Snart

Wiiiiiiiie =)
Men fyfan vad orolig jag är för att jag inte kmr klara av att vara ifrån Gabriel, även om det bara är en natt och plus typ en hel kväll o eftermiddag =O han är ju bara en månad, och jag börjar fan undra om jag ens borde lämna bort han. Men jag vet ju att han kommer vara säker och må bra hemma hos mamma och pappa, men ändå. Känns så konstigt lixom.
Men ska bli skönt att slappna av lite, sova inatt.. så mkt som det nu kan bli av den saken, haha ^^ och umgås med vännerna. Ska ju få träffa Markooos idag med =D massa längesen sen sist ju!

Jonas mamma kom imorse, med Pisang åt mig, mumma!
Så har jag diskat lite och plockat undan här.

Nu äre bara att invänta kvällen, hihi.

Brunett hell yeah

Nu har jag färgat håret, och jag blev mkt nöjd =P
Inte för att det blev ngn större skillnad, men täckte alla fläckar. Inte för att det var så många, haha, men blev lite bättre, typ kastanjbrunt. Skönt som fan att ha tillbaka det bruna håret! Minns hur ja saknade det efter att ja blive blond i somras, den misslyckade blonderingen som bara slet på håret. Minns att ja bara ville färga om allt igen till brunt, men med tanke på hur mkt pengar jag hade lagt ut på färg så det skulle se normalt ut, så tänkte jag ha det så ett tag. Men sen gav jag upp och gick till frissan och fixade allt, blev massa slingor, var snyggt ett tag, men sen på ngt konstigt sätt så bleknade allt =S fattar inte? Vart inte alls snyggt. Så nu är det brunt igen! =D

Försöker styra nyår här nu. får se hur det artar sig till slut! hahaha.
Lilla hallsberg. Hmm, kan ju säkert hända mkt, eller inte. Man får göra att det blir skoj. Helt enkelt.. =P

Retards på försäkringskassan såklart

Har varit på försäkringskassan idag (som för övrigt helt plötsligt hade flyttat till arbetsförmedlingens lokaler, exdtra långt att gå alltså!! haha) och pratat med dom om min föräldrapenning som inte kommit. Ja, som jag trodde, idioten som jag snackade med om det för nån månad sen som "hjälpte" mej med alla papper, hade ju skrivit en sak och sagt en helt annan sak. Skulle ha fått pengar den 25 dec. Men på papprerna stod det att jag sökt från den 31 dec?! hur logiskt är det? Klart jag ville ha pengarna den 25 dec, när jag hade beräknat att föda barn den 17 dec! Och hon sa det oxå, så jag fattar inte hur hon tänkte? Så jag hoppas att dom fixar det inom ett par dagar så jag kan betala hyran, fyfan vad störande!

Men sen träffade jag iaf Bever och Ida en sväng, käkade frulle på God Smak =)
Och sen blev det då att gå till Hallbo och säga att hyran skulle bli sen men dom har ju ffs inte öppet förrän den 5 januari igen. VAFAN =P men men. Dom får nöja sej med att hyran kmr in då. FÖRHOPPNINGSVIS. Suck.
Sen blev det en sväng in på bolaget och  inhandla lite cider =D vart inga öl, vågar inte dricka det! haha! Så cider, vin och lite champagne blire imorrn. Får inte överkonsumera allt, kan bli falrigt för mig, hahaha!

Träffade för övrigt på Pernilla idag när jag skulle upp på hallsberg =)) ! Va ju bara 100 år sen eller så, hehe. Och påväg hem träffade jag på Anna och Stefan! Hur blire på nyår? vart ju inge Åsbro hehe, så nu står det lite still där. Har ju fixat barnvakt och allt, och det vore så kul och komma ut, iaf på nyår, och träffa alla och festa till lite =D Åse ska komma, men sen då? Vi får väl sitta här hos mig och se vad kvällen bjuder på? Hör av er, gott folk! hihi.
Men det kommer vara så konstigt, är rädd att jag ska få seperationsångest helt plötsligt från min lillkille ju =P haha, får i sig lite alkohol, inte drucke på 10 månader lixom. Och sen hamnar i ett hörn tjutande, eller ringer mamma så hon får hämta mig, hahaha, smarta jag, man vet aldrig =D




somnar fint på min mage, men när man lägger han i sin säng så börjas det igen =P haha


Nej, ska ta och färga håret nu, igen =P
vart lite fläckigt på vissa ställen så jag måste styra upp det! haha.

Hoppas bara inte Gabbe vaknar mitt i allt, blir lite jobbigt då, haha

29 december, 1 månad =)

Gabriel är 1 månad gammal idag =)
Tiden går fort! Och har redan märkt att endel kläder börjar bli lite för små för han, kläder som man var tvungen att vika upp benen och ärmarna på när han var nyförr, hihi. Så söt =D

Oj lixom. Sov till 4 idag, haha! Eller inte nonstop direkt, men somnade om vid 1 då jag snackade med mamma och vi skulle till marieberg, sen somnade jag, konstigt nog sov lillen oxå under den tiden och vaknade inte alls av att mamma sen kom och vi skulle iväg, han sov sig genom hela visiten på marieberg oxå, haha, lite trött! Han var bara vaken 2 timmar inatt med, så jag har fått mer sömn =) hihi

Hittade lite tills nyår ialla fall, en tunika typ =P köpte mej leggings, lite hårgejjer och smycken typ, blev inte så mkt shoppande, kände mig stressad som fan idag, vet inte varför? skumt.


Ska in i duschen nu tänkte jag. Imorrn måste jag upp till idioterna på försäkringskassan, har ju inte fått min föräldrapenning än! vafan!!

Ciao!

Ojoj

Vilken kväll det blev, haha! omg, tycker synd om dig, älskling! Fyfan vad illa, jag skulle börja tjuta som fan, säkert roligt. =/
Lite kul dock =D haha, beror på hur man ser det =P
Nej nog om det...


Blev en jobbig natt igen tyvärr,
men vid 4 tiden imorse gav jag upp och gav han modersmjölkersättning som vi fick eta sen på BB när vi va där för dom krånglade massa och trodde inte han fick i sig så mkt som han borde ha fått, men egentligen behövdes det inte, men nu kom den till användning! För Lilleman somnar nämligen jätte lätt vid bröstet och får inte i sig allt som behövs när han ska sova, så han blir jättehungrig jätte plötsligt när man lägger ifrån sig honom =P inte lätt att vara bebis alltså, haha. Men så jag gav han det med flaska med tanke på att jag inte kunde pumpa ut så mkt så fort, då somnade han, gjorde samma sak idag efter att han varit grinig och skit och inte riktigt kommit till ro, då somnade han. Så det ska jag nog börja med att han ska få på flaska innan han ska sova, då sover han bättre och lite mer, och då får jag oxå sova mer =D haha.
Ja, det va spännande va? =P



Nyår klart. Nästan. Fixat barnvakt! Wiiiiiiiiie, och så får jag sova lite mer ;)
Kanske beror på lite hur sent det blir oxå =D men mer sömn än vanligt iaf! SKÖNT!

Kollat på Tinkerbell idag, herregud.. ja, varför tittade jag på den? haha, jävla Jonas fick mig att se den. Don't get me wrong, det var en söt film, men det där med älvor, nej fyfan! Har dåliga minnen som fan av älvor, från när jag var liten och min morbror var flitig med att skrämma upp stackars lilla mig med onda, fula äckel älvor. FAN! haha, annars hade jag njutit av filmer..hmm...

