2 månader!

Idag blir Gabriel 2 månader =)
Grattis till min lilleman!


<3

Snart ska vi iväg med Gabriels farmor upp till Jonas och sätta igång med resten av plockandet =P *suckar*...
Sov rätt dåligt inatt =/ vet inte varför.. Gabriel var grinig igårkväll så jag la honom bredvid mig i sängen, han somnade i sin säng imorse vid 6 tiden, så kanske va det att jag inte kunde slappna av riktigt inatt.. jaja.

Ont i ryggen som fan!! Jag dör!!
Vad äre för fel på den.. blir aldrig bra ju.


Ciaoo!

godkväll.

Usch vad seg och trött jag är, vet inte om jag har huvudvärk eller inte? haha. Segt allting bara, huvudet är jätte tungt, somnade typ 20 minuter förut, sen ville inte Gabriel sova mer, då var han hungrig, och nu ligger han jätte nöjd i min säng och kollar på tv eller ngt? Han låter glad i vilket fall =D bra början, kollar på Scrubs och Vänner! haha. (Y)

Iväg imorrn förmiddag då.. vill inteeeeeeeeee... orka städa =P
Men måste ju göras, sen äre klart i Jonas lägenhet. Sen när jag börjar tänka på allt som måste fixas och plockas upp i nya lägenheten, suuuuuuuuuuuuuuuck... kommer dö =P hatar sånt. Vill helst att allt sånt ska vara klart när man flyttar in. Som det är i USA typ, haha!

Nu blire gos i sängen med min favoritpojke! =D

Onsdag

Nu börjar Gabriel få in det där att det är nattetid och dag =) Sover som en stock på nätterna! Sköönt =D
Men inatt hade jag verkligen inte roliga drömmar alls =( fyfan!! Vill inte ens säga vad det var, men  fy i helvete.


Kollat på The Alphabet Killer nu... Skum film.. haha.

Jonas åkte iväg med sin pappa nyss, skulle köra iväg från lägenheten och så.. Inte mkt kvar där nu, ska dit imorrn och fixa resten typ.
Och ikväll kommer mammsen, ska iväg och handla lite antagligen. Måste köpa sånt där jävla medel, stopp i badkaret IGEN, blir tokig. Förstår inte.. hrmm..

Och för er intresserade, så tror jag att jag fått min mens nu? Vet inte om det är det, men kanske =P började ju äta sånna där minipiller, typ som p-piller fast andra, ammade fortfarande när jag skaffade dom, kunde inte ha vanliga p-piller då. Och dom kunde tydligen göra så man blöder endel.. blääääää, hatar det alltså. Men snart ska man skaffa spiral iaf. Lättast så blir det.

Nu ska jag kika lite på Vänner igen =D

Ciao!

they did it again

Jonas kom igårkväll ändå, men vet inte om han borde ha gjort det, haha, nu är han sjuk oxå! Fan då! Kommer bli en ond cirkel igen, som när vi kom hem från BB, ett under att Gabriel inte blev smittad av oss två =P

Nu drog han iaf iväg till tandläkaren och jag ska ringa till äckel försäkringskassan och skälla på dom igen. Fattar inte vad dom hålls med, fick för lite pengar IGEN. Och om det finns en anledning så vill man gärna veta den innan man får pengar! Sist var jag tvungen att ringa och kolla varför jag fick för lite pengar. Idioter!

Ska kolla några Vänner avsnitt strax. Ska städa lite först, plocka undan lite och så. Igår skulle jag ju slappna av med en cider, haha! Blev inte så, blev energydryck och slutade med att jag sprang runt med dammsugaren och städade, haha.

Snart kmr min pojke hem! =) <3


Ciao!

Städa och plocka..

Har vart hos Jonas idag och rensat i garderober och lådor och skit.. Står maaassa påsar som ska slängas och andra påsar som ska till nya lägenheten =) Och vi hade ingen bil idag så det får bli senare i veckan att vi överför skiten =D hehe. Var oxå i nya placet idag och kollade lite hur vi ska börja möblera och ställa saker, så det blir nog skit bra!
Tur att jag inte har så otroligt mkt småplock här hos mig när det blir dags att flytta mina saker, haha! Fyfan vad jobbigt sånt är. Skulle kunna slänga allt, jag.. Det här med att ha dubbelt av det mesta är inte heller så kul =P
Men det löser sig, är så glad över den nya lägenheten! Så fin =)

Träffade på Katta en sväng idag med, hihi. Och sen fika lite med Bever. Nu sitter jag hemma och har mina små ideer över vad jag ska göra, först och främst ska jag kolla på nåra Vänner avsnitt =D ofc! Sen kanske ta mig ngn cider och slappna av lite? höhö, mums. Sen typ sova kanske.. Jonas kanske skulle sova hos sin mamma inatt, så vi får se hur det blir.

Min lilla pojke kommer inte hem förrän imorrn! SAKNAR HAN SÅÅÅ MYCKET, så tomt här =(
Så van vid att man hör honom jollra till, eller vad som helst, om han ligger och sover. Ja usch.. men det lär väl aldrig försvinna att man saknar sitt barn, hur gamla dom än blir. Men man kanske inte har det behovet att ha dom nära och ta hand om dom lika mkt när dom blir äldre.

Nu ska jag mummsa i mig min biskvi här och klunka ur min energydryck =P och kolla Vänner =D

ciao!

Flytt m.m

Nu har det brakat loss! =D
Jonas lägenhet är så gott som tom, lite saker som ska rensas, garderober oså, och lite städning kvar. Men alla stora saker o det är i nya lägenheten! Gud vad fint det blev med tapeterna oså där, ojoj! Bara mina saker kvar, men har hela nästa månad på mig att flytta, ska få ordning på det som är där nu så det inte blir för mycket på en gång.
Pizza och kebabrulle blev första måltiden i lägenheten =D som vanligt! haha. Jonas pappa och mamma och Stefan var med och hjälpte till. Mamma tog Gabriel idag och ska väl antagligen ha honom tills imorrn eller tisdag så man får städa och så i lugn och ro, blir så stressigt om man ska ha honom med och bära hit och dit. Han får det lugnare dessutom hos sin mormor och morfar. Men GUD vad tomt det är här hemma nu utan han =/ saknar honom. Men alltid skönt att vila lite..

Gabriel har börjat bli väldigt duktig på nätterna! Han sover som en stock, om ja vaknar upp ungefär den tiden han ska ha mat o han sover, så får han mat i sömnen, rapas och fortsätter sova =D haha, så gullig lilla fisen! <3

Ikväll blire iaf att glo film och vila fötterna, speciellt min tå. Nageltrång! hahaha, så jävla iiiillaaaaa och så ooont, fyfan! Jonas mamma skulle hjälpa mig med det där och få upp nageln, JÄVLAR vad ont det gjorde, hela jag blev svett, haha! Om man jämför det med att föda barn så äre fan illa. Hon ska få göra det igen antar jag för jag klarar aldrig att göra som hon gjorde, skulle inte palla att plåga mig så mkt själv. Hahaa!! Vilken mes jag är, nageltrång.. smart.. blä!


