fullt upp

Höll igång heela långa dagen igår. Lämnade av Gabbe till hans pappa, sen ner t vårdcentralen, upp och kolla lägenhet (som vi SKA ha har vi bestämt! ;D), äta mat på grillen, träffa Mimmi som kom med tåget, ner till nytorget där hon skulle ta sig en cider. 60 kr. Okej, smart, kunde ha fått 5 st på bolaget, men nä, Mimmi skulle ha en på nytorget.

Sen iväg till lidel, och så hem. Hon fick för sig endel pinsamheter oxå, haha! Knäpp. Men det gick ju bra ialla fall och så kom Shogge ut, och vi åkte till Säbylund och bada kvällsbaaad :D så skönt! Efter en stund i vattnet blev det faktiskt kallt så en timma senare åkte vi hem. Eller ja, först skjutsa hem Mimmi till stan, SEN hem. Planen var film. Har fått hem massa filmer nu som, te x, Snabba Cash, Ghost Writer osv :) men deckade rätt fort. Snark!

Går segt att piggna till idag. Men går frammåt. Sitter med kaffet nu efter en liten frulle. Musik är på så man kanske kan få upp ögonen. Det var roligt i duschen förut, dumt och sätta på kallvatten, jag står under varmt vatten och somnar halvt. (Y)


Idag: Försöka styra upp det där med lägenheten ;) hähä. Och ikväll filmkväll med Bever! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0