mycket det där med pott träning... hjälp!

Veckorna går fort. Poff, så ska lilleman hit, sen poff så ska han till sin pappa.. Går mkt snabbare nu än det nånsin har gjort känns det som. Kan vara för man har att göra hela tiden oxå.

Kan nån ge mig tips på pottträning? Lilleman är HOPPLÖS på att gå på pottan, jag vet inte varför, vad man gör för fel och hur man kan göra det lite enklare för dom? Helt hopplös på det där. Känns inte som att man har någon större motivation att få han att gå på pottan när han verkligen verkligen veeerkligen inte vill.
Han ska vara hos sin pappa nu i veckan, så vi får se hur det går, kanske bättre. Sen på utvecklingssamtalet på dagis som är om typ 2 veckor, ska jag be dom att börja pottträna honom där med.

Egentligen tror jag inte ens det är någon idé om han tvärvägrar såhär, vill gärna inte tvinga på honom, kanske bättre om sisådär 6 månader igen. Visst, billigare utan blöjor, smidigare med att dom går på pottan och bättre för honom med. Men när han knappt kan säga till eller påvisa att han ska bajsa eller har bajsat i blöjan, så tror jag kanske man ska vänta tills han gör det iaf. Men vi får se. Han är ju inte dum, han är fanimig nästan för smart för sitt eget bästa ibland :D "varför ska jag behöva gå på pottan när det är så smidigt att görat i blöjan??" :P eller jag vet inte. Men han är envis, sååååå envis. Bestämd ung liten man :)

* * *

Jahaja. Idag blire städ i gamla lyan, usch! Jobbigt. Men måste göras. Sen tror jag att jag ska slänga ihop en äppelkaka oxå :) igår bakade jag fan både kärleksmums (som, jag blev asnöjd med! fan vad bra dom blev! ;D) och hallongrottor. Gott.

Örebro imorgon. Två st studiebesök med klassen, ska bli spännande. Och sen efteråt hälsa på Emmy, Jocke och lille Elias, förhoppningsvis får jag träffa Elias oxå, beroende på lite tydligen :/, på sjukhuset, hihi.


Kommentarer
Anonym

Det är inte han som är värdelös det är du :P

2010-10-26 @ 22:45:35
Hanna

Låt han få komma på själv.

Det är ingen ide att börja om han inte ör intresserad=) Jag provade några ggr med Noomi men det gick inte. hon vägrade, o pottan ska vara rolig inget tvång. Men helt plötsligt en dag så sa hon till själv att hon absolut inte ville ha blöjan. så vänta tills han visar intresset själv =)

2010-10-27 @ 12:10:44
URL: http://psykoo.blogg.se/
Anonym

Nu har Gabriel suttit på pottan och varit ganska nöjd med det han protesterade lite, men kom till slut självmant och ställde sig brevid mig så jag kunde ta av honom blöjan. väl på pottan så kom lite protester igen men väl på plats så gick det väldigt bra att bara sitta. Observera att det inte var något gnäll när han väl satt på pottan, så det är konstigt att du inte vänder dig till den som verkligen kan hjälpa dig och har insider information utan skriver på bloggen hellre!



Med vänliga hälsningar Gabriels pappa



2010-10-28 @ 07:06:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0