Ny blogg!!

Okej, jag älskar den här bloggen och den har funkat asbra dom två senaste åren som jag haft den. Men nu har den börjat cpa massa, hänger sig, hänger upp hela datorn ibland?! Och ibland får jag skriva om hela inlägg för den bara stänger ner sig? Vet fan inte vad som är felet.
Så jag har skaffat en ny. Blogspot :) http://schvampi.blogspot.com (fråga inte ang namnet!! hahahaha) och där har jag nu äntligen lärt mig hur den funkar!! haha. Fyfan vad knepig, eller så äre bara jag som är lite retard ^^ så då kan jag fixa om den hur jag vill själv och slippa be Katta hela tiden ;) även om du gjort massa fina bloggdesigner åt mig :D <3
Har faktiskt kollat lite på en annan blogg som "inspiration" hur den skulle se ut lite osv, för jag visste inte alls hur man skulle kunna ha den :D men nu vet jag så jag kan ändra om lite hit och dit sen, kul sånt där tkr jag :)

Men kmr nog skaffa blogg.se igen snart eller så. Är så van vid den. Men kul med lite förändringar ibland!
Kolla in den ist hädanefter. Kmr väl ha kvar den här sålänge ändå. Men tänker inte skriva, för datorn gillar det inte tydligen :P

http://schvampi.blogspot.com


hejhej! film nu =)

Lilleman TRÖTT?

Alltså.. Han skulle ha ätit typ 2 timmar sen? :P han sover fortfarande i stolen! :P jag hann alltså baka klart hela kladdkakan, för jag tänkte ta fram allt, göra iording lite medans han sov, sen lät det som att han höll på att vakna, men nejdå. Så jag diskade klart, gjorde klart allt, gick snabbt ut med soporna, satt upp en klockjävel (spikade!!), han SOVER. Fattar inte hur man kan vara så trött, inte ofta han sover såhär länge i streck på dagarna alltså, han brukar ju äta minst var 3 timma. Haha, hoppas verkligen han sover inatt nu bara :D
Fast jag sitter och häller u mig energydryck, så jag lär väl inte vara så trött på eta!


Han har sin bitch overall som Jonas säger det ;D haha

Kladdkaka, namnam ;D
Kanske inte syns att det är det :D
Haft i vit och mörk blockchoklad oxå! :D hela bitar och smälta! :)


SÅ jävla GOTT! hahaha. Helt besatt :P:P


Nää.. nu ska jag kolla tv. Unga mödrar blire väl som vanligt 18,30. Sen VÄNNER =) (säsong 6 på G hem till datorn :D)
Blir ingen våldgästning idag. Orkar inte. Så jävla lat :D

Hejja!

Tisdag

Vaknade rätt tidigt idag med, och sen när jag försökte sova en stund innan Karin skulle komma så gick det verkligen inte! Gav upp och klev upp ur sängen, fixade frulle, Jonas drog till sin mamma idag igen. suck. Sen kom Karin iaf :D Talade massa med Gabriel idag :) men han var rätt gnällig idag, fast det gick ändå ^^ mamma kom sen, så vi åkte och fixade det som kärringen klagat på i gamla lägenheten, plus att vi glömde min klocka i köket, haha, smarta. Så nu är det färdigt, nu får hon vara nöjd!! Sen handla lite, och så till Genia en stund och hälsa på :) Gabriel sov hela tiden så han var inge social alls, men men. Han sover än.. har bara klätt av han lite men han sitter i bilbarnstolen och sover såååå gottit :D
Han lär ju vakna snart, käk dags ju!
Och jag ska glo lite på Sex and the city sen ska jag baka!!!:D KLADDKAKA! haha, så jävla sugen på det i typ en månad eller ngt. Det är Jonas systers recept jag vill ha, tänkte ringa henne förut och fråga efter det men så kom jag på att hon har nytt nr. Men det får gå ändå, vet ju ingefäääär :D så jävla god är den!

Sen tänkte jag nog våldgästa lite folk!! :D hahaha, får se om jag orkar.
Men vore trevligt :)

Mamma åker till Skåne imorrn och sen till Polen. Usch, så jävla avundsjuk är jag! Vill oxå, evigheter sen jag var där, så jävla drygt.

Så har Jonas vart duktig och lagat mat, 2 dar sen gjorde han fattigmanspaj, vart endel så det räckte tills idag typ :P massa god. Slapp laga mat 2-3 dagar så, haha. Lata, nää?

Jävla sega Babel som inte vill komma hem, vill seee. Brad Pitt, jag dööör :D:D

Pengar imorrn!! :D
Räkningar, hej hej. Pengar hejdå.. Så jävla mkt räkningar helt plötsligt oxå. Sen kom Gabriels försäkring på Skandia med, 1300 ngt att betala. Ja.. blir tokig! :P

Hemma igen :D

Man märker nu när man vart hemifrån mkt en dag hur skönt det är att bara få komma hem till sitt, göra sitt, vara med sina :) Jonas var hemma när jag kom hem från Karin nu oxå :) trodde jag inte. När han e hos sin mamma och spelar så tar tills 9 tiden på kvällen innan han kmr hem, haha.

Karin och Kerstin kom ju vid middagstid idag och var här en stund, sen åkte Kerstin hemmåt, Karin var kvar så vi tog en promenad, fikade lite, gick på lindex en sväng och ica. Sen hem igen, nää, då skulle vi hem till Karin helt plötsligt :D var eta sen jag var där alltså! Så Gabriel somnade där titt som tätt, sen vaknade han, talade lite, tittade runt massa sen somnade han om igen :P

Imorrn ska man träffa Karin igen! :)
Kul att umgås med dig igen!! :D <3

Krya på dig, Katta :)
Hoppas du inte råkar ut för magsjuka eller vinterkräksjukan, du måste ju komma och hälsa på snart ju :)

Just ja, äntligen vart vi av med Jonas tv :D haha! Kerstin köpte den!! YES. Visste egentligen att hon skulle göra det, hon vill ha allt :D haha.
Nä, nu blire lite käk och mys. Laddar hem Babel och The Reader, så det blir lite film sen med :)

Puss!

Svenska filmer borde förbjudas

förutom BECK :D

Nej men alltså, allvarligt? Vi kollade/kollar (Jonas kollar fortfarande) på Vampyrer. Alltså.. nej.. rekomenderar den verkligen inte!! Hahaha, mest töntig. Töntig och sämst dialog, ingen jävla kreattivitet i filmen alls. Blä! Tycker inte om svenska filmer alls egentligen.. Sen kmr dom med att försöka göra Vampyrfilmer? Hahahahahaha. Har sett två andra svenska vampyrfilmer.. en var rätt okej. Men nej, sverige.. håll er till det ni kan!!


Har vart på konsum nu ikväll iaf, handlat redbull och lite käk :D
Massa gott med baguetter från ugn :) så nu är jag proppmätt, ska fixa andra filmer vi kan se ikväll. Inga svenska! :P

Ciao.

Liten uppdatering..


Ni måste se den :)
Tom Hansk spelar ryss, fast på en flygplats i USA :P
Drama/komedi typ! thihi.


Nu har vi ätit pizza, och så har jag glott på senaste Despereate Housewives :)
Undrar när One tree hill kmr tillbaks? Som om det var säsongavslutning i USA så man inte kan tanka hem fler avsnitt nu? Tar ju 100 år innan dom lägger upp nya? Suck.

Nu ska vi se YES MAN! :D Jim Carrey <3
haha!

