snart människa igen

.. Nästan som att man börjar återgå till att vara människa igen! Såhär sliten har jag aldrig varit. Skog och tältning är tydligen inte min grej. Sjuk blev jag oxå! ^^
MEN.. fan vilken rolig helg vi har haft, TACK alla! Oförglömligt. Allt. Underbart! En sån stämning alltå. Måste nog lära mig dock att gilla skogen och allt därtill lite mer.. och ha mer passande kläder och skor.. och STRUMPOR. xD ääh vadfan!

Har ju inte varit direkt en lyckad hemkomst med tanke på att jag blev riktigt risig. Man ville hem och slappna av i soffan och ta världens längsta dusch typ. Ah, det gjorde jag men jag mådde som en påse skit oxå. Riktigt rolig förkylning åkte jag på. Men mår lite bättre nu. Har varit iväg till mor och far i två dagar oxå, rätt skönt, men har varit på tok för rastlös men ändå på tooook för trött hela tiden för att bry mig :) vi kom hem igårkväll och idag har Celwin fått åka till dagis medans Gabriel blev kvar i Mörtis en natt till och kommer hem snart här! Vi har städat, tvättat och grejjat. Andra gången denna vecka vi tvättar. Känns som att tvätten aldrig tar slut här hemma.

:) <3

 

Kyss :-****

H e l g !!!!

Då var helgen här :D
Underbart. Vilka fina dagar det är nu! Fantastiskt! Och celwin mår bättre nu, febern försvann fort när han fick penicillin. Öroninflammation är ju lixom mindre kul :(

Fan vad härligt vi ska ha det! HELA helgen :-))))))

härliga dagar...

.. I alla fall än så länge, har varit en underbar start på sommaren!! Helt underbaaaaaaaaar. Massa sol och värme, har suttit och firat in det på våran baksida, små turer och promenader och grillning grillning :) Haft det trevligt med grannar innåt kvällarna härute, inget att klaga på alls.. typ ;) alla kan ju inte vara med å medföra trevligheter, tydligen.

Idag gör jag klart tvätten jag påbärjade igårkväll, skönt att slippa så mkt idag, då gjorde jag hellre det mesta igårkväll. Senare ska jag träffa Petra och hennes lilla Ebba :)

Längtar till helgen nuuu, mer än jag gjorde förut ;D



PUSS och god sol ;)

Grillar ute i solen

Idag blev det grillad flinta och korv med bröd och såklart potatissallad till lunch. Nam! Sitter här utanför oss i solen och njuter, ungarna springer runt och leker, dom har fullt upp! Förutom celwin som Jonas gick in och la nu en stund sen. Han är så trasig lillpojken :( lite bättre med febern, men han mår inte bra. Tippar på en jävla influensa han åkt på. Verkar inte vara vattenkoppor ialla fall..

Ja ja. En skön dag det här :)

Tjao!

Frälst

Jag fick ju hem schampo och en hårinpackning jag skicka efter ett par dagar sen, jag är redan efter första användningen helt frälst. Rena mirakelkuren för håret, luktar gott oxå :)



Kikar lite mer på Unga mödrar Norge, sen sussa.

Tje!

 

 

Tisdag :D

Ja. Upp och ner. Dagligen, hela tiden. Jag vet knappt ut eller in.

Idag har jag ialla fall varit och hämtat min Gabriel på dagis. En trött och återigen hostig en också. Men får se om hostan verkligen bryter ut sådär, försöka se till att den inte gör det! Den är så förbannat trälig för honom. Och långdragen :(
Hans koppor har torkat :) han har haft tur med vattenkopporna, han fick inte så mkt besvär verkar det som, tur det, lilla pricken.
Han sover fortfarande middag..2 timmar nu. Han behöver det så jag låter honom sova.

Fortsätter titta på Unga mödrar här, jag kan se på sånt nu utan att börja känna sug efter en till liten.. Ingen bra ide där inte! ;)

Igår gjorde jag för första gången Fattiga riddare :D var lite spännande.. Jag menar inte nu vanliga varma mackor, utan sån där smet man doppar bröd i och sen steker upp, serverar med socker, kanel, sylt, ost om man vill det? Haha, ja gott blev det. Men rätt mäktigt, en räckte. Jonas tyckte det smaka bullar ? Hmm.. Ja men gott var det ju!

Puss

Big brother

:) bänkad nu!! Men själv.. I vanlig ordning...

Sol söndag

Har varit ute och äventyrat lite i solen idag. Promenad med mina 2 pojkar till lekplatsen bakom Bever, lek och bus, sen besök hos svärföräldrarna en stund, och innan vi kom hem igen var vi även och handlade lite. Har varit riktigt fint ute idag, lite halvkyligt när det blåste dock.

Har jävligt ont i ryggen idag, det hugger och gör så svinigt ONT :(

Fick inte med hela på bilden här ser jag nu.. Rosa :D

 

 

 

hihi, chokladpudding med grädde från igårkväll, mums! Men jag kan inte förneka att min mage ballade ju ur helt sen.. men det var det värt! haha!

 

Rosa

Lägger såklart upp bild imorn på gaddningen Emil fyllde i rosa idag :) ser fräschare ut. Ser framimot att han ska fortsätta på den och fixa klart den. Lite mer färg och en skalle till ;).. Jag tror jag nöjer mig med den så sen. Vill ju ha en ny sen!

Väntar på Jenny nu som ska lägga i en blondering i mitt hår.

Tje!

Scream

... Vad gör man egentligen? Galen blir jag, vill bara skrika

Nu går jag ner å tar ut sista i tvätten för ikväll..inatt.. Tror jag måste sova sen, ju längre jag e vaken och ensam uppe på det oxå, ju mer surrar det.