Vi kollade på Teeth igår.. alltså? allvarligt? Haha, konstig film.. varken komedi eller drama eller skräck.. vettefan vad det skulle vara för ngt?
Såg Amusement och sen ngn mer film.. Smiley Face.. HAHA! Har sina roliga stunder, otroligt vad man kan känna igen sej. asg! Nej nej.. Sett massa filmer nuförtiden.. tankas hem nya hela tiden här tydligen =P

* *

Så var EMMY här igår med Jocke =))
Guud vad kul det var att se dig igen, 1000 år sen, blir aldrig av att man ses längre, vi bor ju en bit ifrån varandra oxå =(
Gabriel fick en söt liten filt och en randig body av henne oxå! =D Så fick jag mina Vänner säsonger jag ville ha, dom 3 sista, dom 3 bästa enligt mig oxå =D så TACK! hihuuu.




Emmy och jag på nyår 06-07!  =D sikka nerds!
Kul vi hade då! hade lite mer tid för varandra då oxå. Haha,
folk och saker förändras hela tiden. Tråkigt nog =(


Nej. Nu gick jag.
Jonas kommer snart, och jag ska glo på Vänner! hihi
Dricka massa kaffe med, ngt konstigt sug efter det helt plötsligt...

Lauren Conrad


=D




Hon är nog den vackraste människan på den här planeten!

Bara att vänta tills säsong 5 av The Hills kommer då! =P
om det nu ens gör det?

Torsdag

Dunkar i hela framhuvudet eller hur man ska förklara =P
Förut vare nästan så jag fick ont i ögonen av att kolla på tvn =/ så jävla träligt, trodde migränen var på G igen, men det gick över, så nu mår huvudet lite bättre, men är såå seg i hela kroppen fortfarande! Ryggen går itu snart, jobbigt att ens bära runt på Gabriel ju =S varje gång jag ska lyfta upp han eller lägga ner han känns det som att jag ska gå av, haha, säkert stabilt!

Lillemannen har ju inte varit så lugn idag, inte förrän nu han verkar ha somnat in ordentligt, förut var d korta stunder, annars skrek han mesta dels, verkade inte alls vara nöjd. Men rätt rejält övertrött och gnällig! Hehe, så söt.

Kollat på film oså nu, Jonas drog iväg till Örebro med Stefan nyss.
Ska fixa en film till och slänga mig i soffan igen =) hoppas inte Gabriel vaknar bara,  huvudvärken ska försvinna först =P han är bra på att skrika rakt in i örat ibland, haha! Han kan gott sova lite, så övertrött som han var! Äta skulle han kunna hela tiden oxå verkar det som, haha. Funkar ju inte, han fattar ju inte att han får rätt ont i magen då =P


Så besvärad bebis som inte kunde somna ^^


Hihi :)
Men vi la upp den på sängen sen, mjukare och en gladare bebis ;D haha



Så får vi se vad kvällen bjuder på. Imorrn ska Jonas mormor tydligen komma och hälsa på..
Och sen ska vi till marieberg med mamma =) Hoppas allt med den nya lägenheten blir klart imorrn! Jonas skulle iväg och fixa det där med kontrakt och få nyklarna, hoppas jag, allt är så flummigt runt det där tycker jag.. men men. Så förhoppningsvis börjar vi flytta i helgen! =D

Onsdag

Herregud vad trött jag var imorse! Blev inte mkt sova inatt inte, stackars lilleman, är lite förkyld och har lite svårt att sova med täppt näsa =( ska nog köpa sånna här saltlösningsdroppar åt han snart! Inte kul ju =/


Skulle iväg till Soc idag och skriva på papper, delad vårdnad och skit. Nästan så jag försov mig! Fick stressa med allt, hatar det när jag vet att jag måste ge Gabriel mat, klä på han och allt, och han hatar att bli påklädd ytterkläder! =P skriker och har sig, hjälpte inte att jag stressade på han det heller, men han sov typ, var rätt tröttis, gick segt att mata han oxå, då vart jag ännu mer stressad för jag hade en liten bit att gå sen med, haha. Tur att vädret är så fint idag iaf :D

Var till ica oså med, sen promenix hemmåt igen! Nu har jag dammsugit lite oså, ska ta disken sen. Jag är duktig, diskar rätt ofta så det inte blir berg av skiten sen! BLÄ. Ska kolla lite One tree hill nu med lillemannen, yes, det ska vi göra. Spana på Chad Michael Murray.. ja, jag iaf ;) vet inte riktigt vad Gabriel tycker om honom än, haha!


* *

Jag hoppas det tar slut snart.. den här smärtan i hjärtat. Gör så ont =(
Varför ska det bli såhär jämt? Vaför ska det vara så jobbigt?
Vi skulle inte behöva stå här nu, men ska vi låta allt ligga i luften bara? Ska det vara så? Att jag inte ska få säga hur jag tycker och känner? När jag blir arg, ledsen, förbannad? Ska jag jämt vara tyst om det och aldrig få det ur mig? Ja, jag vet inte.. verkar så ialla fall.. =/


Vet inte riktigt vad jag ska säga mer..


One tree hill nu! Kanske ska fixa mig lite frukost med.
Tack Katta för hjälpen med bakrunden btw ;D blev jätte nöjd!

Förnyelse :D

För att få bort lite tankar och hålla mig lite sysselsatt en stund stallde jag om sängen, så jag fick bebissängen precis breve sängen och sängborder på andra sidan =) vart lite bättre tkr jag!:D ser lite mindre ut härinne nu bara, haha. Men alltid kul med lite förändring! =P även en liten en. Tänkte fortsätta dammsuga, men lillemannen somnade precis så jag vill inte köra igång med dammsugaren, inte för att han brukar reagera så mkt på den, men man vet aldrig, han kan gott sova ngn timma till. Sen hoppas jag att han kan vara vaken en liten stund så man kan sen lägga sig vid 11 tiden eller så. Hoppas på en återigen sömnfylld natt, vet ju inte om febern tänker visa sig igen, känner mig lite segare nu igen =/ uuusch!
Helt torr i käften, hjälper inte att dricka en massa heller.!

Nu äre Ali G inda house på tv! haha, kanske får skratta lite och bli på bättre humör. Aldrig roligt att somna ledsen..


ciao sötisar

ett föralltid?