Lördag

Nej, inte bakis idag. Jag blev nykter typ vid 1 tiden igår! Hahaha, men det blev lite för mkt vin :P inte ofta man dricker längre så minsta lilla snurrar till :D

Kollat på The Terminal med tom Hanks idag :) massa bra var den! Ska se Yesman snart, haha, ska tydligen vara asbra så! Sen har Vänner säsongen 7 snart kommit hem! SEGT!! men det går.

Så har jag stäädat. inte så mkt men det räckte! Dammsög, dammat och plockat undan massa. Tänkte hoppa in i duschen snart. Sen blire nog pizza, Jonas treat ;P ofc.

Ciaociao :D

5 minuster senare...

Så gick det upp ett ljus för mig.
Ja.

och nu fick jag igång mobileeeeeeeeen :D
Och nej, jag kom inte på min kod, det gick ändå. Och nej, jag slog inte sönder den på ngt sätt :D
Men den is working now.

sista klunkarna med vinet, swips!!:D

natti.

SMAAAART!

Nu har jag glömt min pinkod till mobilen. SMART. Väldigt. Nej. FAN.

Har vart hos Jonas mamma nu ikväll, firat henne lite. Jenny, Lena och Erik var oxå där :) mkt trevligt. Hon älskade våra presenter. Två inramade bilder på Gabriel, en mindre och en lite större :) såå fina! Och ett doftljus, vanilj tror jag, som det stod Farmor på och så en text om henne under :) så himla söt. Vi sa att det va från Gabriel :) sen fick hon en liten blomma typ, en vit ros med massa krimskrams runt, rätt söt. Sen fick hon ju lite av dom andra med. Vi åt Fondu, hm, aldrig ätit förut, lite annorlunda, men det var skitgott! Sen drack vi vin.. och öl. Kanske därför jag inte minns koden, hahaha! FAAANDÅÅ! Så irriterande. Jaja.. Gabriel sov typ mestadelen i sin vagn, så lugn så. Till slut vaknade han jätte hungrig! lena fick mata honom, gick runt med honom hela tiden. Men sen gick jag och Jonas hem, så segt blev det, jag visste inte om jag var full eller om det bara var värmeslag därinne i köket :P
Och lillemannen skulle ju va kvar med sin farmor inatt så :) det var oxå en födelsedagspresent åt henne :D

Men det har vart en riktigt trevlig kväll. Och dag, vart ute mestadels och sprungit runt. Gick ju och handlade present förut, en biiiiiiiiiiiit bort först ja. Sen tillbaka, sen till ica, sen bolaget :P
Sen var vi på donkan med Jonas pappa. Nam nam!! :D Gabriel var vaken då! Kollade runt massa, så spännande :) Sen hem och slå in presenter och göra sig iordning. Haha, ändå vaknade vi rätt tidigt och jag borde ha blivit trött? Jo, lite trött är jag nu. Tänkte ju lägga in lite bilder nu, men mobilen cpa och stängde av sig, skulle starta den men mitt huvud gav upp med det här med siffror. BALLE!! Jaja.. ska ta och dricka upp mitt vin här xP sen ska jag kolla på tv. Sen SOVA!

Ses imorrn, ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao..

Utmanad..

Jag blev utmanad att berätta 50 sanningar om mig själv.

1. Jag fyller den 11 september, men bryr mig inte ett skit om World Trade Center för det anser jag vara min dag ändå :D
2. Jag blev mamma för tidigt och det insåg jag inte förrän Gabriel kom ut :D (men ångrar ingenting idag :D)
3. Jag rökte under min graviditet. Kunde inte sluta, det var omöjligt, jag mådde mkt sämre då, tyvärr.
3. Jag har tagit droger. Inte så lång period, men det räckte för att inse hur långt det hade gått.
4. Jag har alkoholism i familjen och var nära att bli en själv ett tag.
5. När jag fyllde 18 drack jag 2 veckor innan i streck, dagen jag fyllde, kom full till skolan och 2 veckor efter i streck.
6. Jonas och Gabriel blev min räddning, vilket jag aldrig anade. Speciellt inte 1,5 år sen. Aldrig.
7. Jag har svårt att bli ovän med folk och hålla mig till att vara ovän med dom :P
8. Kan ha svårt med att konfrontera folk. Eller nej, jag HAR svårt med att konfrontera folk. Speciellt dom som står mig närmast.
9. Jag har färgat håret över 30 ggr. Jag har räknat :P
10. Kan inte hålla fast vid saker jämt. Ändrar mig och åsikt väldigt ofta. Beror heeelt på humöret det där!
11. Jag har ljugit för mina närmsta vänner vilket jag ångrar stort idag, men försöker komma över även om det gnager ibland.
12. Jag har haft sex med 18 personer.
13. Jag har varit otrogen.
14. Jonas var min allra första drog :P jag var 15, naiv och helt dumt förälslad. (Och Jonas var en skitstävel mot tjejer under den tiden!! :P)
15. Jag minns inte hela min student. Middagen med släkten hemma allra minst. :D guess why. Drugs and alcohol.
16. Jag har haft sex med minst 2 av mina "vänners" pojkvänner. (Men en av dom var ett ex :P)
17. Jag kan inte kontrollera min ekonomi. Har stort shopping behov!
18. Jag hatar min kropp! (Men faktiskt lärt mig att gilla den mer och mer efter graviditeten :O)
19. Åse är den jag känt och hållt kontakt med allra längst. 14 år snart!
20. Jag blir sur om jag inte får som jag vill.
21. Jag hatar att jobba.
22. Jag fick inget slutbetyg i skolan för jag sket i den totalt mesta delen av sista året.
23. Jag är jävligt egoistisk ibland. Egenkär, själviskt, kalla det var ni vill. Men det får man vara ibland :d
24. Jag är nästan rödhårig egenligen.
25. Jag ÄLSKAR skräckisar!!
26. Jag tycker Marilyn Manson är snygg.
27. Jag tycker Lil'wayne gör jävligt bra musik men ändå är han skenful.
28. Jag är kär i kärleken. Som fan.
29. Jag tycker det är roligt att tvätta.
30. Jag tycker inte om att prata i telefon, får panik när jag ska ringa någon jag inte känner.
31. Men jag har jobbat på ett callcenter för det!! :D
32. Jag är typ världens klantigaste. Spiller, gör illa mig själv, dräller. Osv osv :P
33. Min stolthet är det jag skjuter undan allra sist!
34. Jag har cyklat från Pålsboda till Hallsberg och tillbaka.
35. Jag är envis.
36. Jag är svårövertalad.
37. Jag följde skit serien Sunset Beach och nu saknar jag den?!
38. Jag ÄLSAR Vänner och The Hills.
39. Jag hatar att städa, jag får panik men städar ändå? :P
40. Jag hat gjort 6 aborter och fått 2 missfall..
41. Jag och en kompis snodde en bil och körde ner i diket med den...
42. Jag har inga planer på att börja om på körkortet på länge :P
43. Jag saknar min gymnasieklass. och Skulle lätt kunna gå om skolan igen om jag fick den klassen.
44. En av mina närmsta vänner tjallade och rubbade hela min tillvaro i några veckor. Har inte pratat med henne på mer än 1 år nu.
45. Jag är oftast den som får höra av sig till folk.
46. Jag är jävligt snabb med att få saker gjorda om jag verkligen vill få dom gjorda!
47. Jag kände 2 st som dog av överdos.
48. Jag skulle kunna se filmen Oss Torpeder Emellan om och om och om igen!
49. Jag är mörkrädd.
50. Jag blev näst intill sexuellt utnyttjad när jag var mindre av en kille som bodde granne med oss. 15 år var han. CP.