Vart inget att gå ut att gå idag,, varför? inte som att jag hade fullt upp med massa annat precis, haha! Blev bara inte så, lathet =P pysslade med smågrejer runt mig hela tiden, imorrn ska jag nog ta och gå ut. Men alltså jag har svårt för det där med att gå ut och gå nu, för jag måste ju ha med mig barnvagn och allt och om jag inte har ngt jag måste göra nånstans så går jag typ ingenstans, helt onödigt ju =D när man kan sitta hemma och dega?

Nu vaknar lilla herrn, matdags ^^

Puss!

Lördag =)

Det blev en riktig rolig eftermiddag hemma hos Jonas pappa =)
Åkte dit för att käka lite julmat, igen.. haha! Men nu äre slut på det för iår, blir lite mkt ibland =P Jenny, Lena och Erik var där, och så Bettan såklart, hahaa! *asg*
Sen blev det julklappsutdelning från Ove då, och han har ett litet speciellt sätt att göra det på =D skitkul! har med tärningar och massa skratt och stress att göra iaf, hahaha. Orkar inte förklara hur det går till, men skoj var det iaf. Lilla Gabriel var inte alls så värst social idag, somnade fint i Oves säng hehe.

Så har man tvättat idag. Slapp laga mat iaf, yees, haha!
Mamma har vart här och sen kom hennes kompis hit en sväng med och hälsade på lillen, mys mys, hehe.

Nyår kanske klart?
Får se om mamma ställer upp som barnvakt i ett antal timmar, hihuu! Blir nog inte sådär jätte livat med alkoholen för min del, kommer ju bli kanonpackad annars, nej fy. Ska ju hem till min lilla stjärna sen på natten antagligen (om det blir ngt) så jag tänker det ta skapligt lungt iaf. Måste se om man kan fixa det där med skjuts o skit med. Orka taxi, 40dyrt förfan!

Tack för dom fina julklapparna ;) behöver inte tänka på att man måste fixa champagnen till nyår, haha, skumpa har vi allt =D tack vare Ove!
och pengarna från mammas vän =) väldigt behövligt, hihi.

Natten gick rätt bra faktiskt, han sov skapligt mkt! Så otroligt skönt att få lite mer sömn.


Haha, var varken beredd på fotot eller pussen där! =P

Pussciao!

En pigg lilleman

En välldans sådan oxå! Han har inte sovit mer än 2-3 timmar på hela dagen kanske, varit så jävla pigg alltså ^^ hungrig, inte hungrig? Skrikig, inte skrig =P osv, haha
Men jag fick sova typ 1,5 timma förut ändå, men det var knappt. Sen skulle jag ut i köket, diska och fixa lite käk, fick springa mellan rummet och köket för då hade han vaknat och blev helt plötsligt väldigt uppmärksamhetssugen -asg- så till slut fick han sitta i babysittern ute i köket med mig medans jag fixade klart maten, då gick det bra =D  han kanske sover mer inatt om han är såhär vaken nu, om han inte somnar snart och sover sig genom kvällen, igen.. haha.

Blir som vanligt inget speciellt denna fredagkväll, vad händer för min/vår del lixom =D om en-två månader kan jag nog lämna han till mamma så man kan få en ledig fredagkväll och kanske dra ut med vännerna, for lost times ;) vi får se, än så länge är jag fortfarande för fast vid honom, skulle bara bli konstigt och jag skulle inte alls vara rolig att festa med. Än. =P
Men när livet var en fest och alla man känner är partypeople och knappt gör annat om helgerna så blir man ju van vid det, det var jobbigt i början att släppa allt det, men jag vande mig och nu känner jag inte alls ngn fest lust, har ju annat att ta hand om =)

Jonas kommer snart =)
mys!

pussciao!

love the hills =D

Vilket underbart avsnitt av The Hills! Heidi och Lauren pratade äntligen med varandra och la ner stridsyxan, trodde jag inte! Och Spencer insåg äntligen att hans själviska ego inte kunde få Heidi på rätt sätt, så han gav med sig till slut och visade en sida av sig själv som ingen kunde ana fanns där, ärligt, jag trodde aldrig att han skulle säga till henne att han skulle ge henne det hon ville ha.

Lite nörd jag är =D
Men så får det vara ^^



Igårkväll kom Jonas hit efter jobbet, kollade lite på Eagle Eye, sög gjorde den! =P trodde den skulle vara bra, men nej, rätt seg. Sen somnade han och Gabriel i sängen, så söta =) ville ta kort men blixten skulle säkert väcka dom så jag struntade i det.

Sov dåligt inatt igen, som vanligt var han vaken från 2 till 5 tiden imorse. Fattar inte varför han har fått för sig att vara vaken just den tiden! Suck. Men under morgonen får man sova iaf. Haha.

Fixa potatisgratäng och kycklingvingar idaag! hihi, mumma. Mamma ska komma om en stund, handla lite kanske idag oxå.

Och på lördag blire nog middag hos Jonas pappa, mysigt =)

Puss

Då var det klart

Ett år kvar till nästa julafton och då har vi en springande liten Gabriel som kan skratta och ha sig, inte bara ligga där och SE söt ut i allas famn =D haha.

Blev en helt underbart mysig julafton för min del, trodde jag inte, brukar aldrig vara märkvärdigt lixom.

Först var vi hos mamma och pappa i pålsboda, där syster och hennes pojkvän kom, god mat och fina julklappar, vart ingen kalle anka i år bara =O haha. För syrran skulle jobba så allt blev väldigt tidigt iår, mat och julklappsöppningen. Men mamma tog Gabriel i en timma typ så fick jag sova lite innan vi skulle iväg till Jonas mamma. Blev inte mkt sova den natten, lillen fick för sig att absolut inte sova mellan 2 och 6 på morgonen, haha! Tack för den lixom, så man var rätt trött.

Hos Irene var det folksatt när man kom dit, hela familjen, hehe! Vart väldigt mysigt och trevligt där! Mkt skratt och gos med Gabriel såklart =P
Fick fina julklappar av alla oxå, tack tack! =D

Hoppas det kan bli fler av sånna här julafton!
Fick en vit jul oxå iår, inte ofta det sker xD

Massa fint väder ute idag med. Kanske ut och gå lite? Får se, har endel att göra här hemma. Lillen har precis somnat så jag ska nog ta och duscha lite, sen fixa hans baby gym som han fick.
Har så otroligt ont i ryggen så jag egentligen borde ligga på golvet hela dagen, haha.

Hoppas att han inte får för sig att vara vaken mellan 2 och 6 inatt igen, för det var han nu inatt IGEN, haha. Konstig rutin han fått för sig alltså.

Bilder från julafton finns på http://GabrielsEgna.bilddagboken.se
Orkar inte lägga upp alla här på bloggen, hehe


Duschen nu!

LOVE =)

Still love this song!
Så otroligt snygga människor som gör låten, tillsammans oxå. Haha, inte har jag hunnit tjata ut den inte =D
Men den här versionen är liiite annorlunda, iaf lite längre in i låten, när Rihanna kör lite solo, hihi
<3




LYSSNA ;)

Dan' före doppardan' :-*



Mamma...



.. Älskar dig!! :)


Packat ner massa grejer nu, haha. Känns som att jag ska vara borta i flera veckor =P
Men jag ska va borta över natten och hemifrån hela dagen imorrn, så att packa ner lilleman saker var inte så jävla enkelt, lätt och veta hur mkt blöjor som kmr gå åt? haha ^^ sen ombyte till mig imorrn, och smink o massa måste ju med. Sen Jonas jädra påse som han inte har tage med sig, verkar inte vara viktigt att ta hem julklappar man köpt o slå in dom. "inte hans problem" eller ngt verkar det som -asg-

Blir att köpa mat idag, orkar inte ställa mej o laga ngn mat nu.

