torsdagsfylla?

Underbara väder! :)

Vi blev bjudna på MAX - krubb igår på jobbet då, det var tungt ^^ så gott, det var det hela dagen gick ut på egentligen, haha! Även om det gick rätt så sämst för mig igår :( blä. Men vi förtjänade det efter att ha klarat vårat mål i förrgår, yeees.

Eva och Henry är här just nu, men orkar inte ens hälsa eller vara social, mått illa hela morgonen, så jävla varmt härinne oxå, kan inte öppna dörren ens för då kommer deras jävla fårhund och hoppar på mig, orka. När jag kom hem igår kväll var jag så förbannat trött och hade skallebank till 100, så är morsan dragen OFC, så har dom suttit och pimplat vin hela kvällen med Henry och farsan. Superkul! GAH! Lätt och somna, eftersom jag inte orkade gå upp och skälla på dom fick jag skicka sms till mamma att dom skulle knipa käft, men varje gång hon försökte få tyst på dom blev det bara mer garv därute i köket. Blev fan helt cp på dom.

Fick iaf fläderjuice och wienerbröd till frukost, woho? Men tack pengarna iaf, pendlarkort på måndag blir det, yepp yepp. Sen måste jag färga håret snart igen, kan ju inte se ut såhär, var bara tvungen att vila det eta med tanke på hur slitet det blev sist :P blir nog att beställa tid hos frissan efter löning. Det här håller ju inte..


.. Kul att man återfått lite kontakt med vissa ändå :D
Återträff snart?


Idag:
Till Jonas, vad som händer återstår att se, själv ska man vara nykter ialla fall. Jippi...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0