BLÄÄ

Irrirterad denna fredagsförmiddagen. Dagen började ngt stört faktiskt. Men men!
Jonas och Gabriel ligger och sover.. igen.. Gabriel somnade i babygymmet och Jonas på soffan. Jag har tvättat håret, diskat lite.. funderar på att fixa nytt kaffe och ställa mig på balkongen och kedjeröka lite. Är ngt uttråkad. Var och kastade soporna förut, mötte två tanter i trappen, fyihelvete vad rädd jag blev! Höll fan på att ramla ner på dom, haha. Ja, hade ju vare dagens höjdpunkt. ^^

Fick teleräkning idag. FYFAN. Inte direkt ngt uppmuntriung :P

Ikväll ska vi till Jonas mamma, hon fyller år :)
Så innan det måste vi t affärn, kolla efter en liten present! Vet exakt vad vi ska köpa så, det är lättare då, haha.
Sen ska hon få låna Gabriel inatt oxå :D haha. Det var det hon ville ha mest av allt tydligen. Skickade ett litet mms till henne igår kväll med Gabriel :D glad hon blev.

Nu ska jag nog ta och läsa lite. Tog ju ett baaaaaaaaad igårkväll, tända ljus, badskum och en bok. Tog bara en random från bokhyllan xD och den var rätt bra :D men kunde inte läsa mer, fick ont i armarna av att hålla upp den hela tiden så den inte skulle åka ner i allt skum :P
Men det var riktigt skönt! Måste jag göra fler ggr. Köpte ju ett badskum på ica, skitbilligt! och skitbra!:D massa skum! Luktar citron :P asbra.

Ciao!

Besök av Karin :)

Karin var här förut en stund :) alltid så lång tid mellan vi ses nuförtiden ju, fattar inte varför? Nu bor vi ju till och med närmare varandra?! Hehe.
Sen gick vi till Hallbo, hade med oss Gabriel oxå :) han var lite grinig där i början, men somnade till slut :P
Jag lämnade nycklar oså. Sen vart d lite fika på God Smak. GUD vilken god kärleksmums!! Aldrig ätit godare, namnam :D

Nu är man hemma igen.. Gabriel sover i vagnen fortfarande :P Jonas glor på film.. och jag har typ tråkigt.. vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. kanske sova? Koka korv snart iaf :P orkar verkligen inte laga ngn vettig mat.

Hejs!

:D



Han är så glad och nöjd idag :)
Och så fick man höra ett riktigt ordentligt skratt för första gången idag! så SÖT!
Han har lett och skrattat lite ett tag nu, men det kom ett riktigt skratt alltså. Trodde jag skulle dö, gud så söt!


Torsdag morgon, hey hey

Sov på soffan inatt igen. Och Gabriel i vagnen :)
Fick rätt okej med sömn ändå, så är lite piggare idag. Jonas sover än, hoppas hans tandvärk är borta, eller att den e bättre. Han hade så ont igår att han gick o la sig vid 9 tror jag, eller halv 9? Hans mamma var här igår kväll en sväng med. Efter att mamma och pappa vare här och skruvat upp bokhyllan. Hahaha, vilket äventyr det blev det där :P men det gick till slut och nu är allt typ klart :D iaf så länge. Ringde och sa upp elen idag i gamla lyan oxå, ska t hallbo senare idag kanske å lämna nycklarna.

Har pimplat lite kaffe, diskat och blandat mjölk åt Gabriel redan. Man hinner med rätt mkt på morgonen, iaf om lillemannen är snäll och kan sysselsätta sig själv lite :D nu ligger han i babysittern och sprattlat för fullt. Prasselboken ville han inte ha som vanligt, nej uuusch :P
La honom i hans babygym förut på mage, men det vart lite jobbigt efter eta, han är lite seg med det där än, men det tar sej :D

Ska in i duschen snart, sen ska jag nog sova en stund. Om inte Gabriel somnar hoppas jag Jonas kan vakna så han kan leka lite med han om jag går och lägger mig.. mja, får se.

Nu kom posten, och mina foton!!:D wiiiiiiiiie! haha, alltid lika glad.

Karin kmr sen med :D:D <3

Och nu vaknade Jonas :D

hejhoooopp



Lite tröttis :)


Så. Nu har Gabriel och jag vart ute och gått en sväng, sen har jag faktiskt bytit lakan i sängen och lite sånt. Lite fräschare blire allt :D
Snart kmr mamma och pappa. Mamma skulle ha kommit tidigare, men nä. Ingen mamma kom inte :P

Ska koka korv snart, haha! Ska bjuda pappa på korv med bröd och alla dess tillbehör sen :D då blir han glad. Måste ju visa min tacksamhet att han hjälper oss :D
Sen måste jag nog dammsuga lite.. fyfan vad det samlas skit på golvet :S:S fattar inte.

Måste ta fram Gabriels babygym sen med, så han får ligga och sprattla lite på golvet :)
Han älskar sin babysitter, men han kan ju inte röra sig så mkt i den.

Blir inte att åka på begravning för min del den 26 februari. Mamma och pappa ska ner till Polen direkt efter, och så mkt tänker inte jag böka med Gabriel, han skulle ju ha följt med ner till Skåne annars. Men men..

Dubbelkinden :D


Det går nästan bra att ladda hem Vänner säsong 7 :D
hahaha, lite seeegt alltså. Emmy, du får ladda hem den åt mig ^^ Ska försöka få tag i alla säsonger, men nu har jag 3 st, ska ladda hem 7 eller om Emmy fixar d ;), sen kanske köpa resten. Inte allt på en gång för då kmr jag bli tokig. Vänner feber. :D

Jonas somnade till slut. HAHAA, och vaknade med en extra kind, eller ngt, mohahaha *ler* inte snällt att skratta, men hade jag sett ut sådär, och nyvaken på morgonen hade han oxå skrattat åt mig. OJA! :D han kunde knappt prata, läspade typ när han ringde sin mamma. Sen ringde han tandvården i Kumla och skällde ut dom.. typ. Gick inte så bra att prata fort, hahahahaha! Stackaren!

Nu ska jag äta upp min frukost här, sen ta mig en cigg och lite kaffe!

Kanske ta en promenad sen :)
Mamma och pappa kmr ju vid 4 tiden och skruvar upp bokhyllan. Wiie :D

Ciaaao!

Kommande nostalgi

Nu sitter jag här, nyduschad och maaassa trött. Ska torka håret, mata Gabriel, sen ska jag nog lägga mig framför tvn och försöka somna.. på soffan. Japp.. :D Jonas har tydligen en jääävla tandvärk, vare hos tandläkaren och på apoteket och köpt ngt skit mot verken som inte alls funkar. Så han åkte till sin mamma (som är sjuksköterska), och fick piller. Dexofen. Majgad xD så nu har han tage nåra, vet inte hur många. Hahaha, så han kmr att soooooooova, antagligen kmr han känna att han sover på rosa moln väldigt högt uppe oxå :D:D och glömma bort smärtan. Så det lär snarkas endel inne i sovrummet, så jag sover nog på soffan ist, haha. Mkt mer sömn då kan jag lova :D

* * *

Och jag kan jag ge mig fan på att jag kommer att sitta och tänka tillbaka på min kära lägenhet :P
Men det är inte så konstigt. Skapade nog dom mesta fina minnena där man kan tänka sig. Det var min första egna lägenhet, en etta. En fräsch och rätt stor etta. Men en dyyyr etta =O... Jag skulle kunna bo kvar där eta till, men även om jag o Jonas inte skulle flytta ihop så skulle jag behöva en större lägenhet. Gabriel blir större, behöver mer space lixom. Jag började tröttna på att ha sängen i vardagsrummet och allt. Det var lixom inget personligt nånstans. Men den var fin! Och jag tyckte om den lägenheten.

