Aldrig mer!

Helt öm och stel på fler och fler ställen på kroppen, jag blir galen! Allt för det här med knät. Man haltar och haltar och haltar lite till, nästan hoppar fram på andra benet, då gör det ont, fötterna svullnar, ryggen gör ont, ÅÅH! Kan det inte bara gå över så jag slipper halta, jävla studsmatta, ALDRIG ALDRIG ALDRIG MER. Synd, älskar fan studsmattor!

Har varit och lämnat lilleman på dagis idag iaf, sista veckan innan sommarlov :) men nu går det jätte bra, han skuttar iväg och vill till fröknarna och barnen, så det är skönt.

Idag kanske jag skulle träffa Emelie? :) får se, men vore kul. ALLDELES för längesen nu!
Annars får jag ligga här i soffan och vila benet :p

Mer kaffe nu.

eminem - not afriad

Åhh, vilken helg det blev då! Varit med överallt med alla känns det som :) men det har varit jätte roligt. Shogge, Makke och jag fixade planer och äventyr, hahahaha.
Pertti, säbylund, Pet, Kumla, Örebro
.. ja, gud vet vart mer, överallt. Bra att helgen slutade med att jag skulle hoppa av studsmattan och knät gick ur led, plopp! Eller något sånt, den känslan iaf, detta var igår, eller inatt, och jag kan inte röra på det än, ligger i sängen och Jonas har fått gå till ica åt mig, helvete vad ont det gör! Mobilen har jag lyckats slarva bort oxå, så den fick jag spärra och grejer, men det var inte helt okej, inte bra alls :/ så jävla trist lixom. Men men, använder mitt gamla nu nåra dar  fram tills jag får mitt nya simkort.

Tack för i helgen iaf, alla goa! :D


EMINEM - NOT AFRAID


:)

Jag har missat den här bilden på lilleman när han va nykläckt ^^

mammas ängel.

 

Blivit värdelös på att  ta kort igen :P

här spelar Koffe&Shogge tennis och Makke är bollkalle med sin öl ^^

 

 

Jag mår sjukt illa.

Glad midsommar

Men fitta vad trött jag är!! Upp halv 7 imorse för att tvätta, baaaalle! Men jag kom upp men humöret är verkligen inte på topp, kanske 10 koppar kaffe ifrån ett bättre humör.

Gårdagen blev riktigt trevligt ialla fall! :)
Spenderades med Jonas, Bever, Shogge och Markus. Satt ute på gräsmatten under massa träd i 100 år, dom beställde utkörning från Nalles, hahaha, hungriga pojkar.
Sen blev det att tralla bort till tennisplan där det spelades lite tennis, och sen åkte vi till tisaren, men då dissade både Jonas och Bever oss, så det blev bara jag, Markus och Shogge, and guess what, Markus drack bärs, oväntat, och var skit sur för jag inte kunde dricka med honom, hahaha :D
Och tillbaka till hberg, nytorget en sväng och så till slut REJMA vi. ^^ (satt på en bänk vid Rejmes xD) Och så vare dags att tralla hem för att sova.

Midsommar idag då, jahaja.. Vi får se vad som händer, orkar inte bry mig.

Gäsp!

snygga brännan

Ja, jag har ju fått mig en snygg bränna idag. "snygg".  ;D
Räcker eta frammåt nu så det gör inget om det regnar några dagar frammåt. Helst ska det göra det, annars kommer jag att bara springa ute och göra mig mer illa, på ena smalbenet och ena axeln (Y) hur gör jag? :S aja, det har varit jätte trevligt idag. Blev marieberg med Jonas, Shogge, Karin och Markus :) sen mat på MAX och så avslutade vi i säbylund. Mamma var snäll och lånade oss bilen :)

Sjukt mätt, men sitter här nu med ett glas iste med massa is i, fan vad varmt det är!
2/5 men på tv oxå, så det är en najs kväll, tror jag ska sätta mig på balkongen snart, hähähää.

heyda!

tisdag igen

Då vart det tisdag igen, det tycker jag inte om. Men som tur var så sprang lillemannen glatt iväg till dom andra barnen inne på dagis imorse, så man slapp gråt och sånt, det är ännu mindre roligt när det är tisdag och man inte får se honom på en hel vecka igen. Så det underlättar med en glad Gabriel som ville vara kvar på dagis :)

Kanske städa klart här då, fixa ordning i sängen, ligger massa skit där nu. Har vare duktiga och städat ju :D Men inte riktigt klara än.
Sen hem till mamma, äta mat :D och senare till bm. :) Ska bli roligt.

