tänk på att det går över

Love, light, energy
 
 
Jag har verkligen två helt tokiga små natttroll här hemma. Inatt var det hopplöst. Upp och leka kl 03? Hm, ja det skulle det visst göras.. herregud. Så inte mkt sömn efter kl 03 inte, lite ytlig sömn typ, det var rent av hopplöst. Vart får dom sånna dumheter ifrån egentligen?
Och så har jag även kommit fram till att Celwin inte gillar gymmet. Eller iaf att mamma använder gymmets maskiner. Nej nej, och nej herregud nej. Två ggr har jag försökt, haft med han själv, vilket kunde ha varit för att han inte hade någon annan med sig, men det var inte alls vad problemet var, insåg jag när Gabriel och Elias var med mig och Emmy andra gången vi skulle testa.. i fortsättningen får Celwin snällt stanna hemma ;P
 
Nu har dom små trollen för övrigt slocknat som två ljus.. innan kl slog 19 till och med. En annan ska väl slå igång nån film.. Jonas har ju slängt in handduken han med, hmmmm.. spännande onsdagkväll det här..
Här händer det ju inte mkt mer spännande grejer än det här.. Hösten smyger sig på oss lite sakta. Känner man av mest på mornarna, tidiga mornar.. och på kvällarna när mörkret lägger sig snabbare på oss.. mysigt eller deppigt? Jag vet faktiskt inte. Lite både och.. känns som att våran fina sommar bara blinkade till och nu är det dags för kyla igen.. hur länge denna gång då undrar man.. och tänker nästa sommar då vara värd att vänta på lika länge... vårt klimat ändras ju himlans nu att man inte vet ett dugg..
 
Fast jag är ändå rätt så säker på att den här hösten klår förra hösten och även vintern med för den delen men hästlängder än förra året. Allt annat klår förra året. Förra året var hemskt, aldrig varit med om värre. Och då pratar jag inte om vädret, fast det inte direkt hjälpte. En strimla med solsken nångång kunde ju liva upp en livstid just då kändes det som.. så ofta såg man den..
 
 
 
Idag är på ett ljusare ställe. Kroppsligt, rent fysiskt, tankemässigt, andligt, helt fantastiskt. Med mina brister, ned och uppgångar, kan jag fortfarande stå stadigt med två ben, klarhet i ljusets gångar men en livsinsikt jag aldrig haft förr.
Men kan inte vara glad varje dag och uppvisa en fasad som kanske inte jämt stämmer. Man behöver inte lura hjärnan eller omgåvningen att det inte lyser om en var och varannan dag. Ibland känns det bara dåligt, sämre än andra dagar. Det går över, det är det viktigaste. Det går över.
 
Peace
LnL
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0