Hela min gravititet bodde jag där, det var anledningen att jag flyttade dit överhuvudtaget lixom. Det var dit vi kom hem efter förlossningen, det var Gabriels första hem lixom. Det är en rätt stor grej egentligen. Ens allra första hem. Inte för att han kmr att minnas det eller ngt, men ändå. Han har haft det riktigt bra alltså. Är överlycklig över att man inte är en av dom dom faktiskt har det mkt mkt sämre ställt och nästan bor i ett skyffel med sin bebis =/ att man nästan måste sälja allt man har för att få tak över huvudet och mat lixom. Usch, hemskt sånt där!

Sommaren med Katta där. :) jätte kul och mysigt hade vi!

Ja, allt man gått genom i den lägenheten. Jag skapade mig ett nytt liv där ju. Allt det där, det räddade mitt liv. Det var min räddning. Utan Gabriel alltså, jag vet inte vad som hade blivit av mig idag. Vill inte ens tänka tanken. Det gick ju rätt så rakt ner för mig där eta. Inte alls ljust.

Men nu så :D <3

Så det var faktiskt lite sorligt idag när man vart klar med städningen där och allt. Det var helt tomt.. som det var när vi var där och tittade på den första gången och jag på en gång visste att det var den jag ville ha. Trodde ärligt talat inte den dagen skulle komma att jag skulle flytta ut ifrån den alltså :P jag visste ju eta att jag skulle flytta hit oså, men tanken slog mig aldrig riktigt att det faktiskt skulle bli så, att det skulle bli helt tomt därinne igen, jag vande mig vid stället riktigt rejält alltså. Det var mitt hem. Inte ens hos mamma och pappa var ett hem längre. Undrar varför det blev så.. kanske för att den lägenheten förändrade mitt liv helt. Men jag har ett nytt hem nu. Tillsammans med Jonas och vår pojke :D nya minnen ska skapas. Sen får vi se. Kommer antagligen att få flytta t ngt ännu större om typ 3 år kanske. Kanske 2 år... ja, det visar sig. Men jag tror inte det kmr bli lika "jobbigt", om man kan uttrycka det så, att flytta härifrån. Vet inte, men det känns inte som det..


Ska nog fixa mat åt lillemannen som börjar vrida och stånka sig :P han sover i sin vagn nu :)
Ska få sova i den inatt med. Hoppas han vill sova inatt :P Men det lär han göra, herregud, han har sovit som mest en halv timma på heeeeeeeeeeela dagen :P pigg liten bebis! rätt nöjd och glad oxå idag, inte alls sådär övertrött som han kan bli ibland.

Ciao!

Tisdag

Lite piggare idag än vad jag var igår vid den här tiden.
Nice. Gabriel sov lite mer imorse än han gjorde igår :P

Fick väcka Jonas som skutta ur sängen fort som fan för han skulle t försäkringskassan men kom på det lite för sent, haha!

Nu sover Gabriel, Jonas sitter och spelar, otippat.. och jag ska iväg till gamla lägenheten och städa ur den. Sen är vi klaraaaaaaaaaaaa!! Måste ringa eon och säga upp elen där borta bara :P lite onödigt annars.

Handla lite sen, sen ska Jonas laga mat idag :D haha. Om han inte glömt bort det.. hrmm.
Pappa skulle tydligen komma imorrn och skruva upp bokhyllan åt oss, haha lika bra. Vi ska nog inte ge oss in på det, vill inte ens veta hur resultatet skulle bli. Om det skulle bli ngt. ^^

Så har jag köpt lite nya kläder åt min lilla bebis :D:D
Så söööött :D mamma kom ju fan idag med en påse från lindex oxå, hahaha! Bortskämda unge!! :D

Nej.. nu gick jag tror jag.


LILLASYSTER - KRÄKAS
<3

Klara!

Typ :O...
Nu har vi tömt hela min gamla lägenhet. Pappa hade släp idag så vi tog allt som skulle till soptippen och allt som mamma skulle ha med sig hem och sen bokhyllan och 2 stora påsar som skulle hit då. Så nu äre klart. Imorrn ska mamma och jag dit och städa klart allt bara, var inte så mkt. Tur att man inte bodde där sååå länge så man hann skita ner mer :D eller samla på sig mer.. fyfan vad hemskt det här med flyttning. Jag är helt SLUT!! På soptippen när jag va där med pappa idag, hahahaha, jag höll på att åka med i en container med en kartong själv alltså, min rygg typ dog där eta :D måste ha sett kul ut. Men men. Så ska mamma tvätta one last time där borta :D ska ta med all jävla tvätt härifrån med. Så blire att senare imorrn med att skruva upp bokhyllan... yeah... blir väl bra:P hur det än kmr att gå.

Jonas var duktig idag. Medans jag var ute på promenix med Gabriel så diskade han och lagade mat :D
skit gott. Ngt kött, vet inte vad det heter :D och såklart makaroner, hahahaha. Men det var bra, han är duktig med sånt. Marinader och skit. xD han ska visst laga mat imorrn med, hihi :D gladis är jag.

Nu har jag iaf duschat, så jävla underbart var det, mmmh :D
Både Jonas och Gabriel sover, jag ska ta mig ett glas saft (skitgod blandsaft :O hehe) och ta mig en cigg. Sen ska jag inte göra ett skit. Glo på tv, sen sova lite. Gabriel lär ju vakna snart ändå, matdags snart för den unge mannen.

Jag ska få inreda mitt gamla rum hemma hos mamma och pappa :D
välja tapeter, gardiner osv. För mamma tog min säng jag hade i min lägenhet och ska ha den i mitt gamla rum. Så varje gfång jag är där ska jag bo i mitt gamla rum. Har faktiskt inte gjort det när jag vart där och sovit över :P Jonas och jag hade ju två fotöljer var hos oss innan vi flyttade ihop, sånna där från ikea, finns med olika klädsel på, typ gungsgrejs :P svårt att förklara. Men mamma tog dom Jonas hade så har vi dom jag hade hemma hos oss nu. Mkt fräschare är dom :D och snyggare. Svarta med vita typ mönster på. Så dom fotöljerna ska stå i rummet oxå. Så det blir kul :D

Ciao!

Massa kul!!





Det var längesen! Att en partykväll blir så rolig. Vi var hemma hos oss. Biffen och Finnen kom först. Då satt i och spelade BUZZ :D jag vann!!:D iaf första gången, sen kom jag tvåa :p det var skoj! Finnen var inte riktigt med jämt, lite seg :P haha! Sen skulle jag ut en sväng, kmr tillbaka så kom Alex, Richard och Robin :D och lite senare kom Anna och Stefan! Jag blev rätt dragen måste jag säga, och jag hade så kul! Tror dom flesta tyckte det, skrattade massor. Satt i köket och exprempenterade med all dryck som stod, vi skulle dricka allt.. haha! Hällde upp vin, cider och öl eller vafan det var :D

Jag och ngn mer, minns inte vem :D, sprang runt och plockade burkar i en liten systempåse oxå, jo, visst.. gick ju säkert bra! Var så himla ostabil, ramlade på Biffen i soffan, tror det såg lite kul ut alltså :P

Men jag var såå trött sen, vid 1 tror jag. Ville verkligen inte sova, men jag tänkte att jag skulle vila mig en stund, så deckade jag såklart!! Vaknade kl 3, alla var borta :D
Jonas och jag springer runt som hönor i lägenheten och letar efter våra mobiler och våra cigg. Till slut skickar han sms från nätet till mig och allt låg på fönsterbrädan i sovrummet, hahaha! Så stabila! Så skulle vi lägga oss, men vi hör att ngn bankar och bankar ännu mer på alla fönster, såklart är det Finnen xD vi ville inte öppna, så vi skiter i han. Men det gick inte alltså. Men han hade bara glömt sina nycklar här som vi hade tagit ifrån han innan, hahahahaha!

