tack och lov för the hills [;



Så mkt som skrivs om henne, men ändå, inte ett enda negativt ord har spridits ut om henne.
Hur lyckad människa får man vara egentligen? =P
Snygg, sexig, singel, USAs senaste modesättare som klättrat sig upp för bergen och lyckats, som förebild för massa unga tjejer. Plus att tjäna mest av alla of The Hills folket (75 000 dollar för varje avsnitt!) ^^ klockren "Ingen av dom ska tjäna mer än jag på det programmet!" när hon skrev under kontraktet, jamen självklart! =D

Tycker btw om hennes rutiga skjorta hon har på sig under en liten lunchbreak med Whitney =DD sööööt!

http://www.thehills4life.blogspot.com




Oh justja, slösa inte ens er tid på att se filmen Made of Honor! majgad vilken rutten sak som gjorts! usch!
Äckliga Patrick Dempsey gjorde inte filmen mkt mer sevärd heller. Usch, slusk!

ge mig nått att göra!

Jävlafan! Jag har blivit offer för hiphopens slemäckel musik! Alex är inte bra för mig! Okej, inte all hiphop o definitivt inte all musik/hiphop hon och Jass blive besatta av. Men mkt.. eller snarare några låtar. Men det är tillräckligt, ta mig tillbaka!! Save me!! =D

Lil Wayne ft. Rick Ross - Shot to the heart
(av helt dubbeltmoraliska skäl så måste jag såklart med lägga ut en låt med Lil Wayne. ;D)
Men den är faktiskt inte bara hiphop! =)
Och för att inte verka allt för mkt hiphop så sitter jag och gottar mig med örongodiset Far away med Nickelback. Dock ngn remixad, men jävligt skön!


Totalt onödig dag. Alltså, helt seriöst menar jag då.
- Vaknar halv 9.
- Åker till odensbacken med mamma, jag är hundvakt till 12.
- Åker hem, gör typ praktiskt taget verkligen ingenting. äter kanske lite, kollar The Hills (enda bästa idag?!) och sover?
- går hem till Alex medans hon springer runt och gör sig ordning för hon skulle ut, hinner iaf få i mig en kopp kaffe. Sen kom Jass och Andjelin. Mys mys.
- Sen hemmåt igen.....

TOTALT UTTRÅKAD!
imorrn blire lindex en sväng, hoppas att få träffa Katty =) blir väl inte så skulle jag tro, men vi måste ses innan du åker! Blir ju förjävla sällan nuförtiden =/

Bara för att jag inte orkar eller kommer på ngt annat att göra, så tänker jag fördriva min tid lite med att lägga ut bilder på sötaste Lauren Conrad som ni kan roa er med att kolla på för den här bloggen känns lite uttråkad faktiskt. Mohaha.




http://www.thehills4life.blogspot.com

god morgon sverige

god morgon, god morgon!
I'm soo gooood ;p haha, helt körd är jag, vaknar kl kvart i 9. Ser det jätte jobbiga vädret utanför fönstret o bestämmer att det får fan bli taxi ner til vårdcentralen. Men alltså, allvarligt, varför bor jag så långt ifrån allt?? xD och VARFÖR skulle det blir såhär kallt just idag bara för att jag skulle iväg?
Så om 3 min måste jag springa ner till den varma bilen som ska ta mig enda bort dit. Mohahaha. Ja, fråga mig inte, har inte sovit så bra inatt men ändå är jag på ngt sätt helt överpigg?

Marieberg sen då, en liten shoppingrunda, behövs behövs!

Betala lite räkningar med, oja, det behövs. USCHA.


puuuussss

måndag







Jag kanske borde ta åt mig mer av drömmarna jag har om nätterna?
Inte för att det vore så kul, att tänka så, men jag kanske inte borde fortsätta bara putta dom åt sidan.
För det måste väl finnas ngn anledning att dom hela tiden kommer tillbaka och att saker och ting
verkligen går åt helvete efteråt.

Kanske bara min paranoja som spökar, men säkert roligt.


Idag;
- LÖNING.
- Tvätta. (Men det blev bara tre maskiner, sköönt :D)
- Kanske leka med Lalla en stund. Hoppas! haha. Måste ändå ge henne cashmoney. brölf...
- ....

Mina dagar är så oerhört intressanta.

