lite snabbt

.. Bloggar lite snabbt nu. Inte för jag har ngt vettigt att blogga om men ändå.

Migränen från igår och imorse (då jag vaknade kl 5, svettig som en griiiiiiis, frossa, feber och lite spyer på det.) har inte släppt ään, men hoppas den gör det snart. Ska jobba inatt så ska krypa ner i sängen nu. Ska se med min man om han vill mysa en stund innan.. natta mig ;D haha.

Nån rolig vaken inatt? Smsa med mig ;) lite tidsfördriv mellan larmen och ronderna är ju alltid kul ;b

Gabriel och Celwin <3



Mysungarna. Jag har världens finaste barn, världens finaste FAMILJ! <3

thats that for today




Idag har jag jobbat 7-16. Kom hem med en mayday mayday migränanfall
så jag kräktes typ 53 ggr. Nämen kanske 3 ggr. Mindre trevligt :/

Nu sover barnen ialla fall. Det tyckte jag var riktigt skönt ^^

Massa tvätt väntar imorgon, usch jag vill inte..

en dag i bilder..


Gabriels farmor skjutsade hit honom 7.15 typish, då började vi dagen med
frukost, vattenfärg och trolldeg :)
Gabriel och jag gick även ut en långis med Emmy!




Efter lunch och en naptime för både mig och Gabriel, gick vi ut på lite
lekäventyr på Björkängens lekplats :) Gabriel är som fisken i vattnet
där! :) Sen träffade vi Emmy with family, då blev det mjukglass.



2 av 3. Mina pojkar, helt underbara!

lite till..


Träffade Emmy och denna lilla herren ytterligare en gång till idag :)
Dom var uppe hos oss en stund. Han är för söt, Elias.. hihi. Lilla busungen!


Våran minste lilleman har en speciell stil när han äter.
Undrar hur han kmr finna sig i sin matstol om typ en månad? ;b
Just nu tycker vi det går mkt bättre i babysittern. På tal om den, kom på
idag, 100 år försent såklart, att man kan ta av klädseln och tvätta den xD
Så den åkte snabbt in i tvättmaskin. Den är lite.. hrmm.. fräschare nu. :)

Imorrn kmr GAABRIEEEL <3

Vi ska upp och äta mjukglass då, tror även om vädret tillåter att vi ska till dagis lekplatsen så han inte glömmer Björkängen helt och hållet medans han hålls till på Stocksäter nu under sommartider.

Ciaobella

lite hit och dit

I lördagskväll hade vi lite tjejkväll (som det blev tillslut, planerat ifrån början men lite vingligt tills kvällen kom igång men slutade som en trevlig och mysig tjejkväll ;b). Shogge och Markus kom och plingade även överaskat på här hemma hos oss innan jag skulle iväg till Emmy, det var ju en rolig överaskning ;)



Måste vi göra om snart, tjejor. Mihi <3

Igårkväll var Bever och Maria här på lite filmmys. Och filmmys blev det (: inte vidare till ngn bra film vi såg.. Yrrol.. HAHA! Men vi hade trevligt i vanlig ordning.


Idag har jag jobbat en runda på fm, sen hemmåt med bussen, upp på möte, sen träffa Emmy och Elias, upp mot hberg igen då! Vi skulle till lidl, men vi ångra oss och satte oss och hängde en sväng på godsmak, tog en tur på ica, snackade lite skit, tog en cigg, promenerade hem igen. ^^ mkt ambitiösa brudar vi är.

Imorgon kmr Gabriel hem, känns härligt det. Jag ska jobba typ hela dagen på ons, sen har vi planer på att åka upp till Mörtis några dagar nu igen! Jag HOPPAS på fint väder då. Jag vill ju ligga och glassa i solen vid sjöööööööön.. Suck!


aaaah, det var det för idag!

äntligen fick jag bilderna ;) tack nettan









Den dagen var en mkt fin och mysig dag hos familjen Karlberg :)
Vi har dom bästaste ungarna på jorden ;) <3

Gabriel och Isabella, kanske en framtida gifta par? hihu ;) återstår att se, uppförljare kmr nog inom sin tid, höhö

vilken man jag har!

