wihoo...

Åse skulle ha kommit idag, men vart inte så, kände mig så värdelös förut, helt slut hela jag. Ont i huvudet och skit trött. Jonas åkte till marieberg med sin syster, dom tog med sig Gabriel oxå. Jag skulle typ diska lite då och sen sova igen, men istället så dum som jag är, kom jag igång med dammsugaren IGEN! känns som att jag dammsuger varje dag vafan. Men men.. Är alltid kul med dammfritt :P dammade oxå lite, inte mkt, orkade inte mer. Städade badrummet oxå litegrann, som det såg ut. Speciellt på golvet. Men det luktar avlopp som sjutton nu, luktar ju ut oxå!! Vissa ggr luktar d inget alls, och ibland tror man att man ska smälla av alltså. Har sprejat sån där doftgrej därinne, hjälpte lite, sen la jag en handduk över själv avloppsgrejset. Måste skaffa en sån där plastskitssak att lägga där :P bööööööööööh, så störande!!

Måste duscha sen, helt genom svett typ. Huvudet ramlar väl av snart, blir galen. Ta en huvudvärkstablett till kanske. Gjorde ju iordning kaffe förut, trodde det som var att jag inte hade drucke ngt, men av det kom jag igång att städa bara, huvudet gör ont än ^^ men jaaaaaaaaa.

Mina filmer har kommit hem idaaaag :D
Glad jag blev när dom kom ner i brevlådan! haha. Kolla sen, eller imorrn, hihu!




How to marry a millionaire (med Marilyn Monroe! :D)
Whole nine yards
Whole ten yards

:D


Nu ska jag diska! Sen blire duschen. Och en huvudvärkstablett till.




Kommentarer
Katja

Så söt han är lille Gabriel :)

2009-02-13 @ 17:59:07
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Anonym

Tjo, synd att vi inte kunde ses igår :( Men blir förhoppningsvis nästa vecka då ;) Du ska fåen utmaning av mig:



Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade....



Ha det gött och hälsa Gabbe. Puss

2009-02-13 @ 18:37:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0