Imorrn ska jag t barnmorsakn iaf. Kanske en sväng till stan? hrmhrmm... =DD mammsen skulle komma imorrn med så man kanske slipper ta tåget. Men måste kanske utnyttja sista dagen mitt pendlarkort gäller. Hahaha!

dagen som inte känns fullständig

På ngt konstigt vänster, så finns det inte ngn fredagskänsla kvar. Lördag, det är en annan grej, varför vet jag inte, men fredagen har försvunnit för mig. Ingen fredagskänsla alls. Kanske för man inte har ngt jobb längre, kanske för man inte dricker längre. Man hör bara folk yra runt om fredag, fest och helg. Men alla dagar känns som helg, och festande känner jag inte av längre, kanske för att drickandet är uteslutet?
Men jag undrar, egentligen, varför är det så viktigt? Tar det aldrig slut? Jo.. för mig har det gjort det, men det hade inte behövt göra det. Så egentligen, hade det bara fortsatt och det känns aldrig som att man kan riktigt växa upp... Varför så skumt, egentligen?
Hade väl aldrig suttit och skrive det här ens om jag inte var så nykterist dessa dagar. Men nu är jag ju det så =P



Ida startade en rätt så bra låt idag fakitiskt =D
baby alice - pina colada boy

onsdag

Lite smått segt idag, som vanligt?
Åkt lite bil, köpt mig lite milkshake och käkat tacoos. Mumma!
Snart iväg till Finnen och göra han och Stefan sällis ikväll när dom kollar på fotbollen. Känns inte som att jag har så mkt annat att göra ^^

Imorgon blire väl kanske att träffa Lalla en stund och Åse kanskeee? =D
puss på det ni!


CIAO!

måndag

Jag vet vart den sötaste tjejen är just nu.
HÄR, på nytorgsgatan 7b, våning 3, sitter hon :P verkligen. yes indeed! Jag menar, enda sen jag lyckades vakna, stiga upp ur sängen, sätta på mig lite vettiga kläder och enda sen dess pendlat mellan datorn och sängen, så tycker jag att jag borde bli utsedd till den mest kreativa människan idag med. Håret står åt alla håll, har tänkt att hoppa in i duschen några timmar nu, men tycker det känns onödigt med tanke på att jag inte tänkt gå nånstans idag ens. Eller jo, till Lalla om typ 2 timmar, men då har jag 2 timmar på mig att duscha. Måste se The hills kl 17. HOPPAS det är nya avsnitt nu. Ska ju börja idag. Annars blir jag lite ledsen faktiskt.

Det enda vettiga jag lyckats göra idag är att tvätta bort nagellacket och måla på nytt. Så otroligt effektivt. Laddar hem lite filmer med, men måste hela tiden avbryta när jag vill kolla ngt på nätet annars tar det 1000 år. Så jag får väll ta och lägga mig i sängen igen fram tills jag ska iväg så jag kan få hem filmerna nångång?


Tack för en myshelg ialla fall =D
Ny vecka igen, och spänt väntar jag på min telefonräkning? HUUUUUUUGGA :S
och mamma kommer imorrn, yeeej :))


puss.

En eller flera...

anledningar att min eftermiddag slutade med att jag sitter själv med iste och choklad?! herregud, blir ju tokig på allt.




TACK för igår, flickor! massa trevligt =DD
Katta jättehappy för sin nya dator, vilket jag kan förstå, VILL MED :( så kvällen gick åt för henne att mestadels lägga in massa grejer :P o i soffan satt hennes syster med sin dator och i sängen satt jag med mina korsord, veckorevyn och sen försökte jag kolla på film med. Haha, massa. God jävla vattenmelon iaf, geez =))

**


Kommer du sen? Fan. Förlåt?

lyssna och lär



Katt Williams kan det där om weed =D
Det är inte nödvändigtvis en drog, bara en planta. Men bränner man den här plantan kan det få sina konsekvenser! Inget mer med det, eller? Hahahahah =)



Och idag blir Lalla 21 år äldre, du kan nu både ta pilotcertifkat och gå på korgen i USA. Be happy :P
PUSS!


T.I - Whatever u like



Åååååh :)

00,25

Tack Lalla (Richard,Carro,Daniel med som kom senare på kvällen =D) för en jätte trevlig kväll!!
Och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, stumpan! <3

Mkt kaffe, snack och skratt. Hoppas ni får skojj imorrn och på lördag!