Dricka upp kaffet här sen fortsätta :)

smörgåstårta idag :D

Gabriel och jag har varit ute i lekparken nu i förmiddags, hehe, kom på hur man tar bort hela vagnklädseln eller vad det heter, för jag fattade inte det förut och det behövs verkligen tvätta, så idag stod jag och pilla med det tills jag äntligen fick bort det, medans Gabriel sprang runt och härja, gunga, kastade sand osv osv, skulle jag sen oxå få PÅ hela klädseln... det var ju en annan femma.. men det gick till slut ^^

Det är så skönt att umgås med min son bara han och jag, det är längesen nu det bara var vi två som gick ut och promenerade eller gick till lekparken och sånt, man tänker inte på det förrän man väl går ut ensam med honom, och klart, det blir ju lätt att det alltid är någon med. Jonas är ju med jämt, men jag kom på det igår när vi var ute två gånger eller när vi satt hemma ensamma, hur skönt det är att vara ensam med lilleman nån gång sådär, det behövde vi :) lite mamma och son tid. Och nu med alla gravid-hormoner äre nog rätt bra för mig att vara ensam, eller ja, inte med någon som måste få ut för allt, hahahaha! Är nog skönt för Jonas oxå xD inte lätt.

Nu sussar min lillkille ialla fall. Tänkte dra på en film, Remember Me, och senare idag ska vi bort till Jonas päron, där blire smörgåstårta :D:D

TACK ÄLSKLING, för du hjälpte mig med uppdateringarna för min idiotmobil :D den kanske är snällare nu.



all over again

Lite bilder från igår när vi var ute i lekparken med Nettan och hennes bebbe :D som för övrigt kan krypa nu, så duktig lilla snuttan. :)

 

Nu har lilleman badat, ätit och nu sussar han. Har vare en trevlig dag för honom, han har ju bl a hunnit att härja löst på marieberg med mormor och morfar :D slängt i sig massa jordgubbar oxå, oj vad han tycker om jordgubbar, finns tydligen inget godare. Stoppar in en efter en, hinner knappt tugga :D

 

 

All over again...

 

 

hahaha.. jävla tjoooooccckkk.... igen!! :P

 

playdate

Emmy, jag, Gabbe och Shogge var till lekparken förut efter att vi hämtat honom på dagis :) lilleman var lite smågrinig men sysselsatte sig rätt bra, tills mormor kom, då vare kört :p då fanns inget annat i världen som räknades förutom mormor :D haha. Fick sig lite kex och jordgubbar oxå. Sen följde han med henne och morfar på lite utflykt, så fick jag knata upp med Emmy på godsmak med en tom vagn, haha kändes ju bra. ^^ Men blev bjuden på bakad potatis, så det satt riktigt bra. :D

Försöker pimpla vatten nu och bli av med huvudvärken :(



i full gång med lägenhetsletande... igen

Har vare full fart hela dagen :)
Lämnat Gabbe på dagis, gick hem till Nettan och hennes Isabella, åt frulle där och busade runt med lillskruttan, gick hem till oss med dom senare, diskade, gick och hämtade Gabbe, lek och bus i lekparken, sand sand sand överallt ^^ sen hemmåt, laga mat, äta, gå hem till mamma och pappa, dom åkte till Kumla och ville ta med sig Gabbe, jag satt kvar och försökte andas ut och glömma bort illamåendet, fast det gick inge vidare. Efter en stund kom iaf Jonas dit, mamma och dom var ju så långsamma så vi gick hem och så kom dom och släppte av lilleman när vi nästan var hemma. Så nu ikväll har det blivit kvällsmat och bums i sängen för den unge mannen :)

Och jag har ätit ett gäng med ben&jerrys och lite jordgubbar, det går bra för mig att försöka må bättre, nä, gör allt för att illamåendet inte ska släppa, för det är ju så roligt med sånt, VERKLIGEN. Aja, inte mitt fel ;P haha!

I full gång med att leta en trea nu oxå. Börjar bli bråttom, helst innan augusti, annars går det aldrig :S

Imorgon har Gabbe en playdate, haha. Gungdate :p

Sängen snart.

tisdagskväll

Nu sitter jag här en tisdagskväll igen :)
Har varit en riktigt bra dag, varit iväg till marieberg med mammsen, eta sen man tog en runda dit med henne, så det blev med andra ord endel inhandlat, bl a ett linne, eller ja.. ett långt linne :p till bröllopet vi ska på fredag, ja och en massa mer, men mest mat, mest behövligt ^^

Har även hämtat Gabriel, åkt och hämtat massa ägg och sen träffat Miriam och lilla Ebba en stund, och så kom Bever förbi. Nu är det sådär lugnt igen, lilleman sover nu, han somnade bara en liten stund sen. Han ska inte gå på dagis till 17 längre när jag har sommarlov utan till 13, så han kommer inte vara lika slutkörd om kvällarna och somna vid 18,30, haha. Ja, fast vi får se, rutinerna sitter ju i.

Har verkligen gått runt och ätit hela dagen, det här kan inte sluta bra, asg* vägde mig hos mamma idag, redan lyckats gå upp 4 kg. Här ödslas ingen tid inte!!

Tjopp

imorgon är det tisdag

Imorgon är det tisdag, då kommer min älsklingspojke hem! :) yaaay!

Jag mår illa. Men fått i mig frulle och snart kommer mamma med soppa åt mig :D nam nam. Små crawings har man. Jag har ont o hela svanken, det kommer gå jätte bra för mig, verkligen. Haha!

Igår var Miriam här med lilla Ebba, gud så fin hon är, växer och växer den lilla sockertoppen. Fick ge henne mat, hehe det var eta sen man gav flaskan till en sån liten :)

Borde ta disken känner jag, den ropar på mig därute i köket.




