maniac thinking

Jag börjar fundera på vad som kmr att hända om det här tomma, svarta hålet drar ner mig ännu mer. Jag försöker och gör allt jag kan för att kravla mig upp.. två steg fram, tre bak.. det här äter upp mig totalt jag är så fruktansvärt trött på det. Det är ett otryggt ställe, jag känner inte igen mig och det gör mig livrädd.
 
 
MEN.. jag har haft en fin Julhelg ändå. :) väldigt uppskattat, bara nyår runt hörnet sen hoppas jag att 2013 kan bli en lite ljusare början än dessa sista månaderna av 2012. Vi överlevde ju trotsallt jordens undergång, det ni.
 
Piper ner i sängen nu
Godnatt, peace out
 
- thoughts of a maniac mind
 

Inte för allt i hela världen..

.. Skulle jag vilja byta ut det lr välja ngn annan. Inte ett dugg!!!

Så det så...

Tandvärk dag 4

Verkar inte ge sig hörni :( usch fyfan. Tur att det finns hjälpmedel höhö

Idag tog vi oss en tur till Jonas föräldrar, nöp lite i valpisarna som blivit lite tjockare å större ;) så jävla fina små skitar det där så jag nästan smäller av!! Så mysigt så. Och celwin ska på och klappa på både dom och Hanna :)

Sen åkte vi in till marieberg vilket inte alls va det allra smartaste. Parkeringen var ju tjockare än hela Alabama och man fick kriga om platserna som blev lediga. Folk var det ju. Men det är ju ingen direkt raketforskning varför så man får väl skylla sig själv.

Fixa mat och vänta ut tiden här nu då Jonas drog in till asund nyss och celwin ligger och sover som en klubbad sälunge.

Vi överlevde jordens undergång, det ni!!!!! ;)

Den här julstressen har börjat lägga sig mer och mer. Bara andra bekymmer som spökar, MEN just nu i dont give a fuck!! För nu äre jul igen.

Peace out

Min tand :-(

Halvligger i soffan hemma hos Jonas pärons vardagsrum och gnyr över min stackars tand. Det är hopplöst. Hopplöst ONT!! Det är synd om mig kan jag lova :-p

Valparna växer ju inte någe vidare fort inte, bara ligger och sover, tycker jag är lite tråkigt faktiskt. :-)

Åka till Ica och sen hem till Jonas. Mkt ambitiös dag det här känner jag. Suttit vid datorn å glott efter lite arbeten och utbildningar här och var, mejlat med endel personer som kanske skulle kunna bidra med lite framsteg för lilla mig så jag kmr nånvart med mitt sökande :-p vi får väl se, imorn möte med min handledare så.

Man känner enda in i benmärgen när man knappt lämnar lgnhtn på dagar!! Grått så GRÅTT allt blir. Jag vill ha mer ljus, sol, värme. Vinter, julen i all ära, men detta gråa kan ju krypa upp nånstans och dö.

Hejj

Isolerad

Isolerad och det känns som om jag är ensammast på jorden. Så himla glatt..

Imorgon drar kidsen till sina pappor, inte helt okej för min del inte just nu, dom är ju dom enda som motiverar mig fram genom dagen. Jag vet inte vad det är med mig men hela jag känns så grå å jävlig. Jag vill ha sommar! Det är mörkt ute nästan hela tiden, jag blir så trött på allt, det är ju gärna inte så förbannat rockigt att gå runt och vara bitter och trött å isolerad hela dagarna..

Nu ska jag ta mig till köket å grejja käk till mina terrorister och sen slänga in dom i duschen :p alltid spännande vad som händer då, inte äre tyst därinne inte då! :p

måndag

Igår..
 
:) mys
 
Topparna, kan jag få dom tro? :D
 
 
Nu inväntar jag lunchtid och middagsnap för kidsen, jag är redan trött på dom för idag ;) full jäkla rush!! Men idag gick vi inte upp förrän efter 8, händer inte så ofta ^^ det är rätt smidigt ändå att Gabriel kmr in och lägger sig hos mig på nätterna för på morgonen roar som varandra rätt bra nu när Celwin fortfarande har sin säng inne i sovrummet :P dom kan ligga å härja å snacka i över en timma. Celwin kastar runt grejer från sin säng å Gabriel springer runt å plockar upp dom, men efter ett par ggr som imorse sa han - Jag orkar inte hämta din tuttenapp hela dagen Celwin! :)
 
 
 

Killing me softly

Att lägga sig om kvällarna ensam i sängen är bland det värsta jag vet. Jag har mega problem med att somna och om/när jag väl slocknar så vaknar jag av en myrfis och så är jag där igen.

This is killing me. Hela alltihop det här! Jag vill vrida tillbaka tiden. Ett par månader.

Nu ska jag försöka somna efter en helkväll med The Kardashians :p bra tidsfördriv måste jag säga. Slår Pippi iaf. Henne kräks jag snart på!

Idag har Gabriel fått se vovve bäbisarna oxå, han blev helt tagen av dom han med :) man vill bara ta med dom hem dom små liven, herregud ja.

I miss u

..

Julen närmar sig med stormsteg! Och snön har ju anlänt kan man ju minst sagt säga :) Hur härligt som helst om man bortser från hur jäkla KALLT det blir vissa dagar, inte ofta man hör Gabriel klaga över hur ont hans kinder gör av kylan och att han inte vill vara ute längre ^^ och så dessa snöstormar skulle ju kunna få utebli tycker jag.. inte alls så trevligt..
 
 

Jag tror inte jag vågar vara mer tydlig, vill lixom inte krossa ngn gräns här.. än..?
Saknar oss. Saknar dig. Så jag vet inte hur den här julen och nyåret kommer att kännas, ser inte framimot det direkt på samma sätt som förut.
 
 
Puss
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0