Pusshej,
god jul och gott nytt år på er

dream dream dreeeeam

Vem fan kan veta att det var mitt armband? Blir lite irriterad! =P
Jaja, hade vare värre om det var mitt pärlhalsband som hade hittats och jag inte skulle få tillbaka det, men det lär väl aldrig mer dyka upp, haha

Ska snart iväg till vårdcentralen, sen kanske ta en fika med Bever =) får se om jag hinner, blir lite stress idag. Glad att jag får skjuts upp till Jonas sen vid kvällstiden, har ju 1000 grejer som ja måste ha med mig som jag inte får med mig om jag skulle gå. Sen måste jag oxå hämta ut ett paket, blev lite mer julklappar ändå, så det måste slås in sen. Fyfan, kmr vara fett stressad senare, haha.

Skumma drömmar som fan inatt =/ jävla obehagligt, drömde massa om att vi vart typ kidnappade och instängda. Folk letade efter oss men vi var borta skit länge, men sen lyckades jag fly, hittade en utväg nånstans, jätte konstigt, jag vet =P
Och när jag träffade mamma efter det och frågade om vi kunde åka till Ikea ville hon inte det. HAHA =D säkert snällt, här har jag vare kidnappad och gömts nere i någon källare och hon vill inte åka till Ikea med mig. Vet att jag skulle köpa nån kudde? omg, det låter ju helt vrickat, men mina drömmar är verkligen skumma. Nu när jag inte får sova sådär jätte mkt om nätterna så drömmer jag ännu mer dom timmarna jag väl får nån sömn =P


Nu börjar lilleman vakna till liv, matdags, sen ska vi göra oss lite iordning och tralla iväg =)
Fint väder som satan ju =) lite synd att det ska vara julafton imorrn, och som vanligt ingen snö =/

oh, btw. Mitt hår blev riktigt bra!
stolt jag är över mig själv. Tänkte ta lite kort så ni skulle få se mitt verk ^^ haha, men fick inte till ngt bra kort. Skyller på kameran..... =D

Jul igen =P

Usch, blir så jävla besviken och irriterad på endel männsikor alltså! Sjukt besviken med. Förstår lixom inte...

* *

Jaja. Har varit upp på hallsberg nu, köpt mig lite hårfärg, eftersom jag antagligen inte kmr få ngn hjälp med färgningen får jag nog fixa det själv, haha, BLÄ! hatar att färga själv, ser ju inte hur det blir därbak lixom =P
Inhandlat mig en ny mascara med, sjukt hur fort dom tar slut, eller inte är lika effektiva efter typ 2 veckor =S som om den tar slut eller ngt, men det e ju omöjligt, så fort? Haha.

Julafton är väl typ färdigplanerad.
Imorrn kväll ska jag iväg till Jonas, blir att sussa där=) och på julaftonmorgon ska mamma hämta mig vid 10 tiden, ska käka och grejer vid 12, syrran och hennes pojk skulle komma med, men hon ska jobba vid 2 så det blir en rätt tidig middag det här året. Sen är det rätt bra för jag ska iväg till Jonas mamma på eftermiddan så det blir lite julfirande där med, första julen med lilleman med ju =D bara lite träligt att släpa med alla julklappar överallt, haha. Tur att man inte köpte så många, mohahaha ^^
Det enda tråkiga e väl att Jonas antagligen ska jobba juldagen och annandag jul. Jippi, ARGH!! så jag får väl ta och åka hemmåt på kvällen sen...

Nej, ska ta och äta ngt tror jag. Sen blire lite film, måste ta och fixa mitt hår med dårå. Haha, får ser hur det blir -asg-

Film hela dagen lång

Hade tänkt mig en sån dag idag, och kanske lite sömn därimellan, haha! För nu är jag verkligen tröött..
Men blev inte riktigt så, mamma var här förut, och vi tog massa kort på Gabriel med hans tomtedräkt på =D och med nallen han har fått, som är tre ggr så stor som han xD haha, så söööta bilder det blev, fast jag tror han blev lite grinig efter alla blixtrar, yees han är ju min lilla stjärna, hihi. Mamma blev helt tokig, tog massa kort hela tiden, haha. Hon har ju verkligen förälskat sig i honom ^^


GOD JUL =)



Men jag håller på att få hem Eagle Eye nu, med Shia Labeof eller hur hans efternamn nu stavas, söt som satan är han iaf =D och sen fick jag ngt ryck att jag bara var tvungen att få hem The Hot Chick med, haha! Så jävla bra är den och det var fett längesen jag såg den, så den ska jag se på senare =D

Har ju endel filmer kvar som Jonas tankat hem att se, men det är ju bara rysare för fan, kan jag ju inte se på själv. Efter att vi sett Mirrors var jag helt konstig och livrädd för allt även om Jonas var här, men nu är jag lixom själv så rysare undviker jag när jag är i min ensamhet.

Kanske borde äta ngt, fan inte ätit ngt alls idag, gått och småätit chokladpraliner och druckit massa juice och mjölk bara, orkar ju verkligen inte, ingen matlust alls idag, inte så bra kanske.

Mamma&son



Hej, jag är väldigt sliten. Kanske ser mer sliten ut än jag är =D
haha

Men majgad! Jag MÅSTE färga mitt hår snarast!! haha, vadå bleknat?


Älskar min lilla pojke. <3
Älskar min stora pojke med
;D
^^

The Notebook

Såg den igår, rätt skum film, alltså, hur den var gjord, rätt enkel, rakt genom, inga direkt intriger eller massa drama, utan en enkel kärlekshistoria. Men det tråkiga var att direkt när filmen började och man såg den gamla tanten stå i fönstret och titta ut så fattade jag på en gång vem hon var, sen när gubben som läste för henne kom in till henne fattade man vem han var och varför han var där med. Vart lite förvånad att jag faktiskt hade rätt sen när man fick veta det senare i filmen =P haha.

Undrar om det finns sån kärlek på riktigt? Att två männsikor kan älska så starkt? Maybe baby... va ju lite sorlig men inte direkt så oväntat =D

Tänk vad hemskt, att veta att den man älskat mest av allt på denna jord, inte kan minnas eller veta vem man är jämt. Hemskt. Att offra så mkt för en enda person...



- För övrigt var killen i filmen riktigt jävla fin! =D
Rätt söt utan skägget i början, sen blir han bara riktigt NICE när det där badass skägget kom fram, haha ^^



Men meeeeeeeeen. Sitter och glor på mtv movie awards, skoj... är trött men ändå inte. Vart rätt lugnt inatt, han kom igång imorse bara och hade lite svårt att somna =P men det gick till slut!
Ska ta och käka ngt tror jag, sen ska väl mamma komma lite senare, ska få ramen vi skickade iväg för gravering =D wiiie. Måste handla lite med, men får se om det blir ngt av det idag. Katta kom ju inte idag, paddan då! =D får ta och ses snart hörru =)

Min rygg börjar dö igen.. haha, förjävligt

min lördagkväll

Jonas mamma var här nyss, fick lite hjälp och råd av henne om hur jag skulle göra med Gabbe när han blir som han blev inatt och nästan vare hela dagen idag, att få in lite mer rutiner, han är ju snart en månad så det är väl dags med det ^^

Och nu har vi äntligen fått ihop hans babysitter, så den gillade han, tror jag =D han såg rätt nöjd ut ett tag ;)
Han blir ju 3 veckor idag =D



Till det negativa.... min psykgranne är igång IGEN och har sig i lyan precis intill, *läskigt* seriöst, att hans röst är sådär läskig och helt tonlös gör det inte bättre, sjukt att jag kan höra varje lilla ord han nästan skriker därinne, vet inte om han är själv eller om det är ngn mer där med han, men jag hör nästan bara en och samma röst hela tiden. Betyder ju alltså att han måste höra när det börjar väsnas härinne, när Gabriel skriker, och om han nu skulle vara ngt konstigt psykfall och få för sig att komma hit och banka på dörren, vafan gör jag då? haha, jag är lite paranoid kan man säga xD


Idag har jag iaf träffat Lalla =D även om vi fick slåss med barnvagnen upp och ner helt i onödan för det varken fanns ngn hårfärg på netto eller lidl, SUCK! men jag fick komma ut lite iaf och umgås lite med Lallis =) får ta och fixa mitt hår på måndag eller ngt, tror EMMY skulle komma då med, hihi <3 det var så oootroooligt längesen vi sågs nu ju =(

Ska se The Notebook tänkte jag, får se om den e så bra som vissa säger, har sett så mkt action och konstiga skräckfilmer så det får bli lite snyft snyft film ikväll, haha

Finnen ringde förut med, ojoj, fett längesen man varken såg eller hörde ngt av han, så det var kul att snacka lite med den filuren ^^ måste ses snart ju!

