finaste Jonas

Annorlunda

Det var annorlunda i Polen till skillnad från förr. Men till skillnad från förr hade jag ingen familj kvar hemma som jag var ifrån och saknade halvt ihjäl mig efter. Så det gör jag inte om, nästa gång packar jag ner varenda en som ska få åka med, så det så! :)
Annars vare skoj att träffa släkten, mormors reaktion var ju urkul när hon såg oss, det var verkligen en riktig överaskning :D hihi. Lägger upp lite bilder senare, orkar inte just nu. Hinner inte heller, strax ivag och handla lite på Willys.

Igår kom jag igång och arbetade igen, det kändes bra. Ska göra kvällstur ikväll med fast på kullis :) SKOJA INTE att jag blev paff glad när jag fick veta lönen, höhö. :D inga fel där inte..

Nu ska jag pimpla i mig kaffet och fixa mig klar.


Jag är så glad över att vara hemma igen. Det är helt underbart. Jag älskar dig, Jonas! Nu har vi lärt oss en läxa ;b

5 days

The weather isnt that pleasent today ofc, cause we're going to Zakopane in a few hours. Maybe my jacket will come to some use! :) pretty glad that I didnt bring more jackets!?

Miss my man! Miss my family, 5 days left. This is really not how I imagened my Poland trip would feel like. Sucks that I have to feel this empty inside.

My dear bigbrother is probably coming to visit today though, weeeei :)


Maybe put some close on, pretty cold!

cry just a little when i think of letting go

Bingo Players - Cry (Just a little)
Mohombi - Maraca


ENDING OF SUMMER 2011

:))


Poland, Poland, Poland my wonderful Poland.
But its not like it used to be, not even close. Everybody and everthing has changed. A lot. Kinda makes me sad actually. I miss my beatiful family back home, even if its for 9 days, its a big change for me to be apart from them when I havent been away for more than 1 day. Its weird.

Today my third cousin is coming home from Krakow, just for one night, so tonight we're drinking some tequila? Maybe? <:-DD
Marcin, Weonikas second half, lovebirds, are going home today, it will get a little sad i guess. Well, well kinda know the feeling.

Ciao!

puss&hejdå

Mina 9 dagar utan nån av mina pojkar i närheten har börjat. Jag vet inte alls vad jag tycker om det än så länge :P
Det var inte min grej alls att säga hejdå förut. Det tog hårt på hjärtat.

Jag jobbar vidare på vinboxen.. Såhär innan en flygtur.. ^^ Kan bli mkt spännande, haha!
Men jag ljuger om jag säger att jag inte ser framimot att komma till Polen. Det känns helt
underbart! Äntligen! :)) Jag ska göra det värt det. Jag ska ha så jäkla kul där med mina
finaste flickor och umgås med mormor som jag inte gjort på några år. Det ska bli riktigt kul.

1,5 timma kvar. Sen åker vi! Det är skapligt segt härborta i Mörtis utan ngn av mina favvisar :(

PUSS&HEJDÅ!

Segaste lördagen i mitt liv

... Det hela slutade med att Ida, Makke och Shogge kom upp för att hålla mig sällis igårkväll när Jonas dragit till stan. Det var mkt trevligt iaf :) Och Jonas kom hem mkt tidigare än jag trodde, så vi hade det väldigt kul, tiden lixom flög.. Helt plötsligt var kl 1.. 2... Jag skulle upp halv 6 och jobba. INTE det smartaste jag gjort. Det var verkligen bland de värsta dagarna i mitt liv på jobbet, mådde pyton, så trött och svag som jag var alltså. Inte helt okej. Men, bra att veta vad man ska undvika ;) höhö.

Vila vila.. Imorgon jobbar jag faktiskt 13-21.30 så det är soft! Jobbar ju med Maria, skulle även gjort idag, så tiden kmr flyga iväg! :)

Har varit lite duktig ändå, orkat duscha, orkat diska.. orkat lite iaf.. Om det räknas? Haha fyfan säger jag bara! Jonas och Bever tog med Celwin ut nu.
Jag orkar verkligen inte. Och det är ändå väldigt skönt ute, men nej, jag har inte orken :/

MEEEN tack för igår ändå! I like.