Nej, det vart en riktigt kul kväll!

Mamma ska komma sen och lämna min lilla favoritkille :D
Är inte så bakis längre! Har ju fan städat undan allt redan! haha, skit duktig är jag. Druckit kaffe, tvättat av mig sminket från igår xD, så jag är lite bättre nu. Jonas ligger och sover, han är fett bakis!! hade lite kul åt han förut, mumlade ngt, kunde inte få fram riktiga ord. ^^

Tog inte mkt kort faktiskt, men la upp nåra på agnieszkaa.bilddagboken.se

Var tvungen att skriva om kvällen igår. Är så glad att vi kunde festa loss lite utan att d blir bråk o skit som det brukar bli. Och man är inte ute o festar mkt alls längre! Är lixom väldigt sällan man ens vill eller kan det. Så när det blir såhär bra, är jag faktiskt glad! Inget gick sönder heller :D haha, DET är bra. Och ovanligt :P
Men lilla Finnen ramlade på balkongen, på det där jävla solariumet som stod där när vi flyttade in, måste skrota skiten. Han vart blöt :D och jag bara skrattade sönder, hahahaha! Såg så jävla kul ut!

Måste dammsuga lite senare. Vill inte dra igång den nu, Jonas sover, hahaha! Inte för att jag tror att han vaknar av den, men man vet aldrig. Har plockat bort det värsta och diskat alla glasen :P

Tack för igår pojkar och flickor!!:D

Tråkigt att du inte kom, Katta! Du hade haft så kul. <3


Mamma saknar dig massor nu!
Vill bara krama och pussa massa på dig.
Men snart kmr du heeem till oss igen! Måste piggna till lite. Vi ses ikväll, älskling :D:D:D
<3

alla stjärtansdag






;D

Ja, inte för att Jonas är så bra med den här att ge ngn fin present på alla hjärtansdag, men jag tror att dagen kmr bli rätt okej ändå. Ska väl dricka lite ikväll, ska fortfarande försöka få lite mer sömn än vanligt. Inatt sov jag som en gud :D
Jonas mamma kom med Gabriel några timmar sen, sen ska mamma ta honom lite senare.

Har vart till konsum och bolaget nu iaf :P köpte mig vin, har typ 4 cider och lite pisang kvar sen nyår, haha :D
Så får vi se hur kvällen artar sej. Spela buzz iaf!! yeey, sen ska Christer få hjälpa mig att installera left 4 dead sen med, oyes. :P

Ciao!

fredagskvällen...

Jag tror att det var Åse jag blev utmanad av, hm, inte säker, dumt att skriva vem det är ifrån på bloggkommentarerna! ;D haha.

Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade...


det här var hemma hos Karin  och Christer en fyllekväll ;D
Faktiskt så var det precis innan jag fick veta att jag var gravid :O haha, sjukt hur allt kunde förändras så fort efter det!


Utmanar dom som vill. ^^




Jonas mamma var precis här och hämtade Gabriel, blev helt plötsligt skit tomt =/ men men, ska väl sova strax! Rätt trött alltså, vart en lång dag. Kanske sätter igång ngn film så man somnar. Eller tar en cider, då slocknar jag efter två klunkar. WOHO.. haha

Katta, KOM IMORRN!!!! :D
vore skit kul! Dricka lite, spela Buzz, nörda oss som alltid när vi har lite alkohol i kroppen flödande xD haha!
Sen, ännu bättre anledning att du ska komma är att när vi sist festade lite ihop, det MINNS vi inte ens, fattar du hur illa det är :D

Tittade på How To Marry A Millionaire förut, hmm. Ja, typisk sån där 50-tals rulle. Den är från 1953, med Marilyn Monroe. Var faktiskt rätt okej.. lite tråkig bara, skulle vara komedi. 50 tals komedi, kanske jag som inte förstår mig på sånna filmer bara :D haha.

fredag den 13e...

Det har vare folk här idag sen kl 12 :P
haha, var lite trött när jag vaknade. Gick upp vid 12 iaf :D

Jenny, Jonas mamma, min mamma och Ove har vart här idag. Satt upp gardiner, varit och handlat, lagat mat, bjudit på mat :D mums! Fläskfilé och potatisgratäng och blåbärspaj till efterrätt. namnam :D

Är helt slut idag, plockade upp lite mer köksgrejer från min gamla lägenhet, proppfullt har vi nu! haha, lite jobbigt. Men nu är det klart iaf.

Jonas har gett Gabriel flaskan och nu ligger dom i soffan och kollar på Cops :P haha. Myspys..

Jonas mamma ska ta Gabriel inatt, vi ska bara bada han innan han ska iväg, hon kmr väl vid 22 och hämtar honom, och imorrn natt ska mamma ha honom, haha :D på vift den unge mannen. Men vi ska kanske ut imorrn eller ngt. Alla hjärtansdag, kanske lite tid för oss själva eller hur det nu blir.

Fick mina kläder jag skickat efter idag med, jätte nöjd! Allt satt perfekt. :)

Min fredag den trettonde blev inte så olycklig :D
Men den är inte slut än.. haha.

wihoo...

Åse skulle ha kommit idag, men vart inte så, kände mig så värdelös förut, helt slut hela jag. Ont i huvudet och skit trött. Jonas åkte till marieberg med sin syster, dom tog med sig Gabriel oxå. Jag skulle typ diska lite då och sen sova igen, men istället så dum som jag är, kom jag igång med dammsugaren IGEN! känns som att jag dammsuger varje dag vafan. Men men.. Är alltid kul med dammfritt :P dammade oxå lite, inte mkt, orkade inte mer. Städade badrummet oxå litegrann, som det såg ut. Speciellt på golvet. Men det luktar avlopp som sjutton nu, luktar ju ut oxå!! Vissa ggr luktar d inget alls, och ibland tror man att man ska smälla av alltså. Har sprejat sån där doftgrej därinne, hjälpte lite, sen la jag en handduk över själv avloppsgrejset. Måste skaffa en sån där plastskitssak att lägga där :P bööööööööööh, så störande!!

Måste duscha sen, helt genom svett typ. Huvudet ramlar väl av snart, blir galen. Ta en huvudvärkstablett till kanske. Gjorde ju iordning kaffe förut, trodde det som var att jag inte hade drucke ngt, men av det kom jag igång att städa bara, huvudet gör ont än ^^ men jaaaaaaaaa.

Mina filmer har kommit hem idaaaag :D
Glad jag blev när dom kom ner i brevlådan! haha. Kolla sen, eller imorrn, hihu!




How to marry a millionaire (med Marilyn Monroe! :D)
Whole nine yards
Whole ten yards

:D


Nu ska jag diska! Sen blire duschen. Och en huvudvärkstablett till.