Hur många småbarnsmammor kan säga att dom vaknar halv 11 på morgonen? :)
Jag kan det iaf, fyfan vilken man jag har! <3 jag var stendöd imorse, galet må jag lova. Har verkligen tur som har Jonas, han går upp med honom. Erkänner mer än gärna att jag får sovmorgon ofta ofta. Det är underbart. Jag är nog lite bortskämd ;o höhö.

Det blev promenad upp på hberg med Emmy, Jocke och lille Elias. Fikade på godsmak, kollade på lindex, handlade lite på ica där vi även träffade Nettan och lilla sötaste Isabella :)
Sen hemfärd igen, men då gick vi mot Uffes lada istället där jag köpte lite ramar och lite målarfärg till Gabriel :D vattenfärg typish.

Ikväll blire chill med min älskling och kolla film. Peter kanske skulle dyka upp och sen sova sovaaa!

Imorgonkväll är det tjejkväll som gäller, ska bli himla kul! <3

nattpass

Nattpasset gick bra. :) skitnajs och jag skulle lätt vilja jobba natt mer. :)
Goa arbetskamrater i vanlig ordning. Men det var suuuuuuperskönt att komma hem imorse och lägga sig i sängen och sen somna i 7 timmar, det var skönt. Men kan lova att jag är lite nervös över att jag inte kmr kunna somna inatt? Måste lösa det.. haha. Vända på dygnet upp och ner när man har en 5 månaders bebis hemma oxå, yeah.

Undrar just här om det blir Butterfly Effect 2 och 3 ikväll kanske ;D thihi
Kanske måste iväg till ica och köpa lite torsdagsmys? möhö!

jag har tur tur tur

Jag är ju rätt lycklig lottad med min Jonas :) han är så duktig med Celwin nu när jag jobbar och han är pappaledig. Inte ngt som skiljer sig från då innan jag började jobba. Han gör allt så bra och har så bra hand om honom, nästan så Celwin blir trött på gubben! ;b Jag har sån tur med mina pojkar!
Vissa pappor som är pappalediga vågar ju knappt göra ngt eftersom dom knappt känner sitt barn, inte alla, men många, tur att jag inte har det problemet. Att jag måste lämna små lappar varje gång på allt han måste göra och komma ihåg, hähä. Tur tur tur :b

Har sovit i 4 tim idag. Runt 6 timmar inatt.. Jag ska iväg på nattpass på 10 jävla timmar snart. Energidryck omg. ;/ En dusch har jag nu tage mig, Celwin sover, Jonas gör piroger. Mhmm ;) ahja, jag ska ta igen lite sömn imorrnbitti, tills dess får jag bita ihop. Bara lite nervös eftersom det är första gången jag ska jobba natt.. Jag hoppas Sandra tar hand om mig ;) höhöhö. Nästan glad att jag inte jobbar med Maria.. galna spök fantast!!! ;)

känslosam

Nu är jag hemma igen efter 8,5 timmars arbete. Gick så bra så och efter ungefär efter första timman när jag kommit dit så har tiden gått riktigt snabbt konstigt nog. Men vi har haft fullt upp mer eller mindre. Goa arbetskamrater så man håller igång. :)

Jag ska jobba natt imorrn, så nu ska jag försöka hålla mig vaken så länge jag kan, tippar på att jag ligger i sängen om en halvtimma.. (?) :b
Jag är sjukt trött, satsar på sovmorgon eller om det blir att jag sover under dagen imorrn, den chansen finns ju faktiskt med stor sannolikhet, hähä. Älskar att sova, skulle kunna sova jämt!

