En dag kvar :)

jahopp då sitter man här igen, alltså kan ngn ge mig ngt att göra om dagarna eller? jävla freakshow det här, jag orkar inte mer, vill tjäna mina egna pengar, gah! bara för att ha nått att göra mestadels, jag växer ju fast om väggarna känns det som.

Kan folk sluta tjata om mig och körkort, alltså, jag kan verkligen inte sätta mig i en bil och köra nuförtiden, jag sabbade det för några månader sen, visst, jag skyller inte över mig på ngn, det bara är så, jag sabbade det och det fick sina konsekvenser, sluta tjata. Inom 3 år tänker jag ialla fall skaffa mig ett körkort, är inte direkt beroende av bil just nu ändå, finns väl skjuts och buss? ^^ jag klarar mig. Då är jag mig jädrans miljövänlig oxå, haha den ni!

Luktar så gott ^^ haha, mammi lagar mat, Ronja kommer snart, blir filmkväll =) Imorrn SATIN =) jaa komsi komsi :D var och hämtade ut biljetterna idag, haha var fint nervös innan, som vanligt trodde jag att det skulle strula eller ngt, men inte då =) haha gick så bra, fan vad jag är guld xD svårt är det ju inte precis, men det krångla som fan när jag skulle boka dom så jag var inte säker på om det skulle gå bra att ta ut dom :P



"Hjärnceller kan man ha en annan dag" ;) haha så knasiga vi kan vara ibland, men normala kan man vara en annan dag lixom, inget mer med det.

Dags att kolla mejlen, eller försöka, jävla cpdator hänger inte riktigt med, dags att fixa labtop snart! gah.



Imorrn kommer Jacoooob, eller ska jag säga Jastav? haha the COFFEMAN! ^^ haha, alltså dig kan man ju inte ha tråkigt med, funkar inte så.

Förfest hos Bever iaf =)

På lördag? Fest? Haha, Bever, sluta vara så orolig, det ordnar sig! Vi är ju redan 5 pers, som antagligen kommer leda till mer än 10, haha du vet, TRETTIOÅTTAN, en kult lägenhet, kommer alltid vara ;)


I thought I told you,
hey, what goes around comes all the way back around.
See, you should have listened to me, baby.


Du är inte mkt mer än bara luft för mig just nu. Du har skapat det här själv, detär försent att komma nu och försöka ändra på det.


/ / RB ; D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0