snabba steg redan innan jul-månaden!

... Får INTE glömma köpa glödlampor, får INTE glömma köpa glödlampor... Suck, blir galen när man ska tända lampor och det inte GÅR för det inte finns nån GLÖDLAMPA i! Hugga! Glödlampor är en sån sak som man lätt som en plätt GLÖMMER.. Jämt.. Ja, även om det är en sån grej i hemmet man är väldigt beroende av. Rätt så konstigt det där.

:) arbetat idag, jaa.. 7-15 gick jag idag, glad som tusan att jag fått mig en lite mer schemalagd rad nu ett tag fram! Tackar man klart icke nej till, känns fint. Fast arbetskamraten jag hoppar in för var väl med om mindre rolig grej, vi hoppas hon mår bättre snart igen såklart. :) Men fram tills dess tar jag väl hand om hennes turer ;)



Inte ens hunnit bli december månad och vi här hemma har redan; bakat lussebullar, pimplat massa god Blossa lättglögg med mycket myycket russin (bara jag som dricker glögg, tur det så får jag ha det för mig själv ;)), ätit massa peppakrkakor, även bakat ett gäng med sådanna, lyssnat på Gott nytt jul med älskade bananen, hahaha och idag då har vi julpyntat lite! Det ni. Nu är det lagom med pynt tycker jag.. Nu får det räcka, gardinerna i vardagsrummet, julstakar, adventsljusstaken är framme, julstrumpan hänger på kakelugnen och lite tomtenissar utspridda.. :) och nu ikväll har vi tänt massa ljus och haft det mysigt jag och min man. Julstjärnan i fönstret har gjort det extra mysigt och nu strax ska jag gosa ner mig i sängen där nya bäddmadrassen ligger :D:D helt underbar. Igår var vi nämligen till Örebro och mberg :) vi passade på efter att jag vare till ortopeden som för övrigt var det mest värdelösa läkarbesöket in the history! Men men, skitsamma. Vi shoppade loss rejält och hade det massa trevligt. Blev endel på Ikea må jag lova, men nu är ialla fall alla Gabriels födelsedagspresenter och julklappar färdiga. Celwin som är kvar, lite klurigare alltså. GE MIG TIPS! ^^

Ta mig sista kvällsciggen, jaga tandtrollen och sen bums i säng. Är ledig i helgen och imorgon ska Celwin till mormor så vi blir barnfria och vi ska inte göra ett enda dugg! Jo, kanske dammsuga om jag orkar. Annars.. nada! Helt underbart. Och sovmorgon ska vi ta på söndagmorgon. BÅDA TVÅ! Ligga och dra sig länge, länge.. Gud vilken lyx ;)

Blev mkt bloggande idag. Nu är jag trött! NATTITJE!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0