Skrik, skrik, skrik

Omg! Tror aldrig han haft en så dålig natt förut, 3/4 av natten skrek han om inte mer. Ingenting passade lixom, ville inte ha mat, försökte lägga honom på olika sätt för jag tänkte om han kanske låg fel och fick ont nånstans, hade upp honom, han pruttade massa och fick ut lite rapar =P så det va antagligen gaser eller ngt han hade, men när man försökt ALLT, jag till och med la han i barnvagnen och körde runt lite med den, men det hjälpte inte heller, alltså, då känner man sig rätt jävla hjälplös, han kan ju inte direkt bara säga till vad som är fel. Jag sov som mest typ 3,5 timma, nu mellan 6 imorse till halv 10 typ, annars har det vare väldigt lite sömn inatt, tur att jag faktiskt inte alls vare så otroligt trött ändå =O
Men när man tittar på honom när han skrynklar ihop hela ansiktet och bara gråter hela tiden så skär det i hjärtat, verkligen inte roligt, för han hade antagligen som sagt ont i magen eller ngt, och vad gör man åt det bara sådär? =/ usch


Men måste sova lite senare idag. Lalla ska komma snart och hjälpa mig med mitt hår =)
Ska se ens om Gabriel vill sova ngt idag, igår ville han inte det, han somna mest under kvällen, tur det.

Min mage mår inte bra, jävla choklad!!
Haha ^^


Skönt att jag slipper laga mat idag iaf, kvar sen igår, huhu. Jag är ju alltid så smart att glömma att ta fram och tina upp ngt från frysen, gör det jämt i sista minuten så jag får stoppa in maten i mikron och värma i 100 år, sen blir det lixom bara ....BLAAH av allt istället =P tkr verkligen inte om mat som man tinat upp för mkt i mikron, blir antingen för torrt eller för blaskigt, haha!

Fredag :)

Men det betyder inte direkt längre party för vissa =D
Men det gör inte mig ngt, blir massa mys hemma med sonen ist ;)


Idag var mamma här, vart att tvätta lite, sen kom Jonas mamma och lillen blev badad, thihi!
Fast han var inte lika villig den här gången, hehe, men det gick bra ändå. Har ju köpt en badbalja nu, rätt stor (Ikea =P) så man var tvungen att hålla i han lite mer så han inte kände sig så vilsen, haha

Sen har ju Karin och Biffen vare på besök, första gången sen jag flyttade hit i Juni som Biffen var här, haha! Lite seg ^^ Så jag fick choklad av han, maaassa god, fyfan =D
Sen resten av kvällen blev det film och lite mer film, rätt skumma filmer dock, haha, men men, dom dög väl. Vart tvungen att kolla på Saw 5 för andra gången, visst, klagar inte direkt på filmen, var ju nästan bättre än dom andra 4, men att se den två ggr på såhär kort tid vart lite träligt =P

Och nu har Jonas oxå trallat hemmåt, jobb för hans del resten av helgen =/ BLÄ! hatart! Mmmmh. Men snart äre julafton och grejer, hihi. Känns verkligen inte som det, jätte konstigt iår faktiskt.
Träffa Lalla imorrn! HOPPAS JAG. Om hon inte sviker, den lille paddan =D hon ska nämligen få äran att färga mitt hår, måste ju fixa det, herregud, har ju bleknat och blivit helt konstigt nu ju. Och frisörbesök har jag inte riktigt tåd med just nu, men ska iväg och klippa mig lite direkt efter julen iaf.

Försöka sova om en stund, och försöka få lilleman att äta lite och FÖRSÖKA få HONOM att somna om med sen, haha. Nätterna är ju så roliga att vara vaken på, oyess..

USÖ och Ikea =D

Idag var jag iväg till USÖ för att göra hörselundersökningen med Gabriel =) gick bra, han hör på båda öronen, haha bra att veta =P sen stannade vi till på ikea, pappa skulle handla lite julklappar, haha, inte ofta han går in på ikea självmant ^^ jag handlade inget, eller jo, en liten röd lykta som jag tänkte ställa på balkongen, men resten av tiden på ikea kollade jag bara runt mest, frestande att köpa både det ena och det andra men nej nej, måste spara lite pengar nu, suck. Men att titta går bra med faktiskt.. hrmm....

Käkade ingen frukost, var rätt stressad imorse, hade inte behövt vara det men så blev det tyvärr, så jag spang runt och skulle göra mig iordning, packa ner lite blöjor, byta blöja och kläder på lillen och sen beställa dom sista julklapparna på nätet som jag var tvungen att göra innan kl 2 för att dom skulle komma i tid, och det kändes inte som att 1,5 timma räckte till allt, speciellt med tanke på hur TRÖTT jag var idag efter natten, fyfan, fick inte alls sova mkt inatt, men men..
Så nu börjar jag känna av huvudvärk, är helt tung i hela skallen =S men har fått i mig lite mat o dricka nu så hoppas det inte slår till med ngn migrän iaf, bläää! Jonas ska ju komma sen då vill jag inte må dåligt ju =/

Dags att börja slå in julklapparna snart, första slog jag in i förrgår, haha fyfan vad sämst jag är på sånt! Men jag har blive bättre på det med åren -asg-

Pusshej

Ännu mer besök

Mamma och pappa kom förbi förut med =) tog slut på mitt kaffe, haha. Men dom hade med sig kycklingvingar och revbensspjäll, hihi. Va längesen som fan man käka det så det smaka mummaa =D

Och nyss var Bever och Ida här en sväng och hälsade på, hade lite konstiga nyheter =O
HAHAA! sjukt alltsåååå, men men. Ärligt talat orkar jag inte bry mig. Inget av det som existerat i mitt liv tidigare betyder mkt nu, haha. Hej, jag har blivit socialt invalid xD nej kanske inte riktigt så illa, men det känns fan som det!

Tvätta lite imorgon oxå. Behöver städa lite, eller dammsuga iaf. Blir inge direkt storstädning nu, blir ju flytt snart =D

Ont i magen =(

Besök =)

Den 17 december idag, det efterlängtade datumet ^^ Men det behöver jag inte bry mig om längre =P
Känns så konstigt på ngt sätt ändå. Men nu ligger plutten och sover i sängen, somnade om rätt fort nu, till skillnad från inatt/imorse! Ujuj vad jobbig han var, och jag var verkligen cptrött, orkade knappt öppna ögonen, var helt borta i skallen.