Jag saknar min Gabriel

rykten dessa härliga rykten

Man slutar aldrig förvånas! Det är så lustigt hur människor ens vågar yttra sin fula käftar om sånt här när dom inte vet ett jävla dugg. I ett samhälle som hallsberg ska man vara jäkligt noga med vad man säger till vem, det kan fanimig påverka ngn helt annan den utsträckningen man aldrig kan ana. Sjukt är det men så sant så sant.


nu har jag iaf satt igång en tvättmaskin.. Jonas har slängt ihop chokladbollar, hihi fint.. jag som nu kommit till mitt sunda förnuft att gå ner några kilon.. som jag har dragit på mig sista tiden :/ jag kan ju bara jag lägger manken till, och sommar är det snart så! :)

grym <3

efter 4 nätter..

Fan vad jag har sovit idag! När jag slog upp ögonen var kl första gången 13.30.. trodde den säkert var runt 17, att jag sovit på tok för länge.. Jag kom inte upp förrän ca 14, ändå lite för länge.. Hur det nu kmr gå ikväll, blir nog en sen kväll för min del. Pallrar nog mig upp till Jenny isf! :)
Har haft så skumma drömmar, inge konstigt där, men jag blir alltid lika paff när man kommer på allt underligt man drömmer om varje gång, förstår inte vart allt kommer ifrån? Snacka om vrickat undermedvetet. Fick även lite halvt panik för jag fick för mig att jag skulle jobba inatt igen, var lagom snurrig när jag försökte vakna till.. Är väl sånt som händer när man jobbat 4 nätter.. ^^ Men nu är jag ju pigg.. Lagat mat å grejat, ska tvätta nån maskin ikväll oxå så det inte blir så jädrans mycket imorrn..

Ny stereo till tvn har vi oxå.. ny leksak till Jonas med andra ord... ;b

Och så var det ju Gabriels tur att åka på vattenkoppor, var lite synd att det var pappa vecka för honom, annars hade kanske Celwin oxå kunnat få det överstökat.. Och jag med för den delen, men då skulle väl jag bli så dålig att jag inte skulle kunna gå på benen i en månad eller så.

Tje!

"... "

"... I'm kicked of this earth with no one hold on to,
It's gettin' cold and my chest hurts.."

 

 

-

.

Måndagnatt

Huvudet är tungt som bly, trött som en gnu, tur att det e rätt lugnt på min avd inatt *PEPPAR PEPPAR* :b
Jag bara gnäller och gnäller men det är vad jag är bäst på när endel dagar är såhär och utebliven sömn speciellt när jag jobbar natt. Tur att jag har min iPhone!! Det säger jag då. :) men imorn ska jag sova som aldrig förr så natten inte känns lika hopplös som just nu.. :b haha, fan så positiv!

En trött söndag

Hurmpfffff.. Sov 3 timmar, knappt, upp å bara fixa sig klar och fixa ungar klara plus att Celwin låg och sov på det oxå, kände sig lagom stressad. Men vi kom iväg i tid och kom till och med innan dopet börjat :).. Men när det var dags att börja dra sig hem, ja då kände jag hur sömnen började jaga mig, snabbt oxå.
Sov väl 2 timmar när vi kommit hem.. Gud. Mitt humör och huvud var urtömt och inte direkt på ngn toppnivå. Suck orka usch blä... Mer eller mindre.
... Sen finns det ju mycket som inte gör en mer glad eller mindre irriterad. HÄRLIG söndag!!!

Nu är jag iaf bänkad framför tv och bigbrother. Själv. Är jag förvånad? Nä.

Tje

 

Ja inte ska det va lätt inte!

Sånna här lugna nätter på jobbet vet jag inte vad jag ska tycka om egentligen?? Jag blir alldeles för ensam med alla tankar som slutar (oftast speciellt inatt...) med att jag blir irriterad och inte lite så heller, men såhär mitt i natten och speciellt här på mitt arbete, kan det bli lite bekymmer med att göra något åt det. Ja inte ska det vara lätt inte... Tydligen.

Imorgon ska vi på dop, med andra ord ca 3 Tim sömn där på fm... Jag tror ju chansen finns att jag blir kvar i sängen, fast jag vill så gärna gå på Lukas dop! Gabriel gillar att vara i kyrkan oxå :).. Hur man nu ska tolka det, hehe
Hoppas bara Celwin är snäll och söt för med bara 3 Tim sömn efter andra nattpasset kan man ju vara lite halvseg :b
Tror man får ta till ett par till timmar när vi kmr hem igen. Det löser sig.

Blö

Inväntar på att få börja här strax... Hungrig och sur. Skitbra början på den här lördagsnatten!!!

musikalisk uppenbarelse

året musikaliska uppenbarelse dammit!!!
DUB FX - LOVE ME OR NOT
Just sayin.. ;)






Snart in på andra nattpasset. Piggare, sovit mer idag :p

Fredagnatt @ work

Då är man på arbetar natt inatt, imorgonnatt och måndagnatt. På söndag är det Lukas dop, skönt att vi har fixat klart present! :)

Så helgen är ju iaf färdigplanerad. Ska försöka hinna med att träffa Ida. Så hör av dig om mitt minne sviker ;)

Jonas <3

1 Maj

Vilken fin början på maj månad då. Eller inte!! Trots det fina vädret är jag så långt nere det bara går. Fan. Och så jäkla drömmar, varenda natt, slår aldrig fel. Men snart hämtar jag Gabriel! Mamas little sunshine!!

Ska inte titta på tvprogram som En unge i minuten, inte bra för mig. :p

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0