Hur fan tar man sig genom sånna här perioder utan att hamna allra längst bort i tankevärlden? Hur ska man kunna låta bli att tänka tankarna "tänk om.." eller "hur skulle det kunna vara/bli..?" osv osv.. så jävla svårt! Varför blir det såhär? Vad är det man intalar sig själv? Försöker jag lura mig själv eller kommer det vara såhär ofta? Eller ibland? Ibland är ofta nog isf! Orkar inte, vill inte =(
Sånt här tär ju sönder i en. Blä!
Älskar jag? Eller äre ngn inbilling som gått så långt att man tror på det nu? Eller är det kanske så att jag faktiskt älskar så förbannat mycket att det är därför det här skär i mig? Allt snurrar och det känns som att för varje gång vi står på den här platsen så är det en gång för mycket. Skit!


Nej.. nog om det.
Mamma har vart här idag, tvättat!:D hihi. Men ska köpa bärsele snart så jag kan fixa sånt själv! Kan vara rätt avslappnande att tvätta..
Ska strax käka lite, sen kolla på film =) Får se om febern kmr tillbaks inatt.. hoppas verkligen inte det, fyy! Kroppen är helt efter just nu känns det som, som om den nu skriker efter hjälp eller ngt :P har aldrig riktigt haft såhär förr, lite läskigt. Helt försvagad, skulle kunna ligga i sängen hela tiden, allt bara knakar när jag rör mig, haha. Lite illa!
Skönt att Gabriel sköter sig bra nu, skönt oxå att han inte hade feber eller ngt heller. Han är lite täppt i näsan men det är inte så farligt, jobbigare med feber isf. Så sova om natten får man ju iaf.. Han är duktig på att somna om rätt fort på nattetid :D

Ciao!

:D





Happy baby! ;D
 * * *

... blää.. nu börjar min mage bråka oxå =(
fan, hatar det hääär!


Men nu äre matdags för lillemannen skulle jag tro, ligger och jämrar sig, nyvaken och hungrig! haha =)

Bättre!

Men jag fryser som faaan! Sitter här med världens luvtröja, nästan så jag försvinner in i den =P myspys! haha.
Gabriel tror jag hålls på att somna nu.. så tröttis lilla pojken.
Vart inte att sova mkt förut.. Karin kom och hälsade på! =D var och handlade lite sen kollade vi på film, things are though all over , haha så jäävla kul! Måste ni se!

Huvudvärk på gång igen känner jag.. fyfan, hatar det här. Blir så uppstressad oxå nu för jag inte vill bli sjuk.. då börjar huvudet värka istället..

Får vara så länge..

Skit!

Gabriel sov sig genom nästan hela dagen igår, så han vart rätt pigg inatt, tror han somnade vid 3 tiden eller något? 2 kanske det var. Och natten var inte alls rolig överhuvudtaget! Fick feber och frossa, fyfan vad dålig jag kände mig, knappt så jag kunde ställa mig upp när han skulle ha mat, trodde jag skulle frysa sönder när jag klev upp, låg och skakade i flera minuter när jag la mig ner igen. Tur att Gabriel somnade om när han hade fått mat ialla fall! Dock vaknade herrn upp efter någon timma igen.. Men nu på morgon har han iaf sovit skapligt bra. Nu har han somnat igen, sover förhoppningsvis ett tag, tänkte lägga mig ner och sova jag med strax.. blää! Är helt slut i hela kroppen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk!! VILL INTE!! Det går bara inte lixom, värsta jag vet, feber på nätterna=/ och om man drabbas av den där jädra influensan som ränner runt överallt nu så vet jag inte vafan man ska ta sig till, risken att Gabriel smittas finns då med, hur jävla kul blir det då?! =/

* *

Mina filmer går segt att få hem =P
Fått hem 3 st tror jag.. Så det blir väl att glo på film eller ngt sen om man inte somnar. Hoppas verkligen Jonas kan komma ikväll om jag skulle vara lika jävlig som inatt. Känner mig astjatig som vill ha hit han när han ville vara för sig själv idag oså, helt förståligt lixom. Men men.. vissa saker måste väl gå föra ibland, jag vet inte?

Sängen väntar, ciao

Njut ni av dom dumma frågorna :P





Namn:
Agnieszka
Smeknamn: Många :D
Piercingar: Ja, naveln och tungan. Haft i läpp och näsa!
Tatueringar: Nej
Längd: 162 cm
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Brunt typ just nu =)
Är du kär i någon: Ja, Jonas <3
Önskar du att du bodde någon annanstans: I ett litet hus kanske :)
Tänker du på självmord: Aldrig!
Tycker andra att du är attraktiv: Bryr mig inte längre! :)
Dricker du: Redbull ja ;)
Använder du droger: Nej
Röker du: Ja
Vilket shampoo använder du: Schampo man köper hos frisören oftast, mkt bättre och håller mkt längre! Annars kan det vara olika.
Vilken parfym använder du: Mest deo faktiskt. Annars Red Rose :)
Vad är du rädd för: Jag har funnit min trygghet. Att den försvinner på ngt sätt kanske..
Gillar du att tvätta: Ibland är det rätt okej! Alltid kul med redan kläder ;)


Din första:


Operation: När jag var liten.. typ 4 kanske
Första piercingen: Näsan
Första priset: Va?
Första sporten du började med: Simning och konståkning samtidigt :D
Första husdjuret: Vi hade en rottweiler i familjen, men sen fick jag två kaniner själv :D
Första semestern: Polen
Första konserten: Ingen konsert direkt!
Första förhållande: Jonas


Just nu:

Äter du: Nej förut
Dricker du: Nej
Ska du: Tror lillemannen börjar vakna till lite så det blir att mysa lite :D
Lyssnar du på: Tvn står på
Väntar du på: Gabriel ska vakna. Och att filmerna ska komma hem!!
Tittar du på: Dataskärmen?
Har på du på dig: Gråa mjukisar, svart linne


Din framtid:

Barn: Har en liten pojke :D det får räcka några år fram!
Giftemål: Hoppas det :)
Karriär: Hoppas verkligen att ngt dyker upp!


Har du någonsin:

Kysst en främling: Ja =P
Tappat bort glasögon/linser: Nej
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Nej
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Typ..


Senaste:

Film du hyrde: Någon med Karin för ett tag sen. Minns inte vilken :D
Film du köpte: Jonas sköter det där med filmerna, haha
Film du såg: Ngn igår kväll som jag somnade till. Dålig var den iaf! haha
Låten du lyssnade på: Justin Timberlake - Summerlove lr vad den heter =P
Låten du hade på hjärnan: vet inte
Låten du laddade ner: Absolut dance winter 2009 tror jag den hette
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Vet inte
Personen du tänkte på: Jonas


För eller emot:

Långdistansförhållanden:
Båda
Utnyttja någon: Beror väl på! =D
Självmord: Emot
Att använda droger: Alla gör sina egna val här i livet...
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot!
Förhållanden: FÖR :)


Favorit:

Mat: Tacos
Låt: Massor..
Sak att göra: Gosa :) umgås med dom jag tycker om!
Dryck: Redbull
Bil: Åh.. bra fråga.. =P


Har du nånsin:

Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nej
Blivit arresterad: Nej.. inte arresterad!
Skurit dig själv: Nej!
Genomgått en allvarlig operation: Nej


Antal:

Gånger du varit kär: Några.. tillräckligt iaf :P
Gånger ditt hjärta brustit: Kan väl säga en gång. Den som verkligen kändes
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte? Jo, en vad jag vet iaf.. men det var så jävla tragiskt ändå! haha
Personer från grundskolan du har kontakt med: Men vem fan räknar :D
Ärr du har på kroppen: Typ 3 st..