Men nu har Karin och hennes mamma varit här och träffat Gabbe oxå =D Kerstin blev helt kär i honom, haha. Och Karin ville knappt släppa honom när hon satt i soffan med han i famnen ^^
Skulle byta blöjan på han sen, haha, tyckte lite synd om honom när han kissade sig själv i ansiktet, det är nackdelen med små bebispojkar, att dom kan kissa när man byter på dom och det kmr överallt, mitt linne blev lite offer för det med =D haha så sött.

Sen har det vare ngn gubbe här idag och fixat ventilerna. Kom på det imorse att det skulle komma ngn och göra det idag så jag flög upp ur sängen och plockade ordning lite här och fixade till mig lite, fyfan vad skadad jag såg ut imorse, hahaha. Lite pinsamt! Hade ju tänkt sova massa idag men sen blev jag pigg som vanligt så det är väl lika bra att hålla igång.

Får se vad som händer idag, ikväll måste jag se programmet om när en man föder barn xD helt vrickat alltså.
Uppdaterar lite senare, maybe baby.

Imorrn kmr Jonas =D och på fredag ska lillen badas igen =D hihi

PUSS

Städa

Snart kmr mamma med lite matvaror åt mig, känns så jävla invalido att inte kunna gå t affärn när man behöver pga trapporna som gör att jag inte kan få ner barnvagnen själv, suck
Känns lite dåligt att alltid be ngn komma o hjälpa mig med, haha. Alltså ÄNNU en bra anledning att vi ska flytta till nedersta våningen =D
Men mamma får hjälpa mig med den idag, sen ska jag upp till Jonas och städa lite åt han och sen laga lite käk.. kanske.. om jag orkar, han slutade visst rätt tidigt idag så man får umgås lite, annars går veckorna åt separata håll när han slutar vid 9 tiden =/

Sen måste jag ta hit hans PS2, köpte ju ett Vänner spel (serien alltså =P) som var till PS2, måste ju spela lite, fördriva min tid, haha!

Sen har vi oxå kommit på värsta julklappen till mamma =D
Får bli en soda stream, tror hon har sagt ngt om att hon ville ha en? Ja, nu får hon en iaf, haha

Natten har faktiskt gått hur bra som helst, sov i 3 timmar, sen vaknade lillemannen vid 3 tiden och skulle ha mat ^^ knappt ngt skrik alls, men han var vaken i 1,5 timma, rätt jävla pigg oxå. haha, sen somnade vi ändå om så =)

Pusshej

MAT

herregud, har fått höra massa sånt som att folk fått så pass lågt sockerblodsvärde under tiden dom ammat att man till slut orkat hålla i en gaffel när man väl ska äta. Pga för dålig kost, eller att man överhuvudtaget ätit för dåligt när man ammar =S kan det vara så att det går så illa? Att man blir så jävla svag att man nästan kan dö? Svimma av oså och blekna massor, visst, det låter trovärdigt för kost och det där är ju viktigt, speciellt sådär efter en förlossning, när man ammar och får så pass dåligt med sömn, men att man nästan kan dö av det? Heltkonstigt! Då måste man verkligen vara dålig med att äta.

Och det är just det som gör mig lite orolig för jag är rätt dålig på att käka om dagarna, jag orkar ju inte ens ställa mig och laga mat nu längre! =/ koka makaroner är väl det jag gjort som mest, haha! Ätit färdigmat eller haft ngn annan som fixar käk åt mig. Ätit frukost, sen ngn macka och frukt under dagen, inte så jätte mkt lagad mat, speciellt inte varje dag och jag blir väldigt irriterad varje gång ngn frågar mig om jag har ätit ordentligt, haha =P
Så när jag fick höra det där idag satte jag fan igång att laga mat nu ikväll, vart kycklingfileer med ris och currysås ^^ finns kvar tills imorrn med =D haha, så nu ska jag ta tag i skiten och vara nyttig, måste ju ha mig näring o allt så lillen oxå kan få i sig lite mer och kanske inte lika jävla ofta, haha!




Tack för hjälpen btw, Kattiii =DD

Oss

Vad heter ni? Agnieszka & Jonas
Hur träffades ni? Fest typ 5 år sen för första gången
Hur länge har ni varit tillsammans? Var tillsammans ett tag för 5 år sen, och nu blev vi det igen i juni. (Låååång historia =P)
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? I februari gör vi det =)
Har ni barn? Ja, en son som kom till världen den 29/11-08 =)
Har båda körkort? Neä
Isåfall, vem kör bäst? -
Kommer du ihåg er första kyss? Hmm. Tror det? x)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jonas ^^
Vem är äldst? Jonas
Vilka stjärntecken är ni? Han är vädur och jag är jungfru
Vem fyller först på året? Han =) 31 mars
Vem är längst? Jonas. Men vem fan är inte längre än mig lixom ;D
Vem sjunger bäst? Jag. Och jag sjunger inte så värst bra, haha!
Håller ni i handen på stan? Händer väl =P
Var nån av er oskuld när ni träffades? Japp ^^
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej inte direkt
Vad har ni gemensamt? Allt och ingenting känns det som =D
Blev du kär i första ögonkastet? Lång historia. Men jag var 15, naiv och blev kär för kärlekens skull. Men ja, kär vart jag
Har ni någon speciell låt? Nej inte direkt. Finns väl endel låtar som är lite extra känsliga men ingen som är vår, haha
Har ni några "fri kort"? Nej!
Har ni stora framtidsplaner? Just nu den nya lägenheten, sen får vi se =)
Har ni gråtit i varandras armar? Har nog hänt några ggr =P
Har ni varit utomlands tillammans? Nej =(
Vilket är ert bästa minne? oh herregud, har vare med om så otroligt mkt ju =P men när Gabriel föddes var ju ett väldigt speciellt tillfälle =)
Vem lagar bäst mat? Båda =)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Leker ;)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? När vi inte tjurar på varann ;D
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej inte direkt. 14 km typ, haha
Blir du lätt svartsjuk? Händer väl? Men vem blir inte det ibland?
Brukar ni bråka? Oja! =P
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Lalallaaaaala ^^
Vad använder ni för preventivmedel? P-piller förut, blir väl det igen sen. (Jag var tvungen att sluta med dom ett tag för min kropp sa imot väldigt mkt, hehe)
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag vet inte om jag gör det men han kan låta mkt i sömnen =D haha







Haha =D
Rensade massaaaa bilder från datorn eta sen och tyvärr råkade
många bilder på oss försvinna

som sagt.. sömn?

Sov mellan 12 och 2 inatt, sen fick jag vara vaken tills typ halv 5 imorse för en viss herr Gabriel verkligen inte ville sova utan äta i nästan en och en halv timma! =P gråta, äta, gråta, äta, gråta... underbar natt lixom, snacka om att bli frustrerad när man inte vet varför han skriker när han lixom nyss ätit i en timma och själv släppt bröstet och halt somnat?! När man testat allt och han fortfarande skriker så är det rätt jobbigt, speciellt mitt i natten när man själv oxå är helt slut.
Men vi somnade till slut, sov till halv 8 eller ngt, sen vare matdags igen, sen sov vi till 11 tiden, alltså det e verkligen i omgångar, min kropp måste härdas snart för jag är helt jävla slut, haha ^^ sånt man får ta

Vad ska man göra t mat idag då?
Jag måste fan handla =S kmr ju inte så långt som sagt, hahaa
MAMMA KOM!! =P


Vi får väl se vad som sker idag, chansar på att det mest blir tvn och film.

ciao!

Sova?