Har saknat mina killar massor idag. Antagligen har jag saknat dom mer än vanligt eftersom jag lämnade Gabriel idag till farmor hans som hämtade honom imorse. Nu är det pappavecka för honom och det är ju alltid lagom jobbigt så nånstans i mammahjärtat har jag varit extra känslosam och velat hem till Jonas och Celwin hela tiden och när jag väl kommer hem, så sover dom?! Vad är det för stil. Lågt. Dåligt. Tycker jag. ^^ Närrå.. :)

Nu ska jag bläddra bland kanalerna.. Kanske piggnar till? Eller så gör jag det inte och då ger jag upp och säger godnatt.

...btw


Igår mös vi ner oss till den här filmen. Har inte sett den förut och den är
ändå inte alls så ny lixom. ^^ jag älskade den och nu väntar vi på "rätt"
tillfälle att titta på dom andra två. Hähä :D bäst!

flyt

Imorse kl 7.15 ringer en arbetskamrat och frågar om jag ska jobba. Innan jag ens hunnit upp ur sängen, wääy hejja där! Upp fort som fan och fixa lite och sen springa iväg till kullängen. I regnet. Skitbra.. Nä.. hade ju inte behövt min cykel alls eller så, får fortfarande ångestklumpar i magen  när jag tänker på att den är stulen. FITTOR!

Jobbade till 13, sen hem och sen ännu mer jobb från kl 18.45-21.45. Hemtjänsten i Pålsboda. Eller ja, det var runtom. Har vare en hektisk men rätt ok dag ändå. :)


Imorrn lämnar jag min lilleman hos hans farmor, pappaveckan är här igen för den unge mannen. Och kl 14 ska jag jobba igen, wiie.. Jaja, jag klagar ju inte, jag trivs ju ialla fall där! :D

En stolt mamma och dop


Våran lilla busunge! Sånt himla charmigt, glatt, socialt, härligt, kärleksfullt
lilla lilla barn.





Idag har vi varit på dop. Lukas dop :) det var ute i det lilla kapellet mellan
hallsberg och östansjö, himla fint.
Det bjöds på massa god smörgåstårta och ängelskgod jordgubbasbakelse, eller
typ tårtaktig. SUPERNAMNAM! Så tack för ett fint dop Emelie, Robin och
så framförallt Lukas ;)

Jag är så stolt över Gabriel. Min fina kille, han är så snäll, generös och duktig hela
tiden nu. Lyssnar och uppför sig när han ska det och är lite busig andra stunder ;)
Att bara så många
små små förändringar jag gjort när det gäller hanteringen
av denna trots såhär småbarn för med sig. Och det hjälper. Känns himmelskt.


Nu sover mina små änglar till barn. Jonas och jag tart lite chill bill ;b
Sova blir det snart. Försöka sova uuut genom att lägga sig tidigare ;) haha bra stradegi.

det där med vikten..

... Är lätt att glömma bort efter ett tag :P
Det har blivit endel kvällar nu med småätande.. Inte så farligt förutom mums mumsen :o *host*
Men när jag stallde mig på vågen sist, nåra dagar sen, hade jag inte gått upp ett enda kilo sen jag hade vägt mig innan, typ 2 veckor kanske. :) sånt känns ju skönt ialla fall.

Tappat hela grav.vikten. Allts 16 kg. Och sen ytterligare 7 kg. Pendlar mellan 6-7 kg som jag gått ner ytterligare. Jag satsar på att gå ner 7 kg till. Då väger jag jämt ^^ Då är jag nöjd. Men har legat lite på latsidan nu, så blir en liten diet igen och promenader. Det har funkat skitbra hittills. Sen att jag dricker massa citronvatten dagligen (igår tipsade Bever mig om citron och apelsinvatten, svingött) är ju bara gott! och supernyttigt.

Idag ska vi på dop! Mysigt. Älskar dop, hihi. När vi kommer hem funderar jag på att slänga ihop en trolldeg till Gabriel som han kan få leka med. Eller mamma kanske kan leka med... ;) höhö. Askul ju.. Trolldeg alltså..

