fullt fullt fuuullt upp

Mina ben är helt döda ikväll, fyfan vad trött jag är!! Men det är jag inte ensam om. Jonas och jag har vare borta i församlingsgården HELA DAGEN sen vi kom hem från Mörtsjön (varit uppe sen kl halv7, knappt suttit ett skit ner på arslet idag, packat och sprungit runt, vi har varit där i 5 dagar. Jag visste inte vart ngt var, skitbra) och gjort iordning en massa grejer inför dopet imorgon. Jonas har gjort 5 tårtor totalt. 2 stora smörgåstårtor och 3 desserttårtor. Så himla duktig är han! Jag är nöjd ialla fall, tror det kmr bli kanonbra imorgon. :) Men ikväll är jag såå slut, speciellt fötterna.

5 dagar uppe i Mörtsjön, wiho. Full rulle. Jag älskar att vara där. Sånt lugn däruppe. Gabriel är i full gång hela tiden och är hela tiden sysselsatt. Nu har han fått en sandlåda där oxå. Och en egen flytväst så nu har han fått åka med ut en längre bit på sjön. Bilder kommer sen såklart ;)

Ikväll är även Bever här hemma hos oss. Blir en lugn kväll framför tvn innan jag slänger mig i sängen! Jonas har tagit Celwin ikväll och gjort klart allt med honom innan nattning och jag tog mig an min lite större lilleman. Så nu ligger han i säng och säger att han och boggar (bloggar) som mamma ;D han har börat prata mkt mkt mer nu, nästan 4 ordsmeningar. Det är ju skönt att man kan förstå honom bättre nu vad det är han vill.. han vill ju rätt mycket, haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0