En onsdag som denna

.. Har vi varit och hämtat tårtan, Gud så fin! Hon är duktig hon Johanna!!
Har julpyntat lite, strykit gardiner och bytt i ett par fönster, vuxenpoäng CHECK (;
Har grejjat och fixat med håret oxå, fick äntligen mina förlängningar. Pttjjaa är väl skapligt nöjd! Men måste nog öva mig lite på att dra på dom, inte det lättaste att knipsa på dom bak på hjässan och få det att se naturligt ut. Tur hade jag att det blev rätt nyans av det blonda. :-)

 



Imorgon är det torsdag, kalas hurra hurra hurra för en viss liten 4 åring! Och sen är det fredag och sen LÖRDAG och då drar vi till Stinsen :-) fiesta! Hoppas på en bättre utekväll än fredags :/

Peace

 

 

Ser det snöar

Vit jul?!;-)

Jonas och jag såg Breaking dawn part 2 nu ikväll. Ptjjjaa.. Dont get what the fuss is all about? Den va väl ialla fall bättre än både tvåan och förra filmen. Höhö.

Nu sovs det tungt i huset. Bara jag som ugglar uppe.. Men snart hoppar jag ner. Rätt chill det här, vara för sig själv uppe med snön fallande utanför våra fönster. Synd att jag har stans huvudvärk. Knapra Alvedon, hejja. Går ändå för snart äre torsdag :-)

Peace

tackar mina stötdämpare

Händer mkt fint med våran blogg ser jag.. Synd att jag inte är så aktiv.
 
Livet rullar ju på.. åt alla håll och kanter och dessa jäkla kanter alltså, fan vad ont de kan göra. Tur att jag har mina stötdämpare som tar imot lite. Guld värda.
 

denna vecka
 
- 4 års kalas på torsdag för min stora grabb! Så tårtan hämtar vi imorgon, epic tårta säger jag.
- julpynta imorgon. JAPP! :) här ska det pyntas tamefan alltså. Passar på när kidsen är på dagis så ska det bli lite julmys här. Men granen sparar jag nog ialla fall som vanligt ^^ så roligt ska vi inte ha det.
 
Och vet ni vad, jag är redan klar med mina julklappsinköp, en stor lättnad har sköljts av mig. Det är inte ens december månad än och det är första gången det händer mig, så skönt att ha det klart. Jag är supernöjd, tror alla andra oxå blir det. :)
 
Och en god middag väntar oss snart med. Inte ens vädret stör mig, jag är ju inomhus med alla grabbarna och myser. Gött! Jag glömde glöggen, det var ju lite synd..
 
 

Kokar över

Inte långt ifrån! Fyhelvete! Man kan ju bli galen av ilska alltså, inte klokt, INTE okej.

Nu är iaf jag ute å rastar kidsen i lekparken men dom valde att roa sig på minigolf banan istället :p ska runda lite på netto å sen på Lindex.

Och jag hoppas att denna dag vänder inom kort.

Söndagsgrått

Fyfan, kan det bli mer depp? Söndag och så inihelvetes grått ute. Ser en smula ljusare ut än 2 timmar sen dock.
Men men, jag ska inte klaga! Mig gör det inget att det är söndag faktiskt, ska jobba kvällspass på 3an idag :) och mormor kommer hem hit med Gabriel igen och är här hela kvällen med kidsen.

Ska nog dra på mig facet nu och hoppas på ngt trevliga nyheter plinga i fonen, hööööö ;)

Peace out

dessa sega pusselbitar

Häromdagen gjorde vi minicupcakes, blev väldigt lyckat!! Tyckte Celwin oxå :)
 
 
* * * * *
 
Äventyr säger jag bara. Ute och flaxar men blir bara besviken ändå :P
 
Chill nu, Celwin sover gott och jag har fått halvt elda upp hela lyan med värmeljus, det är ju nådigt kallt i vanlig ordning. Men vad glad man blev när det blev ordning på det.. i två dagar...
 
Idag blire pizza och playdate med Leo :) sen får vi väl se.. om pusselbitarna faller på plats till slut? Dessa långsamma pusselbitar.. SUCK
 
Tjing peace out

torsdag

Goddag :-*
 
Det enda planerade idag är våffelmys i eftermiddag med Emmy och Elias. :) Förhoppninigsvis en Jonas oxå!
 
 
 
 
FILMTIPS IKVÄLL!!
Get him to the Greek
på Kanal5 kl 21. Så guldfilm!!
 
 
 
 
 

just cant stop

 
 
Mmm, jag vet nog. Jag blir så jäkla irriterad och ledsen. Fattar inte hur jag lyckas drabbas JÄMT av sånt här. SUG!! Fan.
Ja ja, egentligen bör jag inte lägga mkt vikt på det, vi får väl se lixom. Jag fick asbra nyheter idag ialla fall! Gjorde mig lite gladare och fick mig att se framimot juletiderna nu lite mer. FAST jag tänkt säga att jag kan jobba hela jul & nyår. Sådetså! :)
 
Varit ute å vandrat endel i det trista (förmodligen årets GRÅASTE!!) gråa vädret men hem kom vi till slut då morfar kom och kidnappade Gabriel som även skulle bli bortskämd med pizza ikväll, gmörr!! :) Celwin och jag stannade hemma och grejjade.. åt fiskpinnar ;O lol. Och han somnade här en stund sen.
 
Blir bara tv och lite chill ikväll. Ingen Jonas här inte, suck!! ^^ du ska veta att jag inte bryr mig ett dugg om att du inte är här, jag struuuuntar i dig!! PRUTT PÅ DIG!!!.................................. Hmm. Ja ja det är tur att du är så söt och snäll när vi väl ses?! Annars jäklarmig.. mmmmmmmm.... justdä!! ;)
 

Iphoneupdate grejjs nuråå.. tur att det iinte krånglar eller så. Mmmmmhhh.. TUR att jag på tok för kär i telefonjäveln så jag inte kastar den åt bajshållet!!
 
Peace be with u guyz <3
 
too bad im to blind for it i cant stop just cant stop
iLOVEuIT

och så kommer kidsen

Dålig på att blogga nuförtiden. Känns bara onödigt :) vill ju gärna att lilla Jonas ska göra om min header lite igen så kanske man blir lite mer pepp på att blogga. Måste fasiken lära mig att göra sånt själv..
 
Tisdag idag och kidsen kmr hem till mama :) great great! Ska hoppa upp till Emmy innan jag hämtar dom på dagis.
 
Börjar sova som en människa igen.. typ.. börjar iaf bli bättre med det, men igår gick jag och la mig kl 19 redan! Vaknade strax efter 02 och kunde ju dock inte somna om förrän vid 5. HÄRLIGT DET! och speciellt att magen höll på att bråka med mig. Inte helt okej!
 
Så börjar man peppa lite redan nu inför 23 november då vi förhoppningsvis ska ut till NIVÅ där Dennis ska spela! Hurra! :) Meen nu på lördag ska man vara barnvakt åt Jennys ungar, får se hur kaotiskt det kan bli, utmana ödet lite ;) haha! Närå, dom är som små änglar... typ... hahaha
 
 
Peace be with u <3
 
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0