Blir sängen&boken om en stund. Börjar bli lite lätt trött... konstigt med tanke på allt kaffe? ^^

torsdag

Puss på gamla tider! Fan vad man tänker tillbaka massa och minns massa onödiga saker som man förträngt ibland :P
Kollat genom bilder på bilddagboken från nästan hela året 2007, man såg förvandlingarna i ens liv. Till skillnad från hur det ser ut idag. Usch, helskumt måste jag säga... Men det är väl så det är. Livet är än vandring med hinder och berg på vägen, en hel väg med förändringar som man måste anpassa sig efter.


The Hills nu, sen läsa klart boken =D
Har ju varit riktigt effektiv idag! Flyttade om lite här i lägenheten. En enda sak som jag vill ha bort härifrån och tusen andra grejer jag måste fixa&köpa! Haha =)

Imorrn till Katty! <3 ska bli så mysigt så, thihii


PUSS!

23,00

Tack för hjälpen, Katta
=D Men du glömde en liiten detalj. hihi <3



Jahapp, lite skitsnack och Afroman slutade denna kväll med ;p
nu bär det av till sängen, kolla på tjejerna i new york, sex and the city, sen sooova. kanske läsa lite?
SÅ TRÖTT!

lite smått ...

Idag; Träffat Katty =)) mkt trevlig förmiddag med dig blev det. eller eftermiddag kanske man ska säga ^^ Hon var så snäll och skulle låna mig lite pengar till en hårslingningsgrej, jätte fint, typ bruna, blonda slingor såg det ut som, men nej, det var bara blonda slingor i, så plinga det till i huvudet, så smart som jag är, att FAN jag är ju redan blond så vafan ska jag med dom till lixom? Men FAN vad snyggt det var på förpackningen! haha DOH! Rea på det och allt :P:P
Imorgon; Karin kommer  =) känns rätt lustigt hur vi kan glida ifrån varandra vissa perioder, nästan som att vi glömmer bort varandra, sen blir det bra igen :P
Torsdag; Förhoppningsvis träffa Annaaaaaaaaa =DDD det var ju så längesen, fan! Du har ju körkort nu och allt, värsta grymma bruden. haha ;)
Fredag; Träffa Kattyyyyyyyy, blir filmkväll <3
Lördag; Lalla fyller år, så jag får gratulera lite! Men hoppar nog festen i Valldala med tanke på situationen ^^ annars hade jag lätt kommit! pusspådig! Hur jag ska ta mig från pålsboda hem, det vet jag inte än, löser sig väl. Haha!


Kan det inte bara bli måndag?
THE HILLS , SEASON 4, yeeeeeeeeess.
Mamma kommer hem då med, men hinner nog inte träffa henne förrän på tisdag ;/


Oh, just ja, Naomi Campell parfymen måste jag ha oxå. Och pumps. GE MIG PUMPS!

måndag 17,31

usch vad snurrig jag skulle bli imorse då! :S helt sjukt alltså, blir ju andfådd för minsta lilla och jeansen jag hade på mig gjorde inte saken mkt bättre heller. Måste köpas nya alltså, inte nådigt när man växer såhär fort åt alla håll känns det som. x)

Blev ju att snabbt fixa papprerna Soc skulle ha, men när jag skulle traska hemmåt (och jag som trodde att det hela skulle gå riktigt fort så jag glömde att släcka lamporna hemma och både tvn och datorn stod på hemma när jag sprang iväg) så började det såklart regna! inte lite heller, så det blev att gå upp till Jonas lägenhet, en stund trodde jag, sen när jag skulle gå hemmåt ngn timma senare, så kommer han hem! Jag som inte ens trodde han skulle komma hem direkt efter kursen, så min kurrande mage fick vänta en timma till ungefär :P för mat har han ju såklart ingen hemma. bah!
Vart inte mkt roligare på hemvägen heller när mina byxor sprack, vart måste jag nog inte säga :D men FAN! och tappade skon vartannat/tredje steg jag tog. säkert klockren förmiddag. Nej...

Men har blivit att städa och diska lite, känner mig riktigt duktig =DD men känns rätt hopplöst att diska hela tiden när det bara blir berg av disk på en gång på ngt konstigt vänster eller höger? huh? :S förstår inte. Måste köpa mig plasttallrikar och köra med det tror jag. Verkar mkt bättre! ^^ och en stod svart soppåse breve diskbänken. haha vore ju snyggt!

