Bara lite allmänt

Idag har jag fan nästan vare bra ju ! :D haha! När jag vaknade, vilket typ var vid 2 tiden ^^ så hoppade jag in i duschen snabbt, sen började jag fixa i mitt rum en massa, möblerade om lite, tog ut två grejer som verkligen var i vägen, haha helt plötsligt var det dubbelt så mkt plats härinne xP asbra ju. Tog mig väll 2 tim kanske, sen när jag var klar med skiten, började jag laga mat, eftersom jag insåg att jag inte käkat ngt sen jag vaknade, lyckat. Hähä jag e lite kung på köttfärssås och spaghetti, hahaha! Orka med recept, bara blanda ner massa och krydda sen krubba :D mohahah!

hej hej monika, hej på dig monika..
hm?! jävla Jakob.. hahahaha, tvingade mig verkligen att ta imot låthelvetet och nu kan jag inte få den ur skallen! snacka om terror xD

"här står du och här står jaag".. hahaha gaaaah ta booooort -asg-


Rökt en halv cigg idag *stolt*
Sitter här nu och är sådär totally fucking röksugen, men pappa ska iväg snart och handla och hämta mamma så det blir fan att vänta tills sötsakerna anlänt hem, haha, tvingat han att köpa massa cola och ostbågar, jag kommer bli smällfetast alltså! :O men men, orka med cigaretter, snacka om att spara pengar ;O lite bäst alltså.

image80



THE VERVE - BITTERSWEET SYMPHONY

image81

Jag är kär i den låten



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0