.

Dagen började bra.
Men efter några timmar... så var det inte lika bra.. kan man ju säga.. Mycket blandade känslor just nu.
Vet inte alls hur det här ska sluta :P
Just nu känner jag ingen motivation till nått, helt slut i hela kroppen och allt känns bara.. blä :S
Blir ju bättre med tiden, men idag vart det en sån.. chockdag.. kan man säga.

Kan inte sova heller. Jonas somnade snabbt, snark sa det bara.. blev ju en omtumlande dag så inte så jätte konstigt kanske.

old horses

Mår så bra just nu, hela kroppen är så avslappnad trots att vi hålls på och städar massa här hemma och tvättar och donar, det blev rätt mkt städ haha, men det har varit riktigt trevligt de senaste dagarna, umgåtts med masssa bra människor som får mig på bra humör ;D kanske inte riktigt alls åsikt, men ändå. ^^

Gårkvällen/natten blev ju ett riktigt äventyr. Träffade en vän, skönt att se och veta att han mår bättre nu, en jävla lättnad.
Sen när man kom hem blev det kaos, men löste sig rätt snabbt, ibland kan det bara bli så himla fel fast ändå inte. Jag älskar dig Jonas! Det kan bli riktigt jobbigt ibland men jag är glad att du står ut, nästan ialla fall... :D

Kaffet satt riktigt bra idag kan jag lova. Nu måste jag väl fortsätta här, sen ner till tvättstugan. Invänta morgondagen då det blir lite kalas :) förhoppningsvis. haha :D

PUSS!

transform me till en struts

Man är ju inte mer idiot än någon annan.
Eller vänta nu.. Jo det är man ju tydligen visst.


INTE någon toppendag idag inte, så förbannat blä!
Men har tagit mig en dusch, smällt i mig en halv skagenrörabaguett och massa cola. (Y) Lite piggare.
Snart upp på hberg och möta Emmy och Jenni :) 100 år sen man träffa Jenni så det ska bli kul.


Just nu önskar jag att jag var en struts, kunna stoppa ner huvudet i sanden, då finns jag inte.


Älskar dig, Jonas!!! du är allt.

USCH

Idag har det varit en totalt jävla livlös dag, helt slut, orklös, blä! Men det vare väl värt, födelsedagskalaset igår gick ju utmärkt ;p hihi. TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK KATASTROFAL KVÄLL xD verkligen... Vi hade ialla fall tur med vädret! :P nemen, det var trevligt, mkt mkt mat... mätt upp i axlarna.

Men idag.. ja.. nej.. fy :/ haha, TACK IDA OCH AXEL FÖR HJÄLPEN! ni är guldvärda!

Imorrn ska lilleman till dagis, sen kaffe med Ida, sen upp till Jonas lya och städa. Jippi.. fyfan, trash däruppe nu! hahaha, inte så konstigt kanske.. barnkalas i högsta grad. Svampbob is the shit, honom gillar vi ;D

Det var underbart med en dusch nu såhär på kvällen, det kan jag ju lova, man känner sig som en ny människa, kanske jag borde ha testat när jag vaknade imorse, haha! Men tur att vädret var svalare idag, helvete att man orkat ännu mindre om det var sådär äckligt varmt, behövs lite regnskurar tycker jag!

Älskar dig, Jonas!

8 månader idag =)

Japp, 8 månader idag :)
Går rätt fort nu :S hinner inte med känns det som.

Imorgon fyller han år oxå, 25 hela bast ^^ så det blir trevligt sällskap och en massa trevligheter :)
lilleman ska få vara med mormor, hihi, men det är ändå rätt skönt att veta att dom kommer vara här hemma hos oss, sova här och så, så ska vi vara uppe i Jonas lägenhet. Tyvärr kunde vi inte slå till med något kalas direkt, snålt med pengar, men nått måste man ju hitta på. Det blir ju några små överaskningar iaf. ;)

Igår blev det en heldag ute, mestadels med Nettan hennes Isabella, Miriam med hennes Ebba och så träffade vi Jenny och hennes stora bebismage och lilla tös Emelie som är i Gabbes ålder, så det var mysigt :D

Så har man slagit till på en ben&jerry's (inte en hel... en halv....) idag.. igen.. samvetet skriker! har torskat till på dom där jävlarna, tydligen, så underbart jävla GOTT! tyckte Gabriel oxå ;) fast inte lika mkt som mamma, haha.

Nu blir det sängen, bums! Natti!

.

Jaha. Herregud, helt livlös idag. Blir tokig, massa pluggande, men nu har jag avslutat för idag, orkar inte mer. Mejlat min lärare i hopp om att jag kan lämna in resten av det där äckelhäftet efter sommaren, USCH!

Har inte orkat blogga något dom senaste dagarna heller, vet inte riktigt vad jag ska blogga om, händer inte så mycket.

Igår kom min lilleman, honom ska vi hämta på dagis om en stund :)

Bever sitter här och ugglar oxå.. han har inte kommit iväg till gymmet.. än... xD

Nä. Orkar inte.

tjopp

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0