2 nya vibrerande mascaror...

.. fick jag av Maria :D taaack! hihu. Eller ja, inte helt gratis, men så gott som ^^

Fundilerar på vad man ska hitt på idag, hm. Imorgon kmr iaf Gabriel hem :D tar disken och dammsugning då, jag har ingen ork idag, så jävla slö! Illamående är jag oxå, men det verkar ha gått över lite nu. Ramlade omkull i duschen förut, det var riktigt topnotch! (Y) såå äännuu mer ont i ryggen nu, känns ju riktigt fantastiskt. Men men.

Så skulle jag koka kaffe, eftersom bryggkaffet var slut, så tänkte jag inte mer på det, är rätt van vid att sätta på bryggaren och gå iväg en stund, så det blev vulkanutrbrott på spisen. ännu mer tummen upp :P men men, det var gott för det :D

Blir nog hamburgare sen. Vi är fattiga på kreativitet :D men hemmagjorda (alltså inte hemmagjorda hamburgare utan sånna man köper i affärn och steker ;P om ni inte fattade det) är fan så mkt bättre än donken eller ngt egentligen, för man kan ha i vad man vill och hur mkt man vill, större är dom oxå. Nam!



Har haft konstiga drömmar inatt, haha, lite skrattretande, men det är som vanligt. Det sägs att man ska drömma mkt konstigare saker när man är gravid, men jag har alltid varit sån, speciellt de senaste åren, att jag minns drömmarna nästan i detalj men ändå så dimmigt, och drömmarna är så fruktansvärt urskevade. Endel kan jag förstå, om man går runt om dagarna och tänker för mkt, men som inatt alltså. Nej fy fan :D hahaha. Undermedvetna tankar som visar sig om nätterna.

when your sweet dreams makes your sleep sour '



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0