Upprörande miljö för tjuvar tydligen

Jag blir tokig. Denna jävla mani om att sno cyklar. VARFÖR?!
Förfittafanfanfaaaaaaaan säger bara SÅ jävla rockigt äre inte att komma ut, ska ta cykeln till jobbet, men guess what, det är tamefan inte så långt ögat kan nå! VADFAN SKA DET VARA BRA FÖR LIXOM? Idiotjävlar. Och visst, lite hets mot vissa *host* endel.. folkgrupper!! Ja, menart. Säger bara högt det alla andra tänker och tror.

Cykeln var det bästa jag fått på länge. Sprillans ny, köpte den på biltema. Pappa köpte menade jag *host* ;).. men den var välbehövlig och smidig för oss. Plus för Gabriel oxå! Köpte ju senare en cykelstol till honom och han älskar att cykla. Så man blir snäppet ledsen i hjärtat när sånt här händer. Jag förstår er med bilar som blir av med dom. DRYYYYYYYYYYGT. Suck

.. Jonas my darling gjorde en polisanmälan via nätet idag.
Kl 15 gick jag ut på cykeljakt. Letade.. till fots.. i 1 timma. Drygt där alltså, ohja. Sen kmr mor min, vi kör runt och runt, överallt.. 2 timmar senare, still not an as to a bike anywhere!
..Meeeeen, säg fan inte att jag inte gör ngt åt saken. LETAT har jag. Mer kan jag inte göra. :( Gnälla. Javisst.

15 juli, 5 månader



Lite från senaste dagarna. :) visit i Askersund, lek i lekparken :)



5 månader idag, lille skrutt. Men ingen kul början på dagen alls. :/
Han vaknade vid 4-5 imorse med nästan 40 graders feber.
Jävla vaccinationer, usch. Stackars lille bebis, kan ju inte ha vare vidare
kul med sån hög feber.
Jag kan inte minnas att Gabriel fick sån hög feber ngn gång av vaccinationerna
från hans bebis tid. Hmm.

Jobba 16-21.
Och ikväll blire chillis billis och Beverboy kmr även hit. Vet inte hur social jag kmr vara när jag kmr hem ikväll meeeeeeen det märks :D

igång igen..

.. Och jobbar lite, lite mer vettig variation i vardagen igen ;p

I förrgår hörde chefen av sig nere ifrån Kullängen till mig :) jag var där veckan innan med Emmy på ett litet möte ang vikariat eftersom det var så dåligt av folk därnere under sommaren, så jag tog tillfälle i akt och lämnade mina betyg, vilka btw, är väldigt bra ;) höhö. Så hon prioriterar högt de med en utbildning så jag fick ju såklart komma och jobba. Idag och imorgon. Kanske i helgen med, men förmodligen. Jag hoppas det inte krockar med Lukas dop på söndag bara.
Har slagit in doppresenten så det är klart. Ska bli mysigt. :)

Vi har vare iväg på en långpromenad bort till hässleberg och sen hem. Och när vi kom hem, tog jag cykeln ooch cyklade upp på hberg och sen hem igen, hurtigt av mig. ^^


Nya parfymen jag hämtade ut på posten... :) mums



Chill bill ikväll. :)

migrän

Härlig start på denna dag då. Eller inte! Vaknar upp med en dundrande, skärande migrän, höll fan på att dö! Kunde bara ligga på rygg, om jag vände mig om och la huvudet på sidan på kudden kändes det mer som att ngn hade skjutit mig i skallen alltså. Riktigt ont. Gick upp, tog mig lite smärtstillande.. Gick och la mig. 5 min senare måste jag springa och kräkas. Riktigt obehaglig migrän idag. Känner fortfarande hur det dunkar runt i skallen på mig.

Ikväll blire grannhäng igen har jag fått höra :D och så skulle Bever komma. Jag hoppas jag mår bättre då.

Blir att ge Celwin lite lunch när han vaknar, sen utåt mot ica. Jag behöver ut och röra på mig och få frisk luft, det här ör ju löjligt hur lite vi har varit ute sista tiden. Inte helt ok!

.



