Lördag, Grattis Teddy! :)

Kaffe och cheesecake nu :p härlig lördagsmorgon, haha.
Lille plutten hade på ngt vänster kissat utanför blöjan inatt så imorse vid 4 var jag tvungen att byta pyjamas och blöja på honom, tror ni han vaknar? Nä, rör inte en fena, sover vidare och vi vaknar vid 8 imorse.

Idag är det 1 års kalas hos Teddy :D kommer tydligen endel, sa iaf Katta, så det ska bli roligt!

Ikväll blir det monopol och lite bärs med älskling, Ida och Axel. Lilleman ska vara kvar hos sin mormor inatt tyckte hon, hehe. Så får dom busa och mysa lite.


Mmm, nam nam vad gott det här var...

Puss.

Out of control

Vilken dag det har varit. Så JÄVLA ont i svanskotan så jag kan fan dö, helvete! :(
Men lyckats tvätta hela dagen, FAN vad tvätt, fan inte sant, vart kommer det ifrån? xD stått ut med Axel och Ida hela dagen, haha. Handlat, lagat mat, tvättat ännu mer, hämtat lillemannen på dagis som för övrigt redan har deckat tillsammans med min andra favorit som slagits till av ett roligt migränanfall tydligen, jätte roligt. :/
Tror jag till och med lyckats diska 4-5 ggr under hela dagen. Som sagt, VART KOMMER DET IFRÅN?

Hämtade ut paketet som är till Teddy med :) hihi. 1 års kalas på lördag hos Linnéa, Tonye och såklart TEDDY. ska bli mysigt!

Ta en cigg, jaga tandtroll, sova.

Åh, hittade låten jag lyssnade på förr.


KALLT

Efter ungefär 8-9 timmars sömn blev man rätt pigg :) väntar på att lilleman ska vakna, ska fixa frulle åt honom, så ska det kläs på och grejjas, sen ut i kylan mot dagis.
Hungrig är jag oxå, rota runt i kylen nu.


KALLT UTE :/


- Lever min dröm <3

tyst och skönt

Inte för det har varit mkt skrik eller massa ljud idag, men fyfan vad underbart det var att slå sig ner i soffan och bara självdö en stund. Var väl lite mer än vanligt att göra på praktiken idag, men vissa stunder kan man bli frustrerande rastlös :p
Hämtade min lillgrabb på dagis oxå, så nu är han äntligen hemma igen :D sen iväg och fika med mitt alldeles egna jävla ORAKEL xD, handla, hem, fixa ordning massa, fixa mat till matlådan och kvällsgröten till lilleman. Osv osv.. men nu sover han. FINALLY :D jag är grymt trött, har lyckats ta mig en dusch till och med. Lalaaaa, en sak med duschen. Jävla stopp det är, kan nån komma och fixa det åt mig? :D USCH! Ja, okej fjantigt, men jag tycker det är så jävla vidrigt! Inte nån annans fel än mitt att det är stopp, men ändå. Äckligt :D

Sova snart. Underbart. Upp imorgon och samma visa då, lämna på dagis, praktik, hämta på dagis, handla, hem osv osv... haha, den här veckan kommer jag vara rätt trött ;p


Då vet ni det. Spännande, ja, Ida tycker väl det ialla fall ;) min trogna blogg läsare. Haha!

Heja Polen

Fyfan vad bra jag är, heja polen! go go! AAAAAAAAAAAAAAJ, invalido i min svanskota, IGEN, på nytt, va i helvete! Fyfan, ja ont gör det och jag gillart inte. Men är man klyftig så är man väl det, eller?

Sovit två timmar inatt.. eller mer imorse. Varför har jag inte sovit mer under dagen? Fan inte gått alltså, blev till och med hemskickad från praktiken, haha, usch. Men eftersom jag inte kunde gå, iaf inte sådär jätte bra, så fick Jonas pappa hämta mig *asg* det ä stabilt!

Snart sängen. Har varit en mysig dag :) trots allt.. blev lite chips och film nu, fyfan, mått som ett helvete idag, inte helt okej.

tjoppsnopp!

Min namnsdag

Idag har jag namnsdag. I polska kalendern :D
Så fick lite gratulationer från min kusin idag, tack tack! Dom firar sånt i Polen, varför vet jag inte, men namndagar är lite större grej där än här, nästan så man firar ens namndag mer än födelsedagar.


Saknar sommaren, den var verkligen bland dom härligaste nånsin, tillsammans med favoriten.




Ses sidådär om 7 månader eller ngt liknande! Hihi.




BEVER, BESTÄM DIG FÖRFAN! xD
Jag vill veta hur det blir, haha!

fonky fresh, fonky old!

Alldeles för pigg såhär min lediga dag en fredagsmorgon, suck, vill ju sova. Men icke då!
Skulle bli utgång imorgon efter praktiken, men nä, inte det heller tyvärr :/ får bli om nåra helgen istället :) var ju ett tag sen nu! Miss it.

Tror jag på ngt vänster börjar må illa nu oxå, det är ju skit bra.. Mm. Kan ju va allt vi vräkte i oss igår, hehe, nam nam!