Godmorgon

Inte så god kanske. Är så TRÖTT!! Gabriel är morgon pigg!! Inte kul alls :P
Men nu har han somnat, hoppas han sover en stund så jag kan sova jag med lite till iaf.

La upp lite bilder som Katta tog igår på min bilddagbok istället, orkar inte lägga ut dom här med, kanske lite senare :D

Tänkte fixa kaffe, men skiter i det. Orka.

Mådde piss igår, mår piss idag med, vet fan inte vad det e med mej, men känner igen det lite sen 2 år sen ungefär, och jag hoppas verkligen inte det utvecklas mer den här gången. Det vore så jävla illa!!



schaggiiiiiiiii :D






Mamma älskar dig :)

Katten på besök ;D

Min Kattii var här idag! Jättekul! =)
Var till ica oså, köpte hårfärg, hello kitty-strumpor :D:D, jätte söta! och eyeliner. Den som jag köpte på H&M, en billig, var ju säkert populär. Fastnade ingenting och blev bara smet av allt :P Så jag färgade håret när vi kom hem medans Katta tog typ 200 bilder på Gabriel, hahaha, aldrig besatt :P men jätte fina bilder blev det, lägger upp nåra sen. Inte alla.. orka det. Nej.. Katta gör därimot. Haha! ;) du är för söt, pluttan!

Whole Nine Yards är SEGT att få hem, haft igång den i 3 dagar nu, men den SKA komma!! Det är 3 procent kvar på den, så den kmr, sakta men säkert, oooyes :P
Har dock skickat efter den och tvåan till den, men det verkar oxå vara segt tills dom kmr hem?!

Ont i ryggen har jag oxå, ovanligt va?

Så får vi se vad kvällen bjuder på. Jonas är hos sin mamma... nörden. Spelar. NÖRDEN! :P

Ciaaaaaao. Hörs sen, kmr bilder.. massa bilder.. ;D



Onsdag

Ska nog ta och fixa sån där hand och fot avtryck på Gabriel =) visste inte riktigt hur man gjorde det, man kan säkert göra d på massa olika sätt, men nu vet jag ett sätt, hehe. Är ju alltid kul att ha! :D får se när fan man får tid, tiden verkar inte vilja räcka till allt :p
Har redan hunnit dammsuga och steka hamburgare idag, haha :D
Men vaknade tidigt idag med, Gabriel vill iiiinte sova länge på morgonen! och om han somnar om sover han bara en stund till.. och själv är man övertrött och kan somna stående :P asbra.

Katta ska komma snart oxå, yeeey, hihi <3 längesen nu igen ju.

Ville gå ut och gå idag med Gabriel, men vi får se, kallt o snöar, blä. Ingen sol eller ngt, hehe. Kräsen! :D

Hejhej

Kväll.. zzz

Är såå trött, nattade Gabriel en liten stund sen, ska strax lägga mig jag med och sova, får se om man får sova tills morgonen eller om han tänker bli hungrig inatt :P

Lena och Erik var här förut :) trevligt. Lena är alltså Jonas syster som vi bor granne med, hihu. Hon hade gjort chilikornkarne åt oss, hehe. Har aldrig ätit det så.. får se imorrn hur gott det är :D
Oså fixade Erik duschstången åt oss med, haha, invalida vi är!

Sen var det en kille här som snacka om försäkringar, till Gabriel då. Mycket bra måste jag säga :D trodde inte det alls, men det var intressant så vi tecknade typ eller hur man ska säga. Skrev en ansökan om Skandra försäkring iaf, var den bästa!

På torsdag ska jag träffa Åse, hon ska komma och hälsa på. Imorrn kanske Lalla och Richard skulle komma förbi på kvällen, vore kul!

Neä. Nu gick jag,..

vila i frid.

Min kära faster, Linnéa! Du var en så rolig och snäll faster! Älskade dig så mkt när jag var mindre och vi åkte ner till skåne med pappa för att hälsa på hans släkt, ville jämt gå till dig. Du var så bra!
Tråkigt att du blev sjuk och allt blev så träligt för dig, men jag fick träffa dig på nyår förra året iaf. Även om du inte mindes mig så mkt =((
Du har det nog bättre nu ändå tror jag. Jag hoppas det iaf.

Begravning den 26 feb..


Jahapp..blir mer och mer, sakta men säkert. Vare i gamla lägenheten idag och packat ner massa, tog hit endel oxå, ska ta resten på fredag tror jag. Men allt kan jag inte ta med mig, behövs verkligeeeen inte =P blir för mkt, så mamma får ta hem massa =P hehe. Kul för henne! Sen blev det pizza idag med. Stefan var här idag med så han fick oxå en pizza ^^ så nu har jag städat undan och plockat massa, orkar inte mer nu! Trött och ont i ryggen. Har klämt och bråkat med min tå oxå, så den e bättre nu, tror jag. Jävla äckel hor nageltrång, äre inte på ena tån så äre på andra.

Gabriel sooover och sover.. mmh, vill oxå vara bebis och sova precis när jag vill =P och hur mkt jag vill! Så nice vore det.

Sen kmr den där gubben och ska snacka försäkringar.. suuck. Men men, hoppas det går fort!! Orka lixom, kan ju fan fixa d själv, allt han kmr säga kan jag läsa i brochyrer eller nätet lixom. Men jaaaaaaa.

Tv nu iaf.

Ciao!

Godmorgon!

Usch Gabriel vad jobbid den här morgonen, sen kl 5 typ, eller halv 3 rättare sagt. Men men. Så till slut la jag han i vagnen och la mig ute i soffan så somnade vi, i typ 2 timmar. Kl8 vaknade han, fick mat, böt på honom, nu ligger han i soffan jätte glad =p tror han somnar om snart! Jonas ligger och sover, jag har fixat Flo-Rida-Round round ;D mihi! och försökt installera Left 4 dead, men tror Jonas får styra det.. gick inte så bra... haha! Ska fixa kaffe tror jag, sen ut och ta en cigg.. sen kanske sova en liten stund till, sen måste jag dra mig mot min gamla lägenhet med lillemannen =D tror det blir fint ute idag, som igår kanske? Massa fint ute igår! Synd att man knappt va ute förräns på kvällen, hahaa, sällan det blir så. Måste börja gå ut och gå eller ngt snart alltså. Börjar klättra på väggar. Kanske skaffa en sån här cykel som man kan ha härinne? Asbra!! ^^

Har ont i min andra tå nu!! BLIR GALEN!!!!





;D

Måndag

Stefan kom hit idag vid 1, vi spelade Buzz ;D haha, roligt som fan! SLUTA CHANSA STEFAN! eller habibi =P
Sen kom både Jonas mamma och Anna, dom fick oxå vara med =D Jonas mamma ville gosa med Gabriel men han sooov bara, försökte väcka honom men den stackars kraken var så pömsig så. Men sen vaknade han till slut! ^^

Sen gick jag iväg och mötte Richard och Lalla! Så gick vi hem till Richard och umgicks en stund, trevligt! Fin ny lägenhet har han oxå. Kanske inte det bästa huset i Hallsberg, men det funkar väl =P

Sen var det att gå hemmåt och steka hamburgare, mums =D

Ska väl försöka natta Gabriel strax, han ligger och jollrar i sängen, trodde han skulle somna, han är så övertrött! Men nu ligger han och sysselsätter sig själv därinne, äter upp sin hand eller ngt, dom är ju såå goda och spännande har han kommit fram till, smack smack, haha!
Film strax iaf.

Imorgon jag till min gamla lägenhet och plocka ner mer saker, uuusch jobbigt. Mamma ska tvätta oså. Lillemannen ska med såklart.