Senaste:

Tidning du läste: Vet inte
Personen du fick mail av: Ehmm.. reklam typ bara?
Personen du fick brev av: räkning från telenor =P
Personen du fick sms av: Åse
Saken du köpte: Mat?


Övrigt:

Vad har du gjort idag: Inget alls :D
Var det kul: Ja som fan :P
Hur tidigt stiger du upp: Olika! Försöker sova ut på morgonen, Gabriel sover konstigt nog rätt mkt mellan 6 -12 tiden på förmiddagen
Gillar du att slåss: Nej?
Vad ska du göra ikväll: Kolla film, gosa med Gabriel :D
Är du seriös: Så lite som möjligt av just det :D
Var har du ont: Ryggen!
Använder du hårspray: Händer
Kan du stå på händer: Ja! :)


Favorit

Serie: Vänner :), Sex and the city, 2/5 men, One tree hill, Desperate Housewives, The hills. Ja.. blir endel framför tvn nuförtiden!:D
Håkan Hellström eller The Ark: Ingen!!!
Salt eller socker: Socker. (eller inte på allt då kanske haha)
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Rätt så
Var du glad igår: Ja det var jag väl?
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja
Stockholm är: Överskattat :P
Kan du sjunga: Nejnej!
Mer värt än guld: Allt? :D
Spaghetti eller makaroner: Pasta!
Ett land jag helst vill besöka: Polen saknar jag massor. Vill tillbaka till Cypern, Ayia Napa oxå <3
Ska bli skoj: Och få hela min föräldrapenning denna månad!! Och så våran flytt :)
Ska inte bli skoj: Ja.. att kämpa igen som vi gjorde 3 månader sen ungefär =/ hoppas det löser sej snabbt denna gång
Sparar till: Sparar inte alls just nu.. räknas enkronor och 50 öringar? :D


Det är tredje gången jag uppdaterar idag och dom här jävla listorna gör mig galen!
Så ni kanske förstår vilken tråkig söndag jag har? :D wiiiiiiie. Not

Nu måste jag ta och göra nått vettigt tror jag..

:D


<3 mamma älskar dig :)


Nu har jag ätit. Och så har jag skittråkigt.. ingen vaken Gabriel för tillfället heller som kan underhålla en och inte ett skit på tv som vanligt. Söndag oxå, blääääää!
Filmerna jag tankar hem tar 100 år innan dom e klara. Sucket!

Kanske städa lite? Haha finns knappt ngt att städa nu ju!

Jaja.. hejhopp på er!

åååh :D



Hello Kitty emo style!!
haha, gud vad sött =P

Nej fan, nu vill jag att det blir tisdag så man kan tvätta!! Allt är ju där i känns det som!

Jävlar vad filmer jag laddar hem nu!
* Stranger than fiction (fick tips :D ska se om du ljuger eller inte ;D haha)
* Amusement
* Unrest
* Body of lies
* The Ice Harvest
* How to lose friends and Alienate people
* Things are all though all over

men vafan

Haha lite träligt läge.
Katta skulle ha kommit idag och vi skulle ha åkt in till marieberg för jag måste fixa spjälsängsskydd åt Gabriel, och sen hade jag tänkt handla lite oså. Och Katta skulle ha vart här typ tills ikväll, det såg man ju fram imot såklart! Men så imorse fick jag sms av henne att hon inte mådde bra att hon inte kunde komma. Då tänkte jag, nehe, men det kanske är lika bra så man inte blir smittad eller att lillemannen blir smittad. Men jag skulle fortfarande till marieberg, Jonas mamma skulle köra in mig dit. Men då fick jag sms av henne med senare att hon var oxå sjuk tydligen och att hon inte ville köra bil idag för hon var helt snurrig i skallen. Men vafan! haha =P fan vad surt. Alla blir sjuka och kan inte göra ett skit medans man själv sitter här hemma och vill komma ut lite, minsta lilla lixom =P
Slutade alltså med att jag fick vara hemma idag ändå, rätt skönt kanske, men det kan bli lite trist ibland. Att gå ut och gå varje dag här i hallsberg och bara vandra fram och tillbaka är inte så kul jämt heller! =P
Får se vad kvällen erbjuder =) Jonas skulle vara hemma ikväll och imorrn iaf, förstår honom. Tänka över lite saker oså kanske, bara vara. Har vart lite mkt för han nu sista tiden =( löser sig snart hoppas jag iaf!

Gabriel somnade typ precis, kanske ska ta och fixa disken lite.. undra vad man ska käka idag? Åt ju upp resten av pajen till frukost förut, haha, jävlar vad gott!! =P
Finns pizza kvar med.. hmmm... =D

Ge mig filmtips då!

:)



* *


Jonas kommer snart =D

Blir pizza och film! wooho!

Och marieberg imorrn antagligen, checka runt lite =)

ciao!

dessa reklamer!:D

"glas, slät sten och grus! idag händer det grejer!" och "en cykel!!"
hahaha, så otroligt bra =P enligt Bever är det typ som min vardag, att jag lika gärna kunde vara den där duvan som går runt. Hahahaha! Ibland känns det faktist så. Minsta lilla är så händelsefullt för mig nuförtiden ;D


Eller den här nya reklamen på mtv, med Robert Gustavsson när han är på sjukhuset och sitter och tittar på en liten tv skärm med värsta garvet, senare ser man i väntrummet när han kmr ut att han knappt kan gå eller öppna dörren för han skrattar så mkt =D han är ju så klockren, haha! Staplar sig fram med skratt så hans sjukhus rock nästan åker isär, man ser hans stjärt och allt. Otippat när han gör tv! asg


Nu är jag den där duvan igen. Reklam som gör mig på bra humör? hahaha, fantastiskt rolig vardag jag måste ha!
Men snart flyttar vi, då ska jag se till att min vardag kan roas av bättre saker än reklamen på tv ^^

Hoppas på att Jonas kmr hit ikväll, men tror inte han gör det =(

Kallt ute!