Usch vad old den är! Men fin.


Saknar min lilla guldklimp, 4 dagar kvar.

inget intressant

Mitt internet dog.
Så.. Jag får vänta snällt tills dom sätter igång det igen, så länge lånar jag älsklings som vart så snäll och lämnade sitt trådlösa hemma imorse :D *glad*
Praktiken går skit bra, underbara männsikor hela bunten och jätte roligt har jag där, men imorrn är jag ledig. Fast så ska man praktisera hela helgen istället.

Lite filmkväll ikväll då :) ska bli mysigt! Höhö ^^

Och igår var det nästan så jag borde ha fått guldmedalj, direkt när jag kom hem från praktiken satte jag igång och städa hela lyan så nu är den fin och fräsch ialla fall ett tag till. Storhandla är nästa. Förmodligen. Måste. Ja just det.

Varit hemma hos Ida och Axel en sväng, det hann jag typ en snabbis men sen vare dags att springa iväg och fika med oraklet :P så är man hemma nu, ny duschad och uttråkad. Yey.. Ida.. kom då!

Älskling koooooom heeem
:D har tråkigt.......


Och så grattis på födelsedagen, Sammie! :)


NÄÄÄÄÄÄÄÄ HEJDÅ. <3

Hos Ida denna förmiddag

Lämnade min lille plutt på dagis och sen gick jag hem till Ida för att råna henne och Axel på cigg och kaffe :D nam. Det var fint. Nu är dom iaf inne och porrar sig i duschen och jag väntar på att dom ska bli klara så Axel ska få vara lite snäll och köpa mat, haha! *snylt snylt* men imorgon får jag pengar, även på fredag då ska det tamefan storhandlas. Förhoppningsvis.

Första dagen på praktiken var igår, skit nöjd är jag :) bra schema och allt, men ledig bara en dag dena vecka, lite trist, men men. Idag börjar jag kl 15, rätt skönt. Kommer inte bli så mkt tid till att umgås med min älskling den kommande tiden bara :( sucks.

Ikväll vet jag inte alls hur det blir, girls ^^
Hinner säkert ses och snacka lite skit, men sen får det vara bra för då ska jag umgås med my man :D


JALLA DÄRINNE I DUSCHEN VAFAN!


Lever min dröm.

it's white and cold!

Skulle ha haft med mig kameran förut när jag hade hämtat Gabriel på dagiset, vi tog en liten promenan på en liten väg upp mot Vingen och jävlar i helvete vad fint det var och kolla upp mot skogen och det som är där.
Helt underbart, verkligen en riktig vinter har vi fått i år, jag älskar det.
Gabriel somnade inte alls på vägen hem men han var trött, såg man, och tills nu har han inte heller sovit något sen vi kom hem, hur orkar han? ^^ helt galen.
River ut alla bunkar från skåpen nu med, det är spännande. Livrädd och skit förbannad på hårtorken, ja, den gillar vi inte, säg! xD GULLUNGE.

it's old but like gold



FIGHT CLUB



Lämnade av Gabbe på dagis idag igen då, andra dagen, som vanligt, som väntat, brydde han sig inte alls om att jag gick. För honom spelar det lixom ingen roll om mamma eller pappa är där tydligen :P mer jag som blir ledsen, går för fort tycker jag, snart är han 18 lixom. Inte roligt.

Nu ska jag kolla Fight Club och sen hämta min lilla kille :) min stora kille drog just iväg till jobbet så honom ser man inte förrän ikväll igen, dryyyygt.

Ciao.

Twitter

Hur skaffar man det?
Hjälp mig, jag tror jag skulle ha nytta av det när jag umgås med Ida när hon är som hon har varit idag. Det har varit en riktig spännande dag med den tjejen måste jag säga. Endel är ju känsliga, överdos av c-vitamin och koffein. Och för lite sömn, haha! Jag tror jag dör. Dom sakerna den människan har lyckats fått ur sig idag alltså, fattar inte, man orkar inte ens tänka efter vad sammanhanget kan vara ens. :D så himla söt är du, snuttan!

Nu sover både Gabriel och Ida i sängen. Som små söta änglar, ialla fall en av dom ;) haha! Jag tror jag ska gå in och lägga mig där jag med en stund. Man blir rätt slut efter en sån här dag xD

Hämtade ialla fall lillen på dagis och det hade gått jätte bra. Han hade varit så duktig, glad, matglad ;p, sovit en stund och så. Värmer och höra att han trivs och kommer överens med dom andra barnen med. Så ursöta ungar där alltså! :)

Nä. Cigg kanske, sen lägga sig nån timma, pälskling kommer ju hem då! <3

I wanna stand with you on a mountain

I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on a new beginning.
A reason for living. A deeper meaning. Yeah..

I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down over me...

And when the stars are shining brightly in the velvet sky,
I'll make a wish send it to heaven then make you want to cry..
The tears of joy for all the pleasure and the certainty.
That we're surrounded by the comfort and protection of..
The highest powers. In lonely hours. The tears devour you..