Man värderar ju verkligen dom timmarna man får sova nu =P
och jag borde verkligen passa på att sova mer under dom stunderna Gabriel med sover,
men det har inte riktigt blive så nu dom här två veckorna sen vi kom hem från bb.
Antar att det dels vare när Jonas varit hemma här då jag velat vare vaken (och faktiskt inte alls varit så trött på dagarna =D) och umgås med honom med. Men nu har lillen somnat om igen så jag ska ta och lägga mig nu. Jonas drog ju hemmåt nu ikväll, jobba dags för han igen, suck =P Vi får ses på helgerna och dom dagar han har schemaledigt, för hans första pappadagar är ju slut nu. Men snart bor vi ihop så jag slipper det här ensamma! BLÄ! usch...
Känns verkligen jobbigt stunden innan han går...

Nu har jag iaf beställt en liten julklapp till min lilla son =D
hihi. Hittade ju en sida på nätet där man kunde beställa nappar med namn (egen text på)! Så sött tyckte jag.
3 st för 95 kr, ska stå "Våran Gabriel" på =)

Får se om man kmr iväg upp till Jonas i veckan, hjälpa han att städa lite, haha, ser förjävligt ut där nu när jag inte vare där på länge ^^ men problemet är dom här jävla trapporna så om jag är själv och vill gå ut och gå så kmr jag inte långt för jag får inte ner barnvagnen själv, fett störande!! Men det löser sig, haha

Gonatt puss!

Massa snö =)

Helt vitt ute ju! Kan ju hålla sig så en stund tycker man och inte bara smälta bhort och bli helt slask och skit? Så fint nu ju!

Igår var Jonas jag och lilleman med mamma till marieberg och shoppade massa =D, fyfan vad pengar det gick åt. Dom två köpte nästan klart alla julklappar och jag slösade massa pengar på mig själv, haha! Köpte inte en enda julklapp, men jag är ju faktiskt klar med dom sen innan =D men jag kunde faktiskt ha köpt ngn klappis nu när jag hade lite mer pengar med mig och vi väl var där, tror inte vi kmr åka dit mer nu innan jul, aldrig lixom, panik med folk överallt som irrar runt efter julklappar i sista minuten ^^ Men jag blev nöjd med lite nya kläder, var eta sen jag kunde gå in i en affär och handla på mig lite för magen var i vägen och allt såg bara illa ut pga av magen, haha.

Inte sovit mkt inatt alltså, vi kollade på Mirrors igårkväll/natt, fyfan säger jag, jävla obehaglig film alltså =/ vart helt skum efteråt, brukar inte bli det efter skräckfilmer, dom lixom skrämmer mig inte alls längre (blivit härdad! =D), men efter den vågade jag verkligen inte kolla mig i spegeln när jag var på toa, Jonas ville gå och röka typ mitt i filmen men det fick han inte heller, haha.
Sen när jag nästan höll på att somna när vi hade lagt oss oså, så inom 5 minuter börjas det snarka, fyfaaaaaaaan vad sur jag blev, haha, Gabriel sov så fint och såg inte ut att vakna på en stund så jag tänkte ju att det va perfa för mig att sova nån timma eller två, men det gick ju bara inte, Jonas, darling, men du måste verkligen göra ngt åt dina snarkningar, jag vill gärna sova då jag får sova =D

Men nu har vi iaf kommit på ett asbra sätt att se på film i dvdn utan att bränna filmer, funkar ju skitbra och träligt bara att vi inte kom på det lite tidigare, hehe
Så idag ska jag nog bara glo på film. Dom ringde ju efter Jonas imorse så han var tvungen att jobba idag, suck!! Hoppas han kmr ikväll bara och slipper jobba imorrn iaf, hans sista lediga pappa dag ju.

Senare kommer tydligen Irene (Jonas mamma) och hälsar på, trevligt! =)

Mkt det blev skrivet idag då. Men nu måste jag ta och fixa mig lite och kanske käka ngt.

Puss!

=)



Igår var Jonas mamma här, Gabriel skulle badas för första gången så vi fick lite hjälp med det =))
Han var så duktig och inte skrek ngt, han tyckte nog det var skönt med ett litet bad ^^

Idag var Anna och Stefan här och hälsade på lite och senare kom Åse =D alla ska hit och träffa bebis ;)

Natten/morgonen var dock jobbig och tröttsam som fan dock =/ usch, inte alls kul sånt där, men Jonas fick ta över vid 6 imorse så jag kunde sova lite, och det gjorde jag, vaknade runt 10 sen =) man blir sliten alltså, tänker jag inte förneka.

Men nu har Jonas typ deckat och jag e inte alls så trött just nu, men ska väl försöka sova, Gabriel har väl oxå somnat nu, tror jag? Haha. Eller kanske inte, man hör massa ljud från hans lilla säng.

Puss

Onsdag

Tror jag har fått sova ut lite nu iaf =P
Lite roligt imorse, kl var 7 och Jonas skulle vara inne i stan halv 8 =D haha, lite stress när han for upp där alltså. Hans mamma skulle hämta honom typ då, hans mobil låg på bordet och ringde men han reagerade knappt, när jag sa till honom fick han jävlar mig språng, asg*
Men jag tyckte det gick rätt bra inatt ändå, såklart man vaknar med jämna mellanrum när man har en liten bebis lixom, så äre ju bara.

Blir nog mackedonkan lite senare =D och ikväll ska lilleman badas för första gången ^^ får se hur det gåår, haha.
Var ute och gick lite med han igår för första gången med, var upp till Jonas och hämtade honom, kändes så skumt att traska med barnvagn, hehe, var väl inget jag trodde jag skulle göra på väldigt länge lixom. Om ngn hade sagt för 1 år sen att mitt liv skulle se ut såhär, skulle jag skratta lungorna ur mig och fråga vad personen gick på och att jag antagligen ville ha lite av det med. Hahahaa!

Men jag klagar inte, jag är lycklig idag! =D <3

Bullshit.

Mkt snack som går runt, helt i onödan och fel personer råkar ut för det och andra får lida för det, väldigt patetiskt och tråkigt tycker jag faktiskt.
Kan faktiskt säga som så, bara för att få det ut i det öppna och för att många har frågat mig och hoppats på smaskigt skvaller och för jag inte orkar med sånt, så får ni erat svar här. Nej, Bever och Ida höll verkligen inte på innan Bevers förhållande med Pernilla tog slut, om dom hålls på nu eller inte är deras ensak, men tvivlar på att dom gör skulle göra det. Är så tråkigt att tjejer och killar inte får vara kompisar och umgås, om två tjejer börjar umgås rätt mkt helt plötsligt är det ingen som frågar om dom ligger med varandra väl?! sjukt alltså. Förra hösten/vintern var jag mkt hos Bever och folk fick helt fel uppfattning om allt, som att jag skulle bo hos han, som att vi hade gjort det enda och det andra eller att vi ens var ett par lixom. Vart ska man leta vänner och vilka vågar man bli vän med utan att snacket ska gå och kanske behöva såra folk helt i onödan? Nej, fyfan vad irriterad jag blir. Men nu vet ni det ialla fall!


Över till ngt helt annat. Min RYGG, blääääääää! ont som fan igen =/ går upp mot revbenen och bara trycker på, fyfan.
Mamma var här förut med lite mat, haha, jag är lite bortskämd, men orkar verkligen inte ställa mig och laga mat, va ju knappt så jag orkade ställa mig i duschen förut, haha. Ja, så illa däran är jag faktiskt! Vissa dagar iaf, har ingen aning om varför det är så men håller det sig en längre tid måste jag fan till läkaren, bläää.



När han väl somnar så somnar han! =)
Jätte duktig kille som vet att mamma med måste få sova några timmar ;) haha



Det där med att byta blöja är inge roligt tycker han =D

Måndag

Börjar bli lite lätt härdad nu =P att inte kunna sova en heel natt längre, men det går bättre och bättre, vissa ggr är man verkligen så prutt trött att ögonen automatiskt åker ner, men det går ändå lixom, på ngt sätt ^^

Helgen? Vadå? Har det varit helg? haha, känns ju säkert som det, eller inte..