Nååågot, men det var skönt att komma ut och gå lite =)
Var upp på hallsberg och var lite social, hihi. Handlade lite oså. Kallt så det sticker i ansiktet, men skönt! Borde bara komma lite mer snö tycker jag, vart fan är den lixom? Känns inte som att man kan kalla det här vinter längre =(

Gabriel blev badad igår, kvällsritualen för honom alltså ;D eller fredagskväll ritualen iaf =P har badat han varje fredag sen 7 veckor tillbaka. (Han blir ju 7 veckor idag! =D) alltid lika mysigt, och han verkar gilla det oxå, såg så glad ut och jätte nöjd efteråt, inlindad i massa sköna handukar ju ;D hihu.

Nu ska jag springa ut med soporna och sen käka blåbärspaj, mumma! Blivit helt kär i Frödinge blåbärspaj! Fyfan vad god den är, deras hallon och fläderpaj oxå, ojoj =P


Ge tips på bra filmer btw, helst komedi =P inte ofta man ser det längre, blir bara rysare om Jonas får bestämma, haha.
Har sett typ alla känns det som!

Irriterad

Idag är en dag som jag bara blir irriterad på minsta lilla! Förut idag, och sen nu. Men jag blir fan störd på vissa saker. Jag menar, säkert svårt. Ska man behöva SÄGA allt eller? Förstår man inte själv ibland?
Ibland är det svårt alltså =/


Skulle ha tvättat idag, trodde jag.. Mamma sa att hon hade bokat tid tills idag, när jag kom ner vare ngn som tvättade, vart irriterad då oxå såklart, började väl där =P gick och kollade där man bokar in sin tid, nej, såklart! imorrn vare inbokad. SUCK! och imorrn jobbar Jonas så jag kan inte tvätta då för ingen är här som kan passa Gabriel medans jag springer ner till tvätten, inte så kul att ha med sig han varje gång. Måste skaffa bärsele alltså!!

Tänkte diska snart och ikväll äre fredagsbadet som gäller för lillemannen! =D mys!
Han sov såå fint inatt =) men inte jag dock, kunde ha fått massa sömn inatt med en viss Jonas snarkade lite mer än vanligt så jag låg mestadels och var sur för jag knappt kunde stå ut med ljudet, försökte somna i soffan, gick knappt men somnade till slut. En stund =P

Ciao

absolute dance winter 2009

hmm.
Hur ska man säga det här så det inte ska låta som att man är alldeles för kräsen gällande musik idag?
Men skivan sög lixom rätt stenhårt! Dom har bara tagit i vanliga poplåtar och gjort om så det ska låta som trance liknande, och dom har inte gjort det så bra heller. Jag vet inte, är väl en smaksak antar jag, men jag fattar inte hur endel lägger ut pengar på sånt. Jag menar vafan, kul musik när allt låter likadant. Samma rytm i nästan alla låtar? haha!
Jaja. Som sagt, en smaksak, men inte alls ngt för mig iaf. Lillasyster ska det vara! =D remember? hihi, så kul vi hade på deras spelning på Satin!

Justin Timberlake är HET. Ja, det har jag kommit fram till. Aldrig riktigt tyckt det varit nått märkvärdigt med människan, men han är som Brad Pitt, blir bara snyggare med åren! =D

Iréne är ute och går med lillemannen nu en stund så jag har fått slappna av lite, duschat, diskat lite oså. Blev inte så mkt sömn inatt, märker redan på kvällen hur natten kmr bli, och som jag trodde så blev det en rätt lång natt, förstår inte, stackaren kan inte somna ordentligt vissa nätter =/ och ändå är han trött. Övertrötthet gör en bebis inte alls rolig! haha

Jonas kommer ikväll! =)
Vi kmr ha mkt mer tid tillsammans nu framöver. Bra lr dåligt? Massa bra tycker jag, lättare och skönare att vara två nu. Men anledningen till att vi kommer vara mer tillsammans nu är svinig! Så jävla tråkigt att det skulle bli som det blev, helt fel tillfälle att det skulle kunna hända =(

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe här och sminka mig lite tänkte jag.
Ciao!

Onsdag

Natten gick skapligt bra! =)
Men Gabriel var lugn hela kvällen igår, sov som en stock! =) sen när han hade fått mat låg han hur lugn som helst, så det gick bra. Han har nog slappnat av lite nu!


Skickade iväg ett sånt här MMS till Jonas mamma =D
glad hon blev =P



Har vart till apoteket och lite sånt idag. Blev fett arg när jag såg hur mkt pengar jag hade, jävla försäkringskassan alltså! Kan dom aldrig göra rätt? Det är ju ngt för lite pengar jag fått. Inte nog med det första misstaget dom gjorde och skickade iväg pengar försent pga kärringen som skrev en sak och sa en helt annan sak, så får jag för lite pengar nu oxå, hur fan ska jag kunna leva på det hade dom tänkt? Föräldrapenning innebär väl ffs att man har ett barn, hjur FAN ska man klara sig om dom strular till det hela tiden? SUCK!

Kanske ska ta och se vad man ska fixa för mat idag, känner för pannkakor, haha, längesen man orkade göra det. Blir ju aldrig riktigt bra när jag gör det =D plättar kanske.. namnam. Ja, jag är hungrig nu. Allt jag ätit idag är en twix och druckit kaffe och lite juice ^^

Hos Jonas :)









Hihi :):)

Har varit en mysig kväll!
Sen fick jag skjuts hem av Jonas mamma. Pratade lite om nya lägenheten, dags att börja rensa o packa snart! Kan nästan börja packa in lite små saker redan nu i lägenheten, hänga upp gardiner så man får någon grund att börja på att lägga in saker sen. HATAR när man inte har gardiner, så tomt då, haha =P

Jag hoppas på en sömnfylld natt!!! =P
Men nu sover han lugnt, och har vart jätte mysig och lugn hela dagen. =)

Hon har gjort det igen

Jonas mamma är min räddare i nöden alltså =P
Hon sov här inatt med Gabriel, som somnade vid 1 och sov fram till 5 imorse! Hon skulle iväg till jobbet typ då men han lyckades somna om efter eta igen så jag har fått sova ut endel nu, är fortfarande trött och rätt seg men mår bättre än dom två senaste dagarna, migrän och illamående och skit, fyfan =/
Gabriel har ju inte heller riktigt vilat eller sovit mkt, inte kommit till ro.

Ska iväg till barnmorskan lite senare och prata lite sen hem till Jonas, hoppas han kommer hem vid 6 bara så vi hinner ses, får skjuts hem senare vid 9 så jag slipper krångla och gå med barnvagn sent på kvällen, vill jag inte göra =P

Nu ska jag fixa mig lite kaffe
och hoppas Gabriel sover nån halv timma till, sen ska han få mat och sen har jag bestämt att han ska somna om igen tills vi ska iväg =) haha.
Man måste visa dom små människorna ibland vem det är som bestämmer, annars kan det bli ett jävla elände, även om det är svårt, det är ju bara bebisar vi pratar om, inte så lätt tyvärr jämt.
Hoppas saker och ting går bättre snart, att han kan slappna av lite mer och inte va så hetsig som han har varit nu ett tag.

