sjuk? halsbränna har jag ialla fall

Jag vet inte om jag är börjar bli sjuk ännu