Måndag

Jag börjar tröttna på det här nu! Det är fruktansvärt påfrestande och jobbigt, man måste verkligen tänka hela tiden! Haha, det där lät fel. Men vissa vet vad jag menar.

Igår vart det ju rätt mysigt.. ska bara bränna en viss liten sak.. hahaha! Den har redam börjat gå mig på nerverna, okej, ska inte klaga, men det är en PRINCIP SAK!! xD

Idag har jag ialla fall tagit mig till försäkringskassan ang bostadbidrag, hämtat Jonas kontonr så jag kan sätta in halva barnbidraget där varje månad. Så var lixom banken stängd så jag gick till Ida, blev en snabbfika på God Smak, Bever dök oxå upp :) Så sitter jag hemma nu och väntar på mina päron som skulle ha kommit hela jävla helgen! Men IDAG ska dom kommer! Typ om nån timma förväntar jag mig dom. Antagligen. Måste nog sätta igång och plugga lite idag, får se hur det blir med det lixom.

SKA BLI SÅ SKÖNT ATT BLI KLAR MED ALLT HÄRINNE! guuuuuuuuuuuuuuuuuuuud!! Finally. Går en på nerverna ngt otroligt sånt där alltså, stå och stampa och vänta och vänta. Usch!

Nä, cigg på det här sen en dusch!

Bokat tatueringstid nu med :DD WIHO!


CIAO!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0