Retards på försäkringskassan såklart

Har varit på försäkringskassan idag (som för övrigt helt plötsligt hade flyttat till arbetsförmedlingens lokaler, exdtra långt att gå alltså!! haha) och pratat med dom om min föräldrapenning som inte kommit. Ja, som jag trodde, idioten som jag snackade med om det för nån månad sen som "hjälpte" mej med alla papper, hade ju skrivit en sak och sagt en helt annan sak. Skulle ha fått pengar den 25 dec. Men på papprerna stod det att jag sökt från den 31 dec?! hur logiskt är det? Klart jag ville ha pengarna den 25 dec, när jag hade beräknat att föda barn den 17 dec! Och hon sa det oxå, så jag fattar inte hur hon tänkte? Så jag hoppas att dom fixar det inom ett par dagar så jag kan betala hyran, fyfan vad störande!

Men sen träffade jag iaf Bever och Ida en sväng, käkade frulle på God Smak =)
Och sen blev det då att gå till Hallbo och säga att hyran skulle bli sen men dom har ju ffs inte öppet förrän den 5 januari igen. VAFAN =P men men. Dom får nöja sej med att hyran kmr in då. FÖRHOPPNINGSVIS. Suck.
Sen blev det en sväng in på bolaget och  inhandla lite cider =D vart inga öl, vågar inte dricka det! haha! Så cider, vin och lite champagne blire imorrn. Får inte överkonsumera allt, kan bli falrigt för mig, hahaha!

Träffade för övrigt på Pernilla idag när jag skulle upp på hallsberg =)) ! Va ju bara 100 år sen eller så, hehe. Och påväg hem träffade jag på Anna och Stefan! Hur blire på nyår? vart ju inge Åsbro hehe, så nu står det lite still där. Har ju fixat barnvakt och allt, och det vore så kul och komma ut, iaf på nyår, och träffa alla och festa till lite =D Åse ska komma, men sen då? Vi får väl sitta här hos mig och se vad kvällen bjuder på? Hör av er, gott folk! hihi.
Men det kommer vara så konstigt, är rädd att jag ska få seperationsångest helt plötsligt från min lillkille ju =P haha, får i sig lite alkohol, inte drucke på 10 månader lixom. Och sen hamnar i ett hörn tjutande, eller ringer mamma så hon får hämta mig, hahaha, smarta jag, man vet aldrig =D




somnar fint på min mage, men när man lägger han i sin säng så börjas det igen =P haha


Nej, ska ta och färga håret nu, igen =P
vart lite fläckigt på vissa ställen så jag måste styra upp det! haha.

Hoppas bara inte Gabbe vaknar mitt i allt, blir lite jobbigt då, haha


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0