- weheartit

massa gamla bilder

Har vare bort hos Gabriel och hans far nu imorse :) skulle sno ett gäng bilder på Gabriel från när han var mindre, bebis :D fanns massor! Så jag passar på att lägga ut endel bilder som jag förde över. :) Min lille plutt, man blir så nostalgisk när man ser dom, speciellt dom korta videoklippen från hans allra första bad när han var nyfödd.







Det är bilder från sommaren 09 och bakåt.
Snyft.. min lille kille! Växer så det knakar.



Meeeeen.. Varken jag eller Jonas mår närheten av bra just nu :/ så mamma ska ta Celwin tills imorgon så vi får vila upp oss. :/ så drygt alltså, men det är lika bra.

. godmorning world .



(weheartit)

sometimes i wish i lived on the pink cloudes high up in the sky
with pink and yellow jellybeans
together with all of my lovebears
jumpin' around in the walley of pink happiness
heartbeats and butterflies high on love

where there will never be anymore lonelyness

Ida

Idag har jag äntligen träffat mitt lilla söta trasiga purr purr :D:D Ida alltså. Thihi, massa skitsnack, kaffe, gos med Celwin och sååå har vi haft för oss. Vi fick ta igen endel kan man ju säga, det var mysigt att träffa dig, darling. U rock my rock! :D hon hade mkt roligt att berätta, samtidigt som mkt tråkiga saker händer runt om oss som vi inte vet. Men det är tyvärr så.

Celwins mat hittills


Häromkvällens snack. :) Förbannat gott, har inte ätit ben&jerrys
sen jag var gravid med Celwin. Gött!


Lite inköp idag. Celwin och jag har myst runt uppe på hberg.
Hade ju en jävla tur att vi kom hem när vi kom hem, stööörtreeeeeeeegn.


När vi kom hem var det lunchdags för lillen. :) hehe, det går bättre
och bättre, kmr mindre å mindre UTANFÖR munnen nu, hehe.
Tror han till och med tycker det är gott!
Han har hittills ätit (förutom ammat och fått ersättning då)
- Morotspuré och morotspuré med potatis
- Palsternacka och potatis
- 2-3 st olika fruktpuréer
- Banangröt och imorse fick han havregröt :) (gröt har han fått 3 veckors tid varhe morgon, går jätte bra)
- En typ av äppelmos mellanmål för barn från 4 mån. Det var en hit kan jag lova! hihi.
- Mosad banan
- Dricker mkt barnte och juicerna från 4 mån. Dom gillas.

han är matglad och det gör mamma glad :D hihi, lilla köttbullen. Längtar tills han blir iaf 6 månader, då kmr jag våga laga mat åt han själv. :D och snart ska han få välling oxå. Gabriel gillade aldrig välling, riktigt synd, det är så himla bra, nyttigt och smidigt! Hoppas Celwin kmr gilla välling. Ska försöka se till att han inte har ngt val där. ^^

that's that. Plutt sover.. jag har varit duktig och tage disken. Ska kolla runt om det finns ngt att grejja med, börjar bli rastlös.

<3 mina killar...


Vem är vem? :)
Gabriel är här på bilden lika gammal som Celwin är nu. Ungefär 4,5 månader.
Hade det inte varit för den förbannade vaglen Celwin fått på ögat hade knappt jag sett så stor skillnad på dom.
Mina fina killar! Sjukt hur fort tiden går.

 

Mammas sötnosar.

6 juli

 

Dessa två kom idag i posten, jag är mkt nöjd :)
En dregglis och haklapp till Celwin. :D
Har beställt hos SuperNova kolla in, hon är superduktig.
Han är i behov av sådanna nu kan jag ju lugnt påstå.