LÄSA, som fan! gud vad jag får mina läsperioder, senast var det i vintras tror jag och lite i våras men det dog ut rätt snabbt. Läste ut nyligen En Shopoholics Bekännelser, och guud vad bra den var =D och nu är jag inne på den andra boken av samma författare, En shopoholic i New York. Har redan läst 5 kapitel på 2 timmar :P kapitlen är rätt långa alltså. :P
Inte för att jag riktigt skulle kunna känna igen mig på ngt sätt med tjejen böckerna handlar om, eller jo, lite kanske :P (med tanke på att hon är 1. tjej 2. tjej med begär att shoppa, men jag har inte lika mkt råd som hon med alla hennes kredtikort som hon oftast överkassear, men är man tjej så ligger det i naturen att man älskar shopping och allt runt det) men det bästa är ju att hon är så otroligt korkad och tunnelsynt! Ibland blir jag egentligen bara irriterad på hur hon resonerar vissa saker. Rätt jävla korkat. Haha! Men då vet ni det då, skriv upp det gärna........

Sophie Kinsella som skrivit böckerna. Rätt jävla bra =DD





VILL HAAAAAAAAA. Dumma Anna som sålde sitt Sex and The City. Helt jättejättedumt, Anna! ;p

Men snart ska jag iallafall hem till Bever och snacka lite skit, var rätt längesen nu igen. Måste kolla kalrt The hills (på mtv som jag sett ungefär 100 ggr innan ;D), måla klart mina naglar och kanske äta ngt.

Fan vad mkt

12,08

haha, okej..



nu fick jag veta vart det tog vägen.
18 augusti börjar det igen. yeeeeeeeeeeeeey =DD
blir nog bästa säsongen hittills!

boogeymaaan :|

Vafan? Vad händer med mig? Börjar bli lite smått paranoid kanske, kan inte somna utan att tvn är på fram tills 4-5 på morgonen. ha! helt sinnessjukt förfan! Blev lite ovan att somna ensam där ett tag och nu kan jag inte ens sluta ha tvn på helt plötsligt. Får för mig att en massa ljud irrrar omkring mig :P "hej jag har blivit 10 år igen och rädd för the boogeyman" xD



The Hills? Hallå? Vart fan är säsong 4???????????? :(

På gång..

Kanske? Vi får se. Arbetsintervju idag, gick hyfast bra och jag hoppas att det blir något av det för jag behöver verkligen ha ett jobb& en jädra inkomst så jag kan ha kvar lägenheten. Känns inte så stolt att gå på Soc och oroa sig varje månad om man skulle få pengar nästa månad eller inte. Känns så otroligt meningslöst med det. Men allt är bättre än inget.

Liten sväng på stan efter intervjun, helt plötsligt var jag inne i varje affär och kände ett stort behov av att handla precis allt jag såg, till och med böcker? wtf? Inte som att jag brukar ställa mig och kolla efter en bok jag vill köpa. Nått har hänt med mig :P
Men tur att man inte har problemet att vara ngn slags shopoholic för jag kom hem med alla pengar i behåll :D

Träffade Bever och käkade lite på nytorget, senare drog vi hem till mig med Lina och kollade Sex and the city filmen. IGEN.. för min del.. ok, den var bra och sevärd men orka se den två ggr på två dagar i rad :P men meeen.

Nu äre South Park som gäller sen våra flickor i Sex and the city igen =DD haha.
Har ju aldrig följt det förr men det visade sig vara rätt skoj ändå :P

Skulle ha tvättat idag. Blev ju inte av :P kändes lite skumt att jag blev lite besviken över att jag inte fick tvätta idag pga arbetsintervjun xD så otroligt illa! Men nu äre helg ;) iaf för vissa. MYS ska det bli. =))

kalla sommarkvällar kan fyllas med annan värme :)

Så därför har jag fixat mig chokladmuffins och scones! :) men det blev bara att få i sig en scones och en muffins, resten ligger ;p haha! rätt mättande märkte jag. Går ngn film på 3an nu som jag inte ens orkar vända blicken mot. Usch, hatar sånna här sega, kalla sommarkvällar!
Kanske så att sommaren håller på att försvinna. Snart höst


Det blir nog att ta sig ett bad med boken i högsta hugg för en stund, jappjapp!


MISS YOU!<3

ni som inte borde, ska inte.

