ghost whisperer

Obehagligaste händelsen i mitt liv, fyfan säger jag. Kanske påväg att bli galen och ser i syne, men det tror jag verkligen inte, med tanke på allt annat som pågått lite då och då senaste tiden. Inget precis farligt, inge sånt alls, men för den som tänker på det och är lite mer "mottaglig" om man säger, så är det obehagligt, det är mer rätt ord än farligt eller läskigt. För farligt kan det ju aldrig bli.

Ni förstår kanske vad jag pratar om? Jag ska berätta ialla fall :b

Jonas och Celwin åkte till farmor och farfar i ungefär 1,5 tim. Jag satte igång med lite dammsugning, diskade undan lite och slängde ihop potatis och schnitzlar. Sen vet jag att jag tänkte ungefär på så vis att jag skulle in och dra på nya sot-skuggan till ögonen och sen skulle jag bädda sängen. Men då var jag redan inne i sovrummet för att plocka med ngt så jag bädda ordning där bara, drog över överkastet som vanligt. Och jag vet att när jag drog rätt underlakanet åkte inget på golvet heller. Sen går jag ialla fall till badrummet, är där högst 3 min tills jag hör ngt duns från köket eller sovrummet.. så jag går tillbaka.. och ser.. ngt som fick hjärtat tamefan och hoppa högt upp till halsen och fick väldigt ont i magen. Fan. På golvet nedanför sängen låg allt jag bäddat ordning PÅ sängen. Det låg alltså på golvet. Allt. Uppdraget mer eller mindre.. Jag säger inget mer om det, jag vet inte vad det där handlade om. Jag kommer att paranoia sönder my ass kommande tiden. Och där SOVER vi. Och Celwin oxå.
När jag berättade det här för Calle och Jonas som kom senare, fick jag knappt ngn reaktion. Seriöst? Inge konstigt alls? Ne ne..
:S


some egoboost on that shiet..

Nyinköpt ögonskugga, mkt nöjd, hihi. Jag var på frukost med Louise och
hennes söta Oliver idag.. Kul att ses, blir ju inte så ofta :/ Celwin hade sovit dåligt under
förmiddagen så han var lite gnällig som vanligt när vi är på god smak.
Han verkar inte gilla det stället ^^
Vi var iaf till ica och sen på Lindex. Där jag köpte lite till Celwin. Och tre par trosor till mig själv ;b
Tyckte jag behövde det. :D


Sociala lite nu kanske så tankarna inte flyger tillbaka till dagens händelse hela tiden, suck. Jag ogillar väldigt mkt sånt dära alltså, fy. Det kan gärna få hålla sig borta från mig, jag har aldrig haft nåra problem med det. Aldrig på ngt sätt varit mottaglig för energin. Men senaste 5 månaderna kanske har jag aldrig vare med om liknande nånsin. Men har börjat vänja mig nu och endel ggr, eller många ggr faktiskt så ignorerar jag det och kan även få ur mig lite otrevliga fraser till skiten.

Låter jag galen må tro? Den som tror på "spöken" (kan man ens kalla det så?) kmr absolut inte tycka det men en annan kan ju :b Men det blir ju inte mindre sannolikt när Jonas oxå har hört samma grejjer många ggr.

Whatever about that.. Nu vill jag ha musik :)

Älskar min Fina Jonas <3




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0