Puss

Läkarbesök :)

Gud vad han har gått upp mkt då! =)
väger nu 4700 gram och är 55,5 cm lång. Han nästan älskar att komma på läkarbesök, haha, ligger där och ser jätte lycklig ut när man väger han och mäter han, sen när man ska klä på han igen försöker han typ äta upp sina kläder eller något, haha =D så söt!

Natten var skit jobbig, fyfan, trodde jag skulle dö. Mådde rent av SKIT, migrän så jag spydde flera ggr, helt slut i hela kroppen så ja knappt kunde stå, allra minst gå runt med Gabriel i famnen för jag var helt svag i armarna =/ och det gjorde inte saken bättre heller för han gallskrek i flera timmar, trodde han hade somnat flera ggr men han kom aldrig riktigt till ro, vaknade efter bara en stund och skrek =/ så fick han mat och sen samma sak igen... men kl 5 imorse somnade han helt till slut och sov nåra timmar. Han var ngt otroligt övertrött oxå, stackaren!

Mamma kom hit imorse, skulle köra oss sen åka och handla lite, haha, fyfan, synd om henne, massa sjuk är hon. Kanske råkat ut för den här jävla influensan som kommit? Usch! Hon mådde iaf inte bra alls, hehe. Såg så kul ut när hon försökte prata och var helt röd runt näsan och man hörde knappt vad hon sa, haha =D skadeglädje. Nej, men är nog inte så kul faktiskt.

Nu ska jag kolla på film och äta lite paj =D namnam!
Hoppas lillemannen sover en stund till så jag kanske kan somna efter filmen ett litet tag. hmm..

Ciao

det var som fan :D

Alla har väl haft sina fjortisdager? (bild från sommaren 2006 någon gång)
hahaha :)



satt och tittade genom alla bilder man lagt upp på bilddagboken, enda från sommaren 2006, det var katta som fick mig att skaffa bilddagboken överhuvudtaget =D
Det är ju endel, och man kan se hur förändringarna kom, allt man varit med om! ojoj =D ibland undrar jag hur jag klarade allt det utan att hamna på psyket, xD
människor som funnits i ens liv, människor som försvunnit, alla fester, ja allt!

Söndag

Rihanna - Rehab
Omg! aldrig lite sexig musikvideo med Justin Timberlake! Bästa på länge. Vet inte hur hon gör det, men hon är grymt snygg! (Fast Justin är snyggare ;D)

Vet inte vad som hände med mig inatt, fick ngn sorts av frossa och mådde skit! vaknade helt svettig, typ som feber eller ngt, jätte konstigt.. Men tur var iaf att Gabriel inte skrek inatt alls heller =) sov mkt bra =P Jonas deckade ju på soffan efter att ha glott på film halva natten, jag somnade vid 11 och vaknade då lillemannen skulle ha mat, fram tills 4 tror jag han fortfarande låg och kollade på skumma zombie filmer, haha =D
Nu har både Gabriel och Jonas iaf åkt till Jonas pappa, han fyller år så dom skulle dit, jag orkade inte följa med, tänkte plocka ordning lite här och kanske sova en stund snart.

Trollkarens hemligheter ikväll då =P
måste man ju nästan se, haha

Mycket idag :)

Gabriel sov hela natten genom igen =) fick mata han i sömnen, haha ^^ andra gången han gör det och nu på dagen blev det inte som sist att han var tvungen att ta igen hela natten och varit jätte grinig och sovit dåligt utan han är jätte lugn och fått sömn så man kunnat göra massa annat här hemma.
Vi åkte in till marieberg med Jonas pappa idag =) kollade massa men hittade fan inte ett skit, vita leggings och ett långt rosa linne bara =P så nu har jag använt klart mitt presentkort på cubus =) så skulle jag ha en väska oxå, men när jag såg kön på kappahl så sket jag i det, så vi åkte och handlade lite käk på ica oså sen hemmåt. Jonas fick ge lillemannen mat när vi kom hem så jag kunde dammsuga och diska lite. Sen slogs jag med en lampjävel som jag skulle sätta upp, vafan! Så jävla enkelt egentligen, bara jag som var otroligt korkad och inte tittade ordentligt från början hur det skulle vara, haha. Men nu står den i fönstret, utan glödlampa, hmm.. måste fixa =P.
Sen blev det så att jag plockade bort julsakerna, bara gardinerna kvar i köket, men dom är så söta och inte alls så juliga så dom får sitta kvar =) ska ju ändå flytta snart. Sen har jag äntligen tagit itu med garderoben! haha, herreguuud vad kläder, så det blev lite rensning och ordning! Håller väl inte så länge, är rätt dålig när det gäller kläder och ordning i garderob, behöver en mkt större ^^

Ska snart fixa maten. Jonas och Gabriel sover, sötskitarna =D

Såg 100 Feet igår, haha, shit! Inte så jävla bra egentligen, men alltså.. den var rätt äcklig endel stunder! Se den =)

6 veckor blir Gabriel idag btw! Fooort går det, snart springer han runt här och har ner allt han ser och kommer åt. Haha. Skulle ha åkt till ikea idag med och köpt spjälsängsskydd, för när han slår ut med händerna eller sparkar med benen så kommer han imot på sidorna, kan ju göra rätt ont =P men hann inte, måste ju fan bli att jag köper det snart.

Mat nu!
Ciao!

En klippa!

Igår kväll vid 22 klarade jag inte mer, fick panik och var inte långt ifrån att börja grina själv =P
Gabriel höll igång verkligen hela dagen, sov som mest 2 timmar kanske, resten av dagen ägnades åt att skrika, skrika och skrika. ALLT var fel, inget man gjorde hjälpte, testade allt! Han kom aldrig till ro, stackaren. Han hade sovit hela  natten vilket han inte gjort ngn gång förr så han var tvungen att ta igen allt på dagen. Ont i magen verkade han inte heller ha, han bara skrek. Kanske stress? Han märkte väl av att jag till slut oxå blev irriterad och stressad och till slut väldigt ledsen för jag inte kunde hjälpa han =( så det blev inte bättre under kvällen heller när jag trodde att han faktiskt skulle somna. Så jag drar fram mobilen och skickar iväg ett sms till Jonas mamma, som ringde upp och efter en liten stund kom hon hit! Vi pratade, hon hjälpte mig att få honom att slappna av och sen att somna, TACK!! Hon kan ju det där med bebisar med tanke på hennes arbete och allt sånt så hon vet ju vad hon gör, så till slut somnade han. Och sov som vanligt på natten sen, vaknade när han ville ha mat och somnade sen igen. Allvarligt, hon är en klippa den kvinnan! Haha =) vad skulle jag ha gjort utan henne? Visste att hon skulle kunna hjälpa mig oså, men det va rätt sent och hon skulle jobba idag, men ändå kom hon hit och hjälpte mig. Och idag skulle hon fixa nån sorts av nässprej som tydligen finns så mjölken i brösten rinner till mer och lättare. För den rinner till mkt sämre när det är mkt stress och sånt runt omkring en och man aldrig får riktigt slappna av. Plus att jag äter rätt dåligt med, så det skulle hon komma med sen. Underbaaart =)

