Onsdag

Hösten kommer springande med stormsteg känner man nu! KALLT! :/ solen kan ligga på men det känns ändå. Fast jag börjar nästan vilja ha vinter nu, det behövs ju det med! Mysigt :)

Mysigt blev det igår :) hähä. Eller? Ja var rätt trött märkte jag.. Vaknade till vid 3 på natten och märkte att tvn stod på högsta typ och en viss annan hade somnat oxå! :p det var inte det lättaste att hitta fjärrkontrollen heller. Så vare lixom dags att gå upp till skolan vid halv 9 imorse. NÄ, DET VAR INGEN HÖJDARE ALLS! :p fy! Men men.

Sitter iaf hemma nu en sväng, rätt happy med mitt kaffe :p käkat lite oxå. Fick VG på provet jag gjorde förra veckan, höhö, bäst! Trodde inte jag med tanke på hur jag mådde den dagen, nä, usch! Prov imorrn med och så på måndag :/ asroligt.. verkligen! Men det ska gå bra tror jag. Pluggat som en tok nu ju.. Kommit fram till att det faktiskt inte är så jädra svårt bara man faktiskt läst lite!

Nä, ska försöka slurpa upp kaffet här sen dags att kila bort till skolan igen! Gruppdiskussioner nu och skit, gaaaah det tycker jag inte om! Orka! Menmen!

SAKNAR MIN KUSSELIN MASSOR :(( så jävla tomt!!! hrmppfff...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0