Igårkväll hade vi grannhäng med Calle :D mkt trevligt och gött med den godaste chokladpuddingen med jordgubbar och bananer :)

Ikväll blire chill, tror Celwin somnar snart oxå. Jag saknar Gabriel, det är så tomt och tyst :O

Puss.

ont i mammahjärtat

Så blev det tisdag igen. Gabriel ska till sin far idag. Lämnade av honom på dagis lite senare än vanligt eftersom han tog lite sovmorgon idag :)
Det är ju jobbigt men så kommer ju nästa tisdag snart ändå :)

Har varit med Emmy ner till Kullängen och pratat lite med chefen där. Lämnade in mina betyg från utbildningen och dom ska höra av sig. Enligt Emmy är det brist som fan nu under sommartider med vikarier så jag passade på att give myself out there :D så vi får se. Vore kul och ha något annat att göra under sommaren oxå ^^


Grannhäng ikväll, chokladpudding, jordgubbar kanske ngn film? Vi ska ha det trevligt iaf, hähä :D

Gabriels första puss :D

Oj vilken dag. Den satte fart mot slutet. Det allra bästa och sötaste idag var helt klart när jag tog med Gabriel till Isabella efter att han ätit middag här hemma. Dom lekte så himla fint, Gabriel skjutsade runt på Isabella på hennes lilla trehjuling, sen puttade hon på och Gabriel trampade på, svängde runt och hade sig. Dom hade en liten bokklubb i Isabellas lilla soffa oxå. Men jag säger det alltså, Gabriel och Isabella pussades idag :D både jag och Nettan blev helt till oss, det var så himla gulligt. Vi tog lite kort på dom när dom lekte och Gabriel har ju blivit lite mer kramig av sig, precis som Isabella är :D så jag sa till honom att ge Isabella en kram eller puss på kinden, det brukar han gör lite lätt sådär när vi säger hejdå till dom och så. Men idag slängde han armarna runt henne och pussade henne på munnen :) det var så kul att se. Isabella var överlycklig! Hela hon lyste upp. Fick inte med just pussen på bild, men nästan, lite synd ju men tror det kommer fler tillfällen för dom två mysungarna! Lägger upp bilder en annan dag, Jeanettan måste skicka dom först. :)
Det är underbart att se hur fort och bra dom leker tillsammans. Precis som med alla andra barn, bl a lille Teddy. Gabriel ger ALLT han har till lek och bus. Han är underbar min lilla pojke.

Hela kvällen har han varit ett litet änglabarn, så himla snäll och duktig. Sånna kvällar/dagar väger upp allt annat, allt det jobbiga som det kan vara endel dagar. Och nu är han knappt hostig alls, näsan rinner lite men han mår myycket bättre!

Imorgon ska vi träffa dom igen. Och även lilla Ebbis och hennes mor :D hoppas på bra väder.

Ikväll blire chill framför tvn. Gabriel ligger i sin säng med sin dator. Vi har myst och och läst lite böcker och tittar på massa kort. :D

Puss.

det där med sömn...


Godmorgon då. Kl 5.15 var Celwin redo att vakna. Suuuuuck..
Morgonpigga unge! Men inte som att jag blir förvånad, barn ÄR morgonpigga.
Men det är lite småjobbigt med det ibland ;)

Igårnatt sov jag två timmar.. mellan 4-6 på morgon. Gick inte att sova, så förbannat DRYGT.
Hela dan blev fucked, åt ingenting heller för det glömde jag totalt bort, fick i mig en kycklingburgare vid 20
på kvällen och sen jordgubbar med grädde. Skitbra (y) gott, men inte bra att trycka i sig det
så sent.

Jag lyckades äntligen somna igårkväll precis innan kl 00. 23 min senare vill Celwin ha mat då han inte ätit på 5 timmar och då åt han typ bara 90 ml och hade då inte heller ätit på 5 timmar innan det. Tog mig en kvart innan jag kom upp för benet gjorde ont igen, helvetesjävlaskit tänkte jag för då kanske han hinner piggna till. Meeen det gjorde han inte. Haltar mig upp, fixar ordning det, lägger mig ner för att sova igen. Somnar vid 3. Härligt. Kl 5 upp igen. Benet värker igen :( det som nästan blivit bra, trodde det hade försvunnit men inatt kom det tillbaka så jag var tvungen att knapra smärtstillande när jag var uppe, och det gör ju inte sömnen mkt bättre heller. AWESOME!!!


Igår..