Men nu sover han. Hoppas han kan göra det en stund till. Mamma kommer sen =D
Ska passa på att städa då! Så kan hon kolla till Gabriel. Sen blire att laga mat och mumsa paj! hihi.
För mat kunde jag knappt äta igår heller, fick äta i snabba omgångar. Jag hade kycklingvingar i ungnen, när dom var klara åt jag kanske en timma senare, ris och det kunde jag inte fixa iordning heller, gick ju inte! =P kunde inte gå ifrån han mer är 5 min knappt, usch så jobbigt. Men men.. Hoppas det inte händer igen, eller på ett tag i alla fall. Man mår inte bra att sånt, och bebisen mår speciellt inte mkt bättre av det heller. Stackaren kunde knappt andas ordentligt när han somnade efter allt skrik. Usch =(

Mkt det blev idag då, hihu.

Puss

Duktig pojke!

Gabriel sov heeela natten =D
Somnade vid 9 tiden, vid 23 fick han mat i sömnen =P haha, inte vaknade han inte, han rapades och fortsatte sova, samma sak vid 3 tiden igen på natten. Tur att jag hann vakna innan honom så jag kunde fixa det åt honom (han får erstänning på nätterna) innan han kom igång och sen vara vaken, så han sov enda till halv 7, sen var han vaken till 9 ungefär och sov sen till 12, då jag oxå klev upp och trodde att jag skulle få saker och ting gjorda lite här hemma, men det är inte förrän nu som han verkar ha somnat igen, haha. Snacka om att hålla igång hela dagen! Men jag fick sömn inatt, glad för det iaf. Men nu börjar jag få huvudvärk igen, hade det igår med, tog mig huvudvärkstablett och det gick över, men vill inte ta det för ofta för jag ammar han fortfarande, och förr var jag fan beroende av att ta huvudvärkstabletter när det skrek i hela skallen, hatar verkligen att ha ont i huvudet! Det värsta jag vet!

Men mamma ska sova här imorrn natt, tvätta lite oså, då ska jag passa på att städa lite här hemma oså. Känner mig så jävla stressad att få allt fixat som jag vill få fixat när jag är själv hemma med Gabriel, för ibland får man avbryta det man gör hela tiden och sen kommer man aldrig igång igen. Alltid bättre att ha Jonas eller mamma här då! haha =D dom vet hur man ska få lillemannen att sova ^^

Pratat med min barnmorska idag =) ska på samtal på tisdag och fixa lite grejer, typ preventilmedel och skit. P piller kan man ju inte käka nu heller, så det får bli ngt annat, suck. Hatar sånt där =P
Och på måndag läkarbesök med Gabriel, undra hur mkt han väger nu, lär ju va endel som han äter!

Har hänt endel tråkiga saker nu, helt fel tillfäelle! Jävla människa alltså, fyfan vad arg man blir. Förstår inte hur endel resonerar, speciellt inte han. USCH!!!

Jonas sov här inatt med, kollade på The Changeling igår, tyckte den var helt okej alltså, svårt att förklara hur det kändes att se den. Angelina Jolie och hennes verklighetsbaserade filmer =P
Så det blev lite mys osåå, lagade mat och grejade oxå. Men imorse drog han iväg till jobbet igen...

Kanske ska ta och sova en stund snart, huvudet bara dunkar mer och mer =(
Lite senare måste jag fixa lite mat, blir klycklingvingar och ris med curryusås =) namnam

home sweet home

Nu är jag mätt, pigg, utvilad och massa tacksam till mamma =D
Har fått sova ut två nätter och sluppit laga mat själv och allt. Slappnat av som satan har jag gjort! Mamma har tagit hand om Gabriel nästan hela tiden, har inte behövt brytt mig så mkt om när han börjat skrika eller ngt. Bara när det var matdags under dagarna, på nätterna fick han ersättning och på mornarna vid 6-7 kom han in till mig igen, så låg han i sängen med mig och sov sen =)

Men nu är man hemma igen, väntar på Jonas, sen blir det film oså bara! Får se hur natten går, om man får sova eller om han ska kriga som han gjort dom senaste nätterna här hemma, haha
Skönt att vara hemma faktiskt. Ta hand om sitt och plocka lite här.

Pusshej

YES!

=D
haha!

Innan jag blev gravid, så hade mamma varit i Polen och köpt typ 3 par jeans med sig till mig, men tyvärr passade dom inte riktigt bra just då när hon kom hem, haha! det var fett frustrerande för det var verkligen snygga jeans, ett par svarta och ett par vanliga blåa jeans, stuprör båda två.
Mamma testade dom och fick på sig dom och använde dom nåra ggr, lika arg vart jag varje gång jag såg att hon hade dom på sig, den jäveln!! hahaha =)
Men IDAG, så fick jag på mig dom utan problem, hihi! Så glad, har ju gått ner i vikt nu, väger till och med mindre än jag gjorde innan jag fick Gabriel. Kanske beror på hur dåligt jag äter, stressen och den dåliga sömnen =P så det är väl inget jag borde vara stolt över direkt, men vad glad jag blev för jeansen! Haha, nu kan jag ju ha dom, hoho ^^

Pålsboda förfan =P

Nu sitter man hemma i pålsboda hos mamma och pappa igen då! ;D
SÅ skönt att få sova ut en hel natt, mamma fick ta Gabriel inatt och så ska få göra det inatt igen =P hihoo! Så snäll hon är som ens VILL göra det. Tacksam är man ju.  Få slappna av och vila lite är ju ngt man värderar högt nuförtiden alltså. Inte för att jag klagar på att ta hand om min son om dagarna, men att göra det ensam precis hela tiden när Jonas jobbar och inte få sova ut en hela natt blir ju rätt frustrerande. Blir bättre när vi flyttar! SNART =D
Haha, mamma har gjort massa mat så man äter ju mkt bättre oxå när man är här =P latheten tar ju över oftast när man är själv och det blir inte såå mkt mat gjort jämt, haha
Imorse när mamma kom in med han vid halv 7 tiden och jag skulle amma honom och han låg där bredvid mig, alltså det är sån känsla när man ser honom igen, även om det bar vara precis innan jag gick och la mig som jag såg honom. Ja, sjukt är det. Men han hade varit så duktig inatt tydligen, lillemannen =))

Katta var ju här och hälsade på lite igår =)
Och idag har jag spenderat nästan halva dagen åt att prata i telefon med kusinen <3 hihi, saknar henne massa! Usch, vill verkligen åka till Polen iår!! Måste fan det. Ta med lillemannen och stora mannen dit med ofc!
Och sen har ju då min faster och hennes gubbe vare här idag med, fikat och tittat på Gabriel, han var så lugn och sov största delen =)

På onsdag är Jonas ledig! =D
då blire lite marieberg hoppas jag, måste kolla efter en väska och lite sånt =)

Tv och sängen ikväll då. Hemgång imorrn, hihu.