Jag har skrivit, jag har raderat, jag har skrivit, jag har raderat, jag har skrivit, jag har klickat bort och bara inte orkat. Men vad ska man skriva i den här bloggen när det bara står still i hjärnan och när det ändå inte händer mkt mer än vanligt i ens liv. Dom som behöver veta de senaste uppdateringarna och hur man mår och om det vore nått direkt speciellt, dom får sina nyheter. Men skulle jag skriva det här, men kanske inte riktigt i direkta ord, skulle det bara skapa förvirring och frågetecken hos en massa folk. Folk som kanske följer min blogg (som jag antagligen förlorat nu eftersom det stått still väldigt länge :P), men som kanske inte alls behöver veta de mest personliga delarna i mitt liv. Och det är väl det som händer mest, mkt personligt.

Blev ju väldigt störd när jag fick ett väldigt bra exempel på sånna som inte borde veta saker om mig alls, och det var inte alls längesen. Vet inte om hon läser min blogg, men jag kan säga som så att när man vräker ur sig sånna saker borde man verkligen kontrollea hur mkt man dricker och vad som rinner ur käften just då. Ja, personen var nog alkoholpåverkad just då, men jag bryr mig inte. Det var respektlöst. Vem gav henne rätten att säga det hon sa till ALLA runt henne när hon inte ville fråga en sån personlig fråga på bilddagboken?! HALLÅ! Jag vet väl inte ens vilka personerna var, men jag vet då att dom inte behövde höra det just då. Att få höra en massa kommentarer och skit är inget jag behöver veta av. Folk får jätte gärna ha åsikter och tankar om saker och ting, men i slutändan handlar det om mig och mitt liv. Det tycker jag att jag själv kan få sköta utan en massa skit runt omkring mig. Räcker med det svarta lilla hålet jag hamnat i nu när jag blive arbetslös, med egen lägenhet själv. Och att situationen ser ut som den gör annars med. Vem fan behöver då en massa skit från annat folk? Är hallsberg så tragiskt att det går så långt att folk måste ägna sig åt att leva sig glada på andra s k problem?
Hallå, stäng ner jävla äckel slem C2 och starta nån jävla biljardhall/ungdomsgård där alla kan gå och fördriva sin tid. Inte dom som är utstötta men tror sig äga hela hallsberg. Och när jag säger utstötta vill jag inte verka elak, men sättet dom flesta där uppför sig och gör bevisar inte direkt motsatsen. Bara en massa wannabes.

Okej, hur jag kom in på det med tanke på vad jag började skriva om, vet jag inte. ^^
Blir bara så irriterad på allt.

Vecka 20+5 nu ialla fall, om två veckor dags att gå till barnmorskan. Allt verkar ju vara som det ska, vilket är väldigt skönt och veta. Börjar ju synas nu och skit! :D men vad gör man? Tiden har gått fort, nu är det halva tiden kvar. Hoppas den tiden går lite fortare. :P

Ja, som ni kanske förstått är jag gravid.
Är så trött på att alla frågar. "Är du med baaaarn? grattis!" och ett fejksmile i nyllet. Dom VET, men ändå frågar dom. Varför kräva bekräftelse när man vet. Och speciellt folk som är utomstående. Så kommer man dit igen, slem hallsberg som innehåller folk som inte alls vet vad man ska göra av sin s k fritid, så dom lägger den på folk som dom inte ens känner.

Tacka er som verkligen bryr er och som funnits där! (Y) tummen upp för er.
Speciellt mamma, herregud, hade väl varit ett ännu mer nervvrak i ett svart havshål utan henne. <3


Å
ter till mitt kära Sex and the city ;)
Såg filmen med Åsepåse igår. SÅ BRAA! =DD

O
ch vädret idag har ju inte gjort en mkt piggare i skallen. Nejfyfan! Och att sitta själv en sån här kväll är väl ingen höjdare heller. Men därför fick det bli att fördriva dagen med att, hmm.. kolla på film, raka benen, sitta vid datorn och bläddra förbi kanalerna timma efter timma på tvn. HURRAY?
Ja, just det. Man har sökt lite jobb oxå. Kanske behövs. Sen var jag på äckel Soc med. Och en sväng hos Karin. huhu, ja, men vafan, lite har jag hunnit med ändå!


Vart en kanske lite onödigt lång blogg idag. Men man får ju ta igen.
Får se när nästa kommer. Kanske börja uppdatera lite smått som förr, varje dag? Hahahaha. Så tragiskt att man inte kan fylla sina dagar med annat vettigt när man är arbetslös. USCH!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0