Can you see it baby?
You don't have to close your eyes 'cause it's standing right before you.
All that you need will surely come...

I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need.
I'll love you more with every breath truly madly deeply do...

Första dagen på dagis

Helt otroligt att Gabriel redan börjat dagis, sjukt hur fort det har gått! Första dagen idag, gick kanon, inga problem alls, förutom när det var dags att sova där vid 12 tiden, alla andra barn somnade fint men inte Gabriel inte ^^ Men så go är han! Inte ett dugg blyg eller avvaktande, kommer nog gå jätte bra i fortsättningen med. Urgulliga små barn förövrigt där med :D

Skolan har kört igång igen, praktik i 4 veckor från och med nästa vecka. Ska ringa min handledare imorgon så jag ska kolla upp tider och så!

Men just nu sitter jag här vrålhungrig, det suger. Saknar min älskling oxå :(

Kanske lite kaffe nu, sen blire one tree hill!

guldgänget

Jag förstår inte hur det är möjligt? :D
Men vi ska ju inte klaga, vi är guldgänget.
HAHA!


Imorgon börjar inskolningen på dagis för Gabriel, får se hur det går. Jag måste gå en timma innan det slutar oxå, skolan börjar även den för min del.


Sängen snart skulle jag tro.


Jonas, jag älskar dig!

,.,.,.

Jag får inte blogga för någon viss ikväll. Or do I? ;D
Vi väntar... vi väntar...


And the time is.. what? 4.20? :DD


HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!

umgänge och ett tre berg!

Helt fucking underbar!

GE MIG MER! NU!

Läsa böckerna kanske? Nej, film! FILM! NUUUUUUU!

:D

 

Så var jag till Ida och "umgicks" lite. Hon läste bloggar, skrattade åt inlägg på Flashback och Fb nördade lite, medans jag hade The Hills marathon eller ngt, hahaha, 8 avsnitt kollade jag på ialla fall, och såklart satt vi vid en varsinn dator, det var JÄTTE trevligt xD men vi såg ändå på Ett tre berg om nån kan gissa vad det är ^^ hahaha! Och hade ett kaffe-cigg rep. Umgänge, jag menar hallå.

Totalt jävla torsk på den där skit serien, fattar inte.

Kanske för man kommer bort från en verklighet in till deras förbannade lyxproblem på stränderna, nattklubbarna, festerna, under Californien-solen. Stora problem.

 

Men när jag kom hem igår var det älskling som hade fixat mat, GOTT! Tack, baby. Då var man nöjd, hela kvällen låg man och jäste, underbart :p hahaa!

 

 

Ikväll glömmer vi våra bekymmer, det är ju helg! :D

 

 

pipparkaks karaktärer by Ida




Idas verk. Gissa vem det ska föreställa? ;D


Hahaha, ännu en karaktär... typ...



Nu är ialla fall alla julgrejer borta! Och lite.. nya saker inne... :D

Popcorn torsk SATAN vad jobbigt.. men fyfan vad underbart gott, nam! ;D



Fika med Bever, sen till Ida. Så får man se vad dagen bjuder på. Nu blire  iaf lite frukost!


Saknar dig, älskling!

it was everywhere :D

Nöjd jag är, fick samtal från en av mina handledare där jag ska ha praktik, så nu vet jag vart jag ska vara, när jag börjar och allt :) måste bara ringa dit en gång till och prata med henne som jag ska gå med i början. Fett nöjd! :D

FETT NÖJD MED NYA FONEN OXÅ! <3
Kanske inte lika nöjd igår, men det hade sina förklaringar, hrm. Idag är vi mer överens. ^^
En HTC för er som undrade. *skryter* ;D hahahaha





Ja, här hade lilleman djupdykt i en av mina hudkrämer, haha! :D
It was everywhere!


Ikväll blir det myyyyyyspys. Med skräckis, har jag bestämt, höhö!
Ida ska sova här! Älskling ska ta hit sin säng idag oxå :)


Lite från nyår, blev inte många bilder tyvärr.





3 månader idag, babe!

/A.

välkommen 2010

3:e dagen in på det nya året.
Nytt år, nytt decenium
, det ni. Går fort, bara 10 år sen det var millenieskift. Bara 10 år kvar då är man 31 bast, HALLÅ!? Eller, ja.. inte om man går efter filmen 2012, då kanske man inte hinner komma så långt som till 31 bast, haha!

Både jul och nyår har varit toppen. Helt klart skit nöjd med det iår! Varit jätte trevligt och mysigt :) Lilleman var så stilig i sina kläder, vit skjorta, väst och finbyxorna var på <3
Har ätit mig proppmätt i 3 dagar i streck, haha. Man har mått som en gud :D

Lite bilder lägger jag upp sen. Nu ska jag hoppa in i duschen och så får vi se när pälsklingen dyker upp.

Hmm.. Nu kom Gabbe springande hit.. tror han har dykt ner i nån av mina hudkrämsburkar.. :S hahahahaha, tror han ska få följa med mig in i duschen faktiskt xD


PUSS! Ida, vi ses på tisdag! :D

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0