Katta var här igårkväll iaf =D så man slapp sitta ensam hela kvällen!
Jonas jobb strulade som vanligt och som vanligt blev jag förbannad och ledsen för han inte kunde komma hit då för han var tvungen att jobba idag, som han egentligen inte skulle göra. Får se om han ens kmr resten av veckan, ger fan upp snart, orkar inte bry mig mer, blir så arg och besviken varje gång bara. Hatar hans jävla chef! >(

Idag ska jag försöka sova lite snart, få i mig lite mat snart kanske. Mamma skulle komma förbi med lite grejer åt mig, kan ju inte gå ut, kan inte få ner barnvagnen själv och sen upp igen, min rygg är ju död =P vågar inte lämna den där nere sen heller faktiskt. Skönt med flytt snart då vi kmr bo läängst ner utan trappor överhuvudtaget!

En Andra Advents kväll

Händer inte direkt så mkt =P
Men var iväg med Jonas mamma till Jenny (Jonas syster) i åsbro och hälsade på =) mkt mkt mkt god kladdkaka med vit choklad fick vi =D fan vad god den va! Trevligt att komma hemifrån lite och vara lite social, haha. Blir ju inte så mkt av det nuförtiden. Jenny är så kär i lilleman, haha, mkt kort blir tagna när hon och Lena (Jonas andra syster) är med ^^ Jennys katter var därimot inte så förtjusta i lillen, haha! Nästan rädda för den lille krabaten.

Ingen huvudvärk idag och knappt ngt i ryggen heller, så jävla skönt! Känner mig rädd pigg ändå, kanske för jag har kommit hemifrån lite.

Jonas har ledigt nu i veckan =D glad jag blir!

Andra advent, herregud! Känns inte alls som det, jag trodde det var november fortfarande förut, haha

Hoppas alla haft en trevlig söndag =)

PUSS

Söndag



Han sover i sängen med mig hela tiden nu när Jonas inte är hemma =P
och vad duktig han är, sover så fint jämt =)
När Jonas är här så blire lite trångt att sova alla tre i sängen för det är bara 110 eller 120 säng tror jag? hehe
Men det får gå ändå, känns mkt bättre att ha han i sängen på nätterna, han sover nästan bättre där.


Har potatisgratäng i spisen nu och käk från Jonas mamma sen igår kvar, haha, så mat finns det!
Slipper laga avancerade maträtter för att få i mig ngt, sånt orkar jag verkligen inte just nu, känner mig rätt slut i kroppen än, men glad att förkylningen är borta, bara lite hosta kvar. Huvudvärken igår var inte kul kan jag ju säga, fyfan, kunde ju inte ens fästa blicken på ngt =/ idag känner jag en sån där värk i skallen som jag brukar ha dagen efter att jag haft en asjobbig migrän, hoppas bara inte det blir samma sak idag att jag knappt kan se klart, så jävla träligt sånt där när man inte kan äta huvudvärkstabletter heller...


Hoppas verkligen Jonas får ledig nu i veckan, borde han få, han har fan laglig rätt till det. Men med tanke på hans chef så vet man väl inte vad man kan förvänta sig.

Ska nog slå in lite julklappar sen, thihi

orka det här

Så förbannat ont i huvudet! Så jävla seeegt alltså, bara dunkar på ena sidan, skulle försöka sova en stund förut, gick inte, bara dunkade och dunkade, jävla kräkkänsla, suck

Men Jonas mamma var här förut, kom med mat gjorde hon =D haha, sen åkte vi och hämtade Jonas när han hade slutat så han har vare här nu i några timmar men åkte hem typ nyss =( verkligen skit jobbigt! Men han måste få sova när han ska jobba, iaf nu medans han kan få sova ut om nätterna =P

Måste lätt se Britney på tv4 22,35, så sova kan jag inte göra nu ju, haha


Pusshej

En vecka<3

Lillgrabben är nu en vecka gammal! =) hihu. Känns som mkt mer, veckan har gått rätt slött på ngt sätt, men ändå rätt fort.

Kan inte förstå att man faktiskt gått genom allt det där och att han faktiskt är hos oss nu =) unbelievble! <3


Min granne är då störd, på riktigt alltså. Vaknade vid halv 12 inatt då av att ngn går runt och pratar väldigt högt väggen intill, trodde det var fler där men sen kom jag på att det bara var han för det vara bara en enda röst som hördes, som om han på ngt sätt mediterade, gick runt i lägenheten och sa samma saker heela tiden, ngt om pajaser, ngt han var skyldig och ngt om pengar, så jävla störande! Jävla alkisgubbe, borde städa upp på sin balkong (varje gång man kmr ut på balkongen ser man hans jävla svarta stora påsar över halva balkongen, undra vad han möjligen kan samla på?!) ist för att väcka sina grannar =P haha. Sen vaknade jag vid 3 igen, då hörde man honom fortfarande! Men tror han hade satt sig ner då och slage på tvn med. Inte nådigt, vart ju nästan lite rädd där, vågade knappt gå o kolla om dörren var låst =P han lät ju inte riktigt klok. Haha. Ja, det var min natt det

Snart kmr mamma och pappa och hälsar på lite, och senare ska Jonas mamma komma, ska kika på Gabriels lilla navel som antagligen hålls på att lossna nu =D vart lite nervös där ett tag för det vart lite blodigt oså men sen såg jag att den förmodligen ska lossna nu =)

Tråkigt väder som fan.
Blir ju inte direkt mindre deppig för det här med att man måste vara själv oså nu, men förmodligen kmr Jonas vara hemma i veckan nu. =D

Städa, en fredagkväll?

Enligt mig har dagarna inga namn längre, det bara är lixom, känns så konstigt allt, haha. Inte så underligt kanske... Allt bara rullar på typ, men inte fan kännsdet som fredag kväll just nu?! Men så kommer det väl att vara, men inget jag klagar på direkt, rätt skönt att ha det så faktiskt! Inget känns som verklighet just nu, men den hoppar väl på en snart kan jag tro =P

Fick för mig att jag ska ta tag i att göra rent i badrummet typ nu, Gabriel somnade nu igen efter matningen och kmr väl sova 2-3 timmar till så det kan jag nog göra. Behövs verkligen, var ju ett tag som jag inte alls var hemma, bara uppe hos Jonas och har inte direkt STÄDAT sen vi kom hem igen efter förlossningen =P


Undra hur mkt sömn man får inatt då.
=D

tjatet

Blir fan tokig, jävla gnäll och tjat, allvarligt, låt mig sköta allt på mitt sätt.
Mina öron blöder snart av allt, usch, ger aldrig upp!


Seg dag det har varit, enda sen jag vaknade imorse när mamma kom vid 10, sen kom Katta och dagen bara rullade på. Gabriel har skrikit och haft sig nästan hela tiden, knappt velat ta tutten, men det gick till slut och somnade gjorde han med till slut. haha ^^ verkligen inte kul att höra honom skrika mkt, skär i hjärtat alltså, så svårt när man inte heller alltid vet varför han gör det.

