vadfan?...

Borta !?
Gud vad irriterande. Hade börjat på att skriva upp dag för dag den här veckan hur det går för Gabriel med sin potträning (framsteg där btw! :)) och nyss när jag skulle in och skriva lite, så är hela skiten borta! Vart har det tagit vägen? Kommer inte ens upp när jag söker på filen. Sen är en annan mapp som var på samma ställe oxå borta :/ skapligt irriterande. Får börja om nästa gång. Men nu har han suttit på pottan både morgon och kväll, gör inte alltid något i den, men springer runt mycket utan blöja och sätter sig på pottan. Kissat i den 2 gånger :P haha. Men påvisar ofta att blöjan inte är på, och till skillnad från förr, när jag säger något om blöjan, så vill han ha den ^^ när jag tar fram blöjan så lägger han sig ner så jag kan ta på den. Förr hatade han det där med att ens behöva byta blöja och greja. Ja, ja, vi får se hur det går. Sånt här kan ju ta sin tid innan det där med att kissa i pottan och allt kopplar helt för dom. :)


Har haft tvättstugan idag, vare ute och handlat lite, var även inne en sväng på leksaksaffärn. Köpte en liten present åt Elias och sen två söta små plagg på lindex åt honom oxå. :D så var vi förbi Emmy och Jocke så vi fick träffa lillpojken! Gud så söt! Så himla lugn och rar :D Jonas har fått konkurrens, jag tror jag är kär i Elias ;D haha. Så färgade jag Emmys hår oxå.

Så blev dagen iaf. Hämtat lilleman på dagis, lagat mat och plockat. Nu sitter vi framför IDOL. Hoppas Jay sjunger i början så jag kan få gå och decka snart, dötrött!! Huvudvärk oxå. Trycker ner på hela bäckenet oxå.

Pepparkakor och julmust kanske? :P här har vi börjat ladda inför juletider tidigt! Lussebullar har vi oxå redan mumsat i oss en gång.


... Jaaaaa, mer spännande än så var det inte här!


Kommentarer
Iverhanne

Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

2011-03-21 @ 18:16:13
URL: http://iverhanne.blogimagine.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0