känslosam

Nu är jag hemma igen efter 8,5 timmars arbete. Gick så bra så och efter ungefär efter första timman när jag kommit dit så har tiden gått riktigt snabbt konstigt nog. Men vi har haft fullt upp mer eller mindre. Goa arbetskamrater så man håller igång. :)

Jag ska jobba natt imorrn, så nu ska jag försöka hålla mig vaken så länge jag kan, tippar på att jag ligger i sängen om en halvtimma.. (?) :b
Jag är sjukt trött, satsar på sovmorgon eller om det blir att jag sover under dagen imorrn, den chansen finns ju faktiskt med stor sannolikhet, hähä. Älskar att sova, skulle kunna sova jämt!

Har saknat mina killar massor idag. Antagligen har jag saknat dom mer än vanligt eftersom jag lämnade Gabriel idag till farmor hans som hämtade honom imorse. Nu är det pappavecka för honom och det är ju alltid lagom jobbigt så nånstans i mammahjärtat har jag varit extra känslosam och velat hem till Jonas och Celwin hela tiden och när jag väl kommer hem, så sover dom?! Vad är det för stil. Lågt. Dåligt. Tycker jag. ^^ Närrå.. :)

Nu ska jag bläddra bland kanalerna.. Kanske piggnar till? Eller så gör jag det inte och då ger jag upp och säger godnatt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0