Idag fick jag smaka på Petra-cigaretter, träffade på Lukas på vägen hem och så hade han sånna som han tyckte jag skulle testa, undrar vart fan man köper dom? Rätt frän smak var det iaf. Ja jo, mkt det där med cigaretter.


Smygreklam ;)


Måste även tillägga att jag jobbar med hans mor, hon är en mkt bra kvinna det! :D

Fredag

Det har vare en fullspäckad dag inne i stan och mberg med Ida och Shogge :)
Har haft kul idag och även shoppat endel, hihu. Bl a en ny cykelstol till Gabriel. Och lås till hans cykel! Behövdes. Verkligen!
Har smått ont i fötterna nu dock.. Sitter hemma nu, Celwin sover, Gabriel åkte till mormor vid 18 tiden, och efter det åkte Jonas med sin bror på chilifestivalen inne i stan. Kul för dom lixom, haha, fy orka det, men kul för dom om dom gillart lixom. ^^

Jobb imorrn, jobb på söndag. HELA dagen :/ verkligen hela dagen. På min dag.

PUSS. 4 dar kvar, mihi

when titanic hit the iceberg

The best thing about reaching the rock bottom is that it cant get any worse





Försöker
somna efter detta och invänta nya dagen. Men är inte helt säker på om jag vill möta den som det känns nu.
Det kmr nog aldrig bli helt och hållet som man vill. Man behöver alltid vara två om saker och ting. Hur lätt är det alla förbannade gånger utan att det till slut kolliderar?

torsdag


Godmorgon sötnosar. :) Nu sätter sig Celwin upp helt själv. Och jag menar
verkligen sätter sig upp, helt upprätt, lite vingligt ibland, men han sitter kvar!


Igår var Ida här och myste med oss. Celwin hade ju en av sina bra dagar,
så han var supernsäll heeela dagen och busade runt massor. Tills han slocknade ;b
Har även ny tvbänk, hihi. Men som ni ser saknas det en lucka, Jonas
ville inte ha lådor utan ett vanligt skåp, så den lämnades in för att ordna det,
får tillbaka luckan idag eller imorgon så blir det fulländat ;)
Är jättenöjda med den, supersnygg, praktisk oxå. Yeah.


<3

Idag; Har massa tvätt och tänkte städa lite. Ida kmr nog förbi sen oxå, hämta Gabriel på dagis, mysa runt massa!
Celwin vaknade med en pingisboll till öga. Suck. Usch :/ den där JÄVLA vageln. Himla svullen var han ju, enda upp till ögonbrynet, fyfasiken säger jag. Så fick tid kl 10 på bvc, Jonas drog iväg dit, han skulle ju antagligen få salva. Jag tänkte att jag städar färdigt hemma och grejjar eftersom jag vet redan vad dom kmr säga där. Men blir ju förbannat glad om jag har fel den här gången och dom kanske tar tag i det och hjälper honom med den där vageln. (!!!!!)

svårt att ta natten :/



MOHAHAHAHA... ;D kul att veta hur man såg ut förtyp.. 8 månader sen...

Har svårt att ta natten nu. Suck vad irriterande.. en cigg till senn försöker dejta John Blund. Igen.
Jag har haft en riktigt mysig kväll med min man. Helt underbart!

pics



I söndags (bakisdagen för min del) var vi ute hela dagen. Märktes att Celwin
uppskattade det, det var härligt ute och vi hade det riktigt mysigt.



Och han har äntligen börjat sova på rygg. Som en liten ängel. <3


IDAG var vi ialla fall till fina Jeanettan! <3 Vi hade super mysigt i vanlig ordning.
Ungarna lekte och hade det skojj. Celwin och lilla Jossan och Gabriel med Bellis! :)
Fick tyvärr inge bra kort denna gång på dom två, men därimot på dom minsta!



SÖTNOSAR! Josephine är så himla vacker. Och det är inte ofta man
träffar på vackra ungar, eller bebisar :) hon är så fin så! Celwin är nog lite förtjust ;)



Alltid ska Gabriel skjutsa Bella. Och fy vad dom är bra på att kommunicera! Sjukt :)
Det är alltid full fart.



:) Det har varit en fins och rolig dag.