Riga resa snart kanske? Jag och Jonas =) får se hur det blir med pengar oså, vill gärna åka ändå!

Middag med Jenny och Jonas mamma på fredag och alla hjärtansdag på lördag, hmm =D
mja..

Ciao!

Trött eller?

Herregud. Jag skulle kolla på film förut, men sket i det, käkade min frulle sen gick jag och la mig igen. Vaknade halv 5, herregud, lite segt =P drömde så himla konstiga drömmar oxå! Att jag var i Polen, och att min kusin snodde ngn motorcykel och körde bakom ngn bil vi åkte i. Och så satt hon typ damsadel på motorcykeln xD med benen i kors, skit skumt!!  Bilen vi satt i  typ hoppade, skit gammal eller ngt. Och så var det Jonas mormor som körde den, men hon var 15 år yngre? Och då när vi satte oss i bilen var vi iu Hallsberg, sen helt plötsligt var vi i Polen, i kvarteret min moster bor. Hmmmm?! Ah, massa konstigt drömde jag. Så himla svårt att förklara drömmar ibland. hahaa! Men nu har jag väl ändå sovit ut en massa, är rätt pigg nu, men man blir alltid seg på ngt sätt när man sovit så mkt =P lite träligt. Min bebis kommer hem snaaart!! =D
Syrran och Johan skulle hem till mamma och pappa idag så efter att dom vare där ska mamma köra hem honom till mig =)

Funderar på att diska. Borde.. orkar inte.. Kasta soporna.. orkar inte.. =D
Kommer nog inte ens laga ngt att äta idag heller, alltså, jag har fan inte kraft! Hur mkt jag än får sova så är jag helt död i hela kroppen =/ läskigt. Det är väl egentligen tur att jag inte ammar längre, Gabriel hade väl inte fått i sig ngn näring alls då!

Min film Whole Nine Yards vill ju inte komma hem!! WTF. Ska nog ta och skicka efter den bara så man har den hela tiden på dvd =D hihi.

Haha, Jonas och jag körde Buzz igår, så jävla kul! Jag kickade ass! iaf 2 av 3 ggr ;)
Hollywood tema var det. Skit kul! Roligare än Vännerspelet jag köppte iaf, trodde det skulle vara mkt roligare men det var så himla enformigt med bara frågor hela tiden på samma sätt typ. ah, men men. Man kan ju sina saker! ;D

Hejhej

Film film film

Såg på Center Stage - Turn it up igår, rätt bra! Men typisk sån där "Tjej åker till storsstaden med dansdrömmar, träffar pojke, blir kära, dansar, kämpar" historia! =P men men. Det var en söt film =D inga fel på Tommy som han heter i filmen heller ;D mums. Haha.

Sen såg vi på Red Sands, ojojj, vilka pojkar det var i den filmen. Militärer ute i krig eller vad man ska kalla det, i Irak eller ngt iaf, bodde i ett litet litet hus mitt ute i ingenstans, bara öken runt om. Sen råkade dom väl (utan att veta om det) släppa lös en ond ande, Djin som det kallas då, sen händer d massa skumma grejer. Den var faktiskt rätt bra! Heelt oväntat slut oxå, älskar sånt!! Alltid äre lyckliga jävla äckel slut. Som det aldrig är på riktigt, funkar ju fan inte så ^^

Håller på att ladda hem Whole Nine Yards nu, hahaha, ÄLSKA! Matthew Perry, som för övrigt är Chandler Bing i Vänner =D, han är så jävla bra i den filmen. Och Bruce Willis som spelar torped. Guud, minns när jag såg den första gången med Ronja och jag garvade sönder massa. Ronja vart tokig, jag ville ju se den om och om igen =D finns en tvåa till den med men den e inte lika bra ;)

Måste fixa mig lite frukost, sen ska jag slänga mig i soffan och glo på My name is Bruce. Hmm.. ska tydligen vara bra. Skräckkomedi, så den kan jag se själv =P Jonas har ju drage iväg till sin morsa och ska vara där tills ikväll, jävla prutt alltså. Blev faktiskt irriterade när han drog iväg innan jag ens hann ta mig upp ur sängen. Men men.
Gabriel kmr hem lite senare iaf =) saknar min lillkille, men gud vad skönt det är att få andas lite ibland. Han är i en sån där period där han kan skrika skrika skrika skriiiika =P

Puss

Mycket!

Då var det inte mkt kvar i min lägenhet. Har hämtat hit massa idag, alla kläder är här nu oxå. Satte upp gardiner i köket förut, och Jonas pappa var här förut med och fixade upp rullgardinen i sovrummet. Ove, the handyman. =D hehe. Så jag satte upp gardiner där med! =) vart jätte bra tycker jag faktiskt. 2 fönster kvar utan gardiner nu, får se hur vi gör och vilka man ska ha upp. Jenny var ju här igår och satte upp persiennerna ialla fall, skönt som fan att ha det. Längst ner och allt =P

Mamma var här innan med och sen när hon åkte tog hon med sig lillemannen hem över natten, ska fixa lite mer oså snart, har lite småplock kvar, sen ska jag sova. Eller kolla på film. Är SÅ trött och massa ont i huvudet. Måste nog laga ngn mat eller så, behöver nog äta ^^ Men Gabriel sov hela natten ändå, så sömn fick man =) somnade 23 igår och vaknade vid halv 6 imorse =) asnice. Sover mer och mer på nätterna nu, jätte skönt. Men gud, jag är helt sliten i hela kroppen, min rygg är värst, vet fan inte vad det är med mig?! Blä. Så jag måste få vila lite.. hur konstigt det än låter =P

Inte mkt kvar nu! =D
Det artar sig..

Ciao

FAN

jag orkar inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredag

Både Stefan och Jonas syster Jenny var här igår =) dessvärre var Gabriel inte alls med mkt igår =P bara somnade hela tiden, hehe. Men idag när Jenny kom så va han så vaken så! Hängde upp lampan i köket och senare ska vi hänga upp nya persienner och en rullgardin i sovrummet. Blir nog asbra. Och vår nya vägglampa i hallen ska upp oxå. Mamma och Jonas åkte precis iväg för att hämta sköbordet från min lägenhet, sen ska jag och mamma tillbaka dit och plocka med oss smågrejer eller vad det nu blir =P Vill verkligen ha hit mina saker alltså, känner mig inte riktigt hemma här än.. Tar väl sin tid sånt där.. Duschstången gick ju inte så bra att hänga upp heller, hahaa! Mamma och jag krigade lite med den, men den ville inte fastna.. löser sig nog =P

Käka kyckling sen, grillad! muumma =D
Shit, diskade förut.. lite disk.. fattar inte? Sen är jag så ovan att diska när det är ny diskbänk och allt, den diskbänken jag hade i min förra lya var ju lite större, hela köket var ju större så.. Tycker det e lite för litet kök här, men det funkar. Man vänjer sig väl..

Tror mamma ska ta Gabriel imorgon natt.. så man får sova lite, haha. Blir inte mkt sömn om nätterna alltså.. Och mamma blir så glad av att ha honom hemma hos sig ngn gång så =D

Hejhej

Trött!

Gabriel ville inte alls sova inatt =/
Sov bara nåra få timmar och sen i korta omgångar, vet inte riktigt vad det var med honom. Men men. Han har ju oxå sina dåliga nätter, seegt måste jag säga =P
Så jag sitter här med mitt kaffe och försöker piggna till. Jonas är på försäkringskassan och jag funderar på att snart dra in i duschen och sen kanske sova lite? Får se, kanske piggnar till och hoppas att han vill sova lite under dagen och mer inatt, hehe.