 
.. var jag bort till denna söta lilla tös och hennes mamma Miriam. :)
Lite kaffehäng och bus med lilla skruttan. Hon ser alltid så fullifan ut!
Sötbusan, kakmonstret ;) sen blev det lekparken ett tag oxå. Mys.

Försöka piggna till.. kanske ge mig på och rulla en cigarett?

nostalgi och städ

Hopp och hej. Suck säger jag bara som alltid nuförtiden. Somnade inte förrän efter kl 4 imorse. VADFAN! Jag dvalade mig genom resten av natten.. Riktigt skumt var det.. Celwin fick mat där vid 4, efter det fick jag gå upp och ge han nappen 2 ggr, och sen slockande jag. Till kl var 6, då vaknade Celwin. Jonas fick gå upp med honom, och kl 9 igen hörde jag massa bebisbubbelprat från hans säng, då hade han somnat om efter att Jonas gått upp med honom och sen passade han på att väcka mamma igen ;) jätte trötta mamma. Usch.

Piggnat till lite iaf, höhö. Ska fixa i Gabriels rum, möblera om lite bara. Passar på när han är hos sin mormor ^^ blir inte lika bökigt då, haha. Min lille plutt mår iaf bättre nu. Förutom en rinnig näsa och hostig när han rör sig för mkt. I vanlig ordning. Den ungen KAN inte vara still. :O

Kaffe och en cigarett nu. Fixa, grejja, sen hem till Miriam och Ebba på kaffe. Dom var även här igårkväll, trevligt. Ebba är så himla söt, lilla tjejen. Solbränd, hello kitty pyjamasen var redan på och nybadad var hon oxå, hihi. Hon fick tom&jerry kex och var superlycklig. :)

:)

 
Ja, det var väl inte så lätt som förra året för Gabriel att bada ;)
Han var en liten badkruka och doppade sig sakta sakta sakta, haha.

 
Celwin sitter bra hos pappa i soffan :D

vi har en liten sjukling hemma igen

Jag blir tokig, frustrerad och ledsen för min lille Gabriels skull. Tycker det är så jobbigt att han är mer sjuk än frisk. Lille plutten. Han har ju ett riktigt dåligt immunförsvar, suck. Åker på hosta titt som tätt och det är inte ngn liten hosta utan han hostar så han kräks.
Igårkväll hade han det jättejobbigt att somna. Inte sett han lida så mkt av hostan som han gjorde igår. Han är duktig ändå, men han är ju liten och det är inte så lätt att veta varför man är hostig och vad man kan göra så det blir lite lättare. Han drack mkt hela tiden men det kom upp lika fort eftersom han hostade hela tiden. Han var så trött, kunde inte hålla upp ögonen, det visade sig även att han hade feber så han fick stolpiller i rumpan och bara några sek efter det slockande han. Vaknade till vid 2 på natten och ville ha vatten. Sen vaknade han vid halv 6 igen och var påväg ut från rummet, men jag sa till honom att lägga sig i sängen igen, vilket han gjorde, så låg han där till klockan var 6. Sen gick vi upp. Han hostar idag med, men är piggare och jag fick i hans en tallrik gröt, alvedon, hostmedicin och lite te. Så vi får se hur dagen går för honom.

Tur att vädret inte är lika fint som igår så man inte blir så frestad att gå ut.. Han behöver ju vila nu, men det är svårt att få honom att gör det :P full fart på honom heela tiden.

Han har hunnit titta på barnprogram och dansa en massa till musik :P nu står han och tittar på fläkten som är på här i stora rummet. Tror jag det,  så VARMT som det är härinne, varje gång man kmr in i rummet är det som att gå in i en vägg. 29,3 grader är det härinne och enligt kommun "kan dom inte göra något.." bla bla bla... Blir så ARG! VAD krävs det så detta ska bli åtgärdat?! Vi har två småbarn som sover sämst under dessa omständigheter.
Ja, det är som det är..
Blev visst endel bloggande redan såhär 8.40 på morgonen, hehe

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0