Måste städa. Ja, BLÄ! men vågar inte dra på dammsugaren, haha. Inte för att lillen är så känslig mot ljud direkt men ändå. Ska ta och fixa sängen strax och sen antagligen steka några hamburgare =) och senare blire nog att glo på the hills igen, wiie, inte många avsnitt kvar nu bara =O

Så SEGT, hatar det här när man är ensam såhär på eftermiddagarna och kvällarna, vill bara att tiden kan gå lite fortfarare så vi kan flytta ihop så jag slipper det, kroppen tar fan mer stryk än man tror att fixa det här helt själv =/


=(

Inte nådigt det här måste jag säga, riktigt ensamt faktiskt. Seperationsångest är ingenting jag brukar uppleva direkt, men nu tror jag att jag vet vad det innebär =P
Men hela hjärtat värmer när jag tittar på lillpojken, så underbart.
Fick pumpa ut lite mjölk förut, eller ja, lite och lite, fick bli endel för han har sovit så mkt idag och inte direkt ätit så mkt så det blev nästan lite tvångsmatning, haha, men han är så duktig och suger i sig det =)

Kollat lite på The Hills nu med, missat endel ju senaste tiden, haha. Fixat käk och plockat lite, tänkte ta disken med, kanske en dusch oxå, fyfan vad slut jag är i kroppen, inte trött direkt men helt seg, ont och stel som satan i ryggen =/ och låren värker sönder när jag ställer mig upp, när jag hostar trycker det som fan mellan benen, underbart. NOT =P bara så ni vet det, haha
Men lätt värt all smärta, inte som att det e oklart varför kroppen är lite slut lixom.
Känns som att jag bara klagar, haha. Men det får jag göra =D


Saknar dig =(
Behöver ju dig verkligen.




Ensamhet, inget för mig..

Vaknade inte mkt inatt heller, han är så duktig så lilla grabben =D vaknar när han vill ha mat, vilket kan va typ 3 ggr per natt eller ngt, sen somnar han om igen, så det går bättre och bättre!
Var iaf iväg till sjukhuset imorse, kollade vikten lite och sånna grejer, såg bra ut =) Men han måste äta lite mer tydligen, haha. Men det är lite svårt eftersom han sover så mkt nu, helt omöjligt att väcka han ibland, sjukt alltså. Inte känslig mot ljud eller ngt, lugn bebis vi har fått =D asbra.

Sen var vi och handlade lite, sen hemmåt och laga mat och kollade på Madagaskar 2, haha så jävla bra, måste ses. Men ettan var såklart bäst, alltid så.
Vi har valt ut tapeter nu till nya lägenheten så vi åkte iväg dit idag med och fixade det och sen blev det lite fika hos Jonas syster och hennes boy =P sjukt att bebis lyckades sova genom hela allt det faktiskt, lyckades göra poopoo i blöjan, men vaknade inte av det inte! ^^

Och nu är jag själv hemma, vet inte hur länge det blir så heller =/ USCH! hatar det, Jonas ska jobba nu ett tag, han har vare ledig några dagar men nu måste jag vara själv för måste ju få sin sömn när han ska upp och jobba. Den här tiden som han kan åka hem till sig och sova ut om nätterna får han ju göra det, snart bor vi ihop och det kan bli lite svårare. Man blir ju sliten alltså.
Fick lite panikångest redan igår när jag vaknade och det blev nästan värre nu ikväll innan Jonas mamma släppte av mig hemma, jag vill verkligen inte vara själv, inte för att jag inte klarar av det eller så, men det känns inte skoj alls =( nu dom här dagarna redan har jag vant mig vid att Jonas är här och så. Men men, det är som det är.

Imorgon kommer mamma iaf, tvätta lite, sen kommer KATTA <3 =D thihi. Åse skulle nog dyka upp med på eftermiddagen, trevligt att få träffa lite vänner nu, känns ju inte som att jag kommer ha tid för alla tyvärr =/, så det blir rätt fullt upp imorrn iaf. Måste få dagarna att gå när Jonas inte är här, hehe

Mkt det blev skrivet idag då.
Ska ta och fixa lite mat, paj blire nog =D sen ta och kolla lite på tv, kanske somna lite?

Pusshej

Mammas hjärta!





Kärleken växer.
Tack för allt, vet inte om många förstår riktigt hur stort det egentligen är. Men jag är lycklig, har mina hjärtan Gabriel och Jonas att tacka för det =)

tapeter?

Jag blir fan galen!
Lägenheten vi ska flytta till måste vi välja ut tapeter till, så nu har jag suttit och kollat genom en hel tjock jävla blädderpärm med tapeter, får verkligen sjukt med beslutsångest. Jag är inte direkt typen som KAN sånt där så bra, att välja ut själv hur man vill ha det i sin lya måste ju vara rätt enkelt ändå?! =P men nejdå, vet inte alls vilka, får bläddra fram och tillbaka nåra ggr till.

Lillpojken sover, har gjort ända sen hans farfar var här på besök =) rätt skönt faktiskt. haha
Tur att man får tid till lite annat som är runt omkring.

Nej nu börjar han vakna till liv här borta ^^
Mat dags kanske?

Ikväll blire väl film och inget mer alls, usch är så genomtrött och seg, börjar få huvudvärk och brösten bara vääärker, haha, tokigt. Helt svullna och stenhårda. Men men.. ja, för er som ville veta det då, haha.

pusshej

nya tider

Allt är så bra nu, iaf när han är tyst ;) haha ^^
Men det är så nytt, precis allt, allt förändras nu, man hade ju aningar och så om hur saker skulle bli, men det är helt annorlunda, men man härdas och vänjer sig =) inatt sov han så fint, vaknade 3 ggr och ville ha mat, sen somnade han igen. Så söt är han =) nu har han fått upp ögonen helt oxå. Nu vet man hur det är att älska någon på riktigt. Vad det egentligen innebär.

Jonas systrar var här igår och hälsade på, så söta är dom! =D haha, "nej du, det är jag som kommer bli hans favoritfaster!" =P fick så söta kläder och en liten filt av dom med, tack. hihi
Senare kom Jonas mamma förbi, otroligt vad glad jag är att hon har jobbat/jobbar inom vården och jobbat inom barnvården förr! Hon kan verkligen massa och har hjälpt oss mycket mycket! Fick en bröstpump av henne igår, funkar rätt bra förutom att mina bröst gör typ fett ont och svullnar sönder efterår ^^ Men Jonas fick mata han lite idag, går så bra så! Gabriel kämpar inte imot alls när det gäller mat =)

Var till sjukhuset igår, ska dit imorrn igen, usch vad dom krånglar, helt i onödan med! men men, lika bra. Inge gulsot hade han iaf, skönt det =)

Rätt mkt som måste fixas nu framöver, men försäkringskassan o skatteverket och skit, haha, hatar sånt där! Men måste ju.

Nu ligger Jonas och Gabriel och sover så sött i soffan =)
Själv var jag till affärn en sväng förut, ska väl ta och laga lite mat snart.

Puss.

1 dec

tiden bara ruuuusar, redan första december lixom. 24 dagar kvar till julafton och 30 dagar kvar totalt på 2008, hehe
Och vår lilla familj är sjuk =P till och med lille Gabriel kan nsya till då och då, haha, så sööööööööt =D
Jonas har somnat på soffan, den lilla sjuklingen, jag somna förut en stund, herregud vad sliten jag känner mig, usch! Vädret är så grått och tråkigt oxå så man vill inte gå ut på nån promenad heller. Var upp på hberg imorse och fixade, sen en sväng till apoteket, yaay, kallt som fan =/

Ikväll ska Jonas mamma komma på besök =) trevligt trevligt, måste fixa lite mat snart tror jag, eller om hon skulle ha med sig mat? Haha, ngt sånt blire nog ^^


Trött trött trött...

Kanske dags att byta på lillpojken, sen kolla lite tv tror jag.

Måste erkänna, FAN vad skönt att bli av med magen, herreguuud, kändes som in paradise när jag kunde somna på mage igen =D haha! Lite seperationsångest finns faktiskt, känns ju rätt tomt och konstigt efter 9 månader, men skönt ändå ^^

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0