Jag gick ut med Gabriel efter middagen så han skulle få cykla lite. Jag tänkte inte alls att han skulle ha sån fart och cykla helt själv, till och med på uppförsbackarna. Jag fick inte ens putta på, han sa bara NEJE! :P
Vi hamnade en sväng på lekparken för Shogge och Makke kom förbi. Då var jag tvungen att åka rutchkana. Ajajaaaj säger jag, min svanskota mår INTE bra. Men det tyckte lilleman var fantastiskt roligt. :D höhö. Makke med.. haha.

Har fått en tidig födelsedagspresent av mamma.. en våg ;) haha. Jag har ju tjatat endel att jag vill ha en. Asbra. Jag har svällt 2 kg. Mensen som cpar löst. Jag känner hur svullen jag är nu om låren och magen. Så jäkla knepigt att det kan bli så alltså. Irriterande om nåt! Men jag är skapligt nöjd med min vikt förutom att jag svällt lite nu. Haha. Whatever...

Imorgon åker vi och hämtar nya tvbänken, YÄÄÄÄÄÄY! :)

7 dagar kvar sen åker vi! Miiihihi :)


om min lyckade lördagkväll

Ojojoj, tack alla grabbar och brudar för igår! Heeeltoppen utekväll! Fy vad skoj jag hade, hihi. Hade med mig mina tjejor, Ronja och Emelie hela kvällen och natten genom. Även Shogge :) det var ju ett tag sen vi var till gspot och dansa loss, höhö, men igår så! Det var egentligen tänkt att det skulle vara en utekväll med bara oss tjejer för att fira Emmy, men det slutade med att vi var först hos Ida. Jag, Makke, Shogge, sen kom Ronja då skulle vi just röra oss lite snabbt till Perkan! Där satt vi en kort stund och fördrack och hade trevligt. Sen kom Emelie. Pet kom även dit, så han körde bort oss till bowlingen där alla andra var.
Bowling sen mot Emmy! Där satte det lite mer fart, hihi. Mkt trevligt, hann även träffa Therese från work en sväng innan vi sen skulle till tåget mot Kumla. Väl borta på klubben var det ös som alltid. Jag har jämt svinkul där! Träffar massa folk man inte träffar ofta annars, blir mkt mkt mkt dans och trevligheter. Jag är supernöjd med min lördagkväll. Det enda minuset var att Jonas fick vara hemma eftersom vår barnvakt (mamma) inte kunde ta Celwin och denna kväll hade vi ju planerat ett tag. Men det kmr fler tillfällen!
Då ska nog både Bever och tequilan vara med, mööhöhö! :D

.. dock vaknade jag riktigt äckligt bakfull idag. Fyfan. Men det var det lätt värt! Jag kom inte i säng förrän halv 5 imorse typish? Men det vare värt alltså, oja! Mihi.
Men dagen har gått prima för det :) Celwin har varit såå snäll och mysig hela dagen genom. Antagligen för vi var ute typ hela dagen. Bever kom hit på fm, sen drog vi utåt. Varit och käkat, dom har druckit bärs på både Centralen och Milano ;b usch. Haha. Har även hunnit med en tur upp till herr Emil oxå. 100 år sen!

Tyvärr, inga bilder alls från kvällen, suck! Hade jag velat haft.

Men jag säger det igen, TACK Shogge, Emmy, Ronja, Emelie, Makke, Ida m.fl. It was an awesome night!

* * * *

Just nu sitter jag här, sista dagen på denna vecka, kliar mig på näsan och ler :D ska snart slänga mig i bingen, jobba imorgon 7-16. :) Skulle behöva åka och handla.. och städa litegranna här hemma kanske?

Puss.

2 sept

Oj, vilken fart det var på jobbet idag! Full rulle hela tin :) hade mysiga kollegor, jag och Helene pratade mest barn och förlossningar, haha! Sällan det ämnet mammor imellan (;

Orkar aldrig varva ner, slå ner mig i soffan en stund, när jag kmr hem heller. Jag försöker göra lite här hemma medans jag ändå är igång lixom.. Idag vek jag tvätt och lite sånt smått. Men sen så! :D Jonas har även bakat en kladdkaka. Jag hade i smält vit blockchoklad, nom!

Imorn äre utgång då! :))

torsdag



iiiiiiiiiiit's beeeaaatiful morning..
7-16 pass väntar, wöhö! :b men jag var väldigt snabb upp idag faktiskt, redan vid 5.15! Hurtis!

Lite te och cigg sen rulla bortåt.. bara Jonas kunde ta och hoppa upp nu kanske?

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0