Ciao!

5 veckor

Lillgrabben blir hela 5 veckor idag! =) fort det går.
Han håller på att somna nu igen, han spydde första gången idag =P haha, såg rätt kul ut, bara sprutade ut, sen låg han o bara stirrade på mig, gud vad synd jag tyckte om honom, men han grät inte ialla fall, såg mest chockad ut. Men det var inte så konstigt, han har ätit väldigt mkt idag ^^ Så har han fått lite nya kläder idag med =D bl a en pyamas där han i byxorna ser ut som en liten Mahmud =D! haha, dom e rätt stora så det ser lite kul ut, haha.
Jaja.. Måste in i duschen snart så jag hoppas han kan somna snart.. Sen blir det att se på One tree hill! Har tankat hem nåra avsnitt som jag missat, hiho!

Skulle ha gått iväg o handlat lite idag men mamma ringde och sa att hon skulle t affärn så hon fick köpa med massa åt mig ist =D lyx! haha, men vädret var rätt tråkigt idag så.
Hade tänkt att baka lite idag med, men latheten tog över, blir en annan dag =P

Inte långt kvar tills vi ska börja packa ihop vår skit och flytta ju! =D ska bli så skönt!

CIAO!

Lägg av!

Åh, vad irriterande =(
Vet ju inte vad jag ska säga eller tycka. Vet inte riktigt vad det finns att förstå, just allt det där är så svårt att förklara. Orkar inte, det går ut över mer än bara en person. Bättre att inte bry sig eller nått alls verkar det som. Men jag kan inte vänja mig, bara att stänga av.


Jonas kom hit igårkväll iaf, så det blev lite myspys med två otroligt ruttna filmer! En av dom var Felon som folk sa var bra, men alltså, allvarligt? i hur många filmer har man inte sett det här med fängelsebråk och skit? Bara deprimerande.

Lillen har sovit skapligt bra inatt! =) alltså fick jag oxå sova lite mer, hihi. Han sover rätt så mkt bättre på mornarna/förmiddagrna så då går det oxå åt tid att bara sova! Upp och fixa lite frulle sen somna om igen.

Skönt att ha Gabriel hemma nu, otroligt alltså. Älskar min lilla kille ju!
Och en sak till, har hört nu från 3 personer. Om det inte är det ena så är det det andra. Allvarligt, lägg er inte i. Sköt er, jag sköter mitt, inga problem. Men det verkar nästan vara hela jävla världen att jag festade lite på nyår. OMG, Gabriel var hos sin mormor och morfar över natten, säker, trygg och älskad. Inte som att han inte fick mat eller värme bara för att han var ifrån mig en natt, inte hela världen lixom. Hade varit lite skillnad om jag inte ens hade brytt mig, men när jag säger att jag saknade honom och ringde mamma flera ggr på kvällen och dagen efter innan hon kom med han igen, så menar jag det. Men alla behöver slappna av. "Man kan aldrig slappna av med ett barn" Joda, det kan man mkt väl! Om man får hjälp och verkligen erbjuds hjälp, varför ska man inte ta den? Och få sova en hela natt en gång? Vem vet när jag nästa gång kanske får sova ut helt, man måste väl förfan vara pigg och stark för att kunna ta hand om en bebis som kräver ständig uppmärksamhet. Så vem fan kan klaga på det? Alla som har en bebis lär förstå. Vissa väljer att inte ta imot hjälp och vill klara allt själva, jag valde att en natt lämna han till mamma, so? Döm mig gärna, men det gör mig fan inte till en dålg person eller mamma.

Så var det med det.
Bra början på 2009?
nja, vet jag faktiskt inte. Hade kunnat vara bättre. Finns saker som lyser upp lite extra, sen kommer det andra saker ivägen jämt och skymmer allt det =( tråkigt nog.


ÄLSKAR!

Nyår och så =P

Kvällen började hemma hos mig, efter att mamma varit och hämtat Gabriel fixade jag iordning mig och lite sånt, sen kom Jonas och efter det koma Anna, Stefan och Finnen =) och lite senare kom Åse, Jimmy och min JESUS! haha, Jörgen med andra ord! så innan 12 slaget gick kvällen rätt bra och vi hade skapligt trevligt! Behövde inte så mkt dricka, haha, man blev rätt rund om fötterna ändå rätt snabbt, haha! Finnen hittade ren/tomte mössa som han roade sig med, haha! Så kul att träffa honom och festa lite, var längesen jag stod ut med en full Markus när jag själv oxå hade fått i mig lite! asg* Sen helt plötsligt skulle vi upp på hallsberg hem till Marie och Björn, så vi vandrade upp i kylan, och fyfan vad kallt det var! Stack i hela kroppen! Efter typ 10 minuter hos Marie och Björn skulle vi ut på torget där det var rätt folkproppat =P trodde jag inte om lilla hallsberg. Vart endel besvikelser under just dom minuterna och jag blev rätt nere så jag och Åse följde inte med upp tillbaka sen utan drog iväg en stund, och det skapade ju inte mindre problem direkt. Suck
Så nyår efter 12 slaget var ingen höjdare alls, vägen hem blev mest fylld med tårar. tur att man blivit ännu fullare och inte kände kylan lika mkt iaf! Hahaha
Men vad konstigt det kändes att sova, så tyst lixom. =P men det var skönt, och jag vaknade utan en baksmälla idag! otroligt. Var rätt seg i skallen och törstig, haha. Men inte mer än så. Så ringde Jonas imorse med, vad glad jag blev =P så vi pratade lite och löste lite saker, eller vad man ska kalla det för. Hade en klump i hjärtat nästan hela natten och morgonen innan han ringde, så jävla jobbigt. Men men =)

Bilder från förfesten finns på http://GabrielsEgna.bilddagboken.se

Så idag drog Åse och jag iväg och köpte oss lite frukost, sen har vi suttit och glott på Vänner hela tiden =D Vänner maraton på 5an ju! =D


Min lilla kille kommer hem snart! Saknar honom så förbannat alltså, sjukt! Ska inte lämna bort han på läänge nu, ringde mamma och jag hörde honom i bakrunden, gråten var inte långt ifrån då, usch vad jobbigt. Trodde inte det skulle bli såhär jobbigt, men jag vill bara ha hem honom nu.


<3

pussciao!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0