Ngn kärring från ngn försäkringsbolah ringde tidigare, jag sov typ =P tror inte jag minns så mkt av vad hon sa. =D
Men bokade in ngt möte nästa vecka, då det ska komma ngn hit och snacka om olika försäkringar till Gabriel, aaaja, blir nog bra. Uppfattade inte riktigt allt för jag sov halvt genom samtalet och mumlade nog bara ngt efter varje mening hon sa ^^ asbra.. Tycker inte om när folk ringer så tidigt.. klockan var ju typ innan 10 och jag hade precis fått sova lite.

Oså skulle Stefan komma och hälsa på idag tydligen, trevligt =P

Fått ordning på mer härinne nu iaf. Skönt! Vill ha hit mina saker snart bara så man kan känna sig ännu mer hemmastadd. Jonas pappa va här igår och fixade vår säng, haha. Stabilt. Sen åkte vi och hämtade lite mer grejer hos mig. Yaay..

Nä.. nu ska jag försöka vidare med att installera om MSN på datorn som bara strular =(
Den nya MSN gick tydligen inte alls att installera så..

Nya lägenheten

Sov här första natten inatt =) Gick rätt bra förutom att jag sov stel som en pinne för under sängen i mitten så gick det av en grej igår =S stöd grejs under  madrassen alltså, men det gick att sova ändå, men ska fixa det senare idag. Haha, kul om hela madrassen bara brakar ner! Gabriel sov rätt bra med i sin vagn bredvis oss =D han är ju lite förkyld och täppt i näsan så han har lite svårt att somna om. Ska snart iväg till apoteket och köpa näsdroppar åt han, dom som han har nu hjälpte inte så bra tydligen. Ringde hans barnläkare imorse, skulle se om han skulle komma in på ngn undersökning men det behövdes inte än, skulle se hur det blev med dom nya dropparna istället. Bädda upp honom när han ska sova så huvudet kmr upp lite oså. Så får vi se =)

Nu har vi plockat rätt mkt här oxå, 3-4 kartonger ska in i förrådet, gardiner ska snart hängas upp sen ska vi ha in mina saker. Tog in lite igår, men mest små saker och datorn (och databordet då =P) Sen måste vi fan fixa avloppet i badrummet, usch!! Jonas the handyman fixade det lite igårkväll, hahaha! Men fyfan vad det luktade imorse därinne!

Pizza idag? yes! =D

Anna, du läser min blogg va? hihi. Stefan sa ngt om att ni/du ville köpa köksbordet? Vi har två likadanna så isf kan du ju höra av dig? Så får ni köpa Jonas bord =)

Ciao!

aaaaaaaaaha...

Tredje gången jag uppdaterar idag, haha, so creative! ;D
Neeeh, men har inte så mkt annat för mig, är ju hos mamma och pappa som sagt, då sköter mamma det mesta, så jag behöver inte lyfta ett finger knappt. Lika bra, så ont i magen som jag har. Ryggen är bättre och min lilla förkylning som jag fick en stund gick typ över? Förhoppningsvis.

Har duschat nu, mamma håller på och natta Gabriel, om han inte redan har somnat? Så jag ska strax gå och lägga mig. Imorrn ska jag väl hem ändå.. Kanske.. haha :D vi får se!

Köpte en ny mascara idag för er intresserade. Den som dom har sänt 1000 ggr på reklam att den ska vara så jävla bra. Bullshit. Det säger jag bara. 119 spänn åt helvete =P kletmascara!!!!

heeeejhej.

Pålsboda igen..

Då var man tillbaka här då =P
Rätt skönt, behöver knappt bry mig om ngt alls om jag inte vill det för ett tag. Mamma ska börja laga mat snart, sen ska jag bara glo på tv och sova!

Köpte selen idag av Hanna, tack! =) funkade jätte bra.


Har ont i magen igen, blir tokig! Jävla klump i bröstet som inte vill försvinna. Tiden går och jag grämer ner i mig i saker mer och mer. Inte bra det här. Men vad ska jag göra? Ingenting känns bra just nu.

Lasgo - Cry

Rätt gammal, men rätt bra :)

* *

Nu somnade han typ, tror jag. Den unge mannen =D
Är hemma hos mig nu, mamma, jag och Gabriel åkte hit förut, tvätta oså, ska iväg och köpa bärselen strax =)
Sen i eftermiddag ska jag tillbaka till pålsboda ^^ vet inte om jag kanske sover hemma hos mamma och pappa i nåra dagar till eller bara en natt till. Känner mig inte så bra. Vill inte vara ensam, och vill sova ut lite mer. Behövs, jag är tydligen inte så stark att jag orkar hur mkt som helst.


Justin Timberlake - Summerlove


oxå rätt gammal men rätt så bra ;D
mums...

Finns inte mkt mer att skriva nu, händer inte så mkt, hehe. Ska väl iväg och handla lite senare, får se vad man ska käka idag, börjar bli hungrig nu, men orkar inte laga ngn mat. Bra att man slipper det sen! =D

1 februari

Man kunde ju ha fått en lite bättre början på februari 2009. Eller?
Känns så jävla hopplöst allt!!!! BLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad äre för fel på mig? Eller har jag inte rätt till ngn jävla talan?
Äsch. Får bara mer ont i magen av det här, sova kan jag inte heller göra!! Sitter och glor på youtube, vet inte ens vad det e jag kollar på. Massa skit... Tror jag åt fö mkt förut med, känner mig helt proppfull.

En sån här konstig känsla. Om och om igen..

Förlåt för allt klagande.
Men kan bara inte hjälpa det, vet inte vart jag ska lasta av allt, känns som att det kmr koka över snart..

Ska nog gå och gosa lite med Gabriel innan jag försöker sova igen,
han får hjärtat att slå snabbare men ändå så långsamt, känner hur lugnet lägger sig i hela kroppen när jag har honom i min famn :)



sötgrisen! =D älskar!!

Hej..

Hmm...

Nu är Jonas lägenhet tom. Och i den nya lyan börjar det bli lite ordning nu iaf! Så vi får se hur allt lägger sig. Måste säga att ngt brast i mig idag. Känns så onödigt allting.. men men. Är lite jobbigt när det känns som att man knappt har ngt att säga till om när det gäller hur saker och ting ska se ut och stå i lägenheten man själv ska bo i. Ja, som sagt, vi får se. Mycket som surrar runt i huvudet nu. Och sjuk börjar jag bli med.. ngn förkylning som är påväg.. usch, orka!

Är hos mamma och pappa i pboda nu. Måste få lite sömn alltså. Helt kraftlös hela kroppen, magen mår inte heller bra. Men ibland undrar jag faktiskt. Måste nästan vara döende för att få lite hjälp av den personen jag vill ha hjälp av mest. Nä, då får jag åka till mamma som såklart ställer upp och låter mig få sova lite. Att inte få sova ordentligt på nätterna gör en rätt svag. Speciellt med all stress som är runt nu. Funderar på om jag kanske råkat ut för stressmage eller ngt nu? Känns lite som det. Måste till ngn läkare och prata om det där. Och om min rygg. Förihelvete vad ont jag har! =/

Nu har jag klagat nog här =P
Köpa bärsele imorrn! =) tvätta ska man göra oxå. Kanske åker hem med mamma imorrn igen, får se hur man mår. Ska lägga mig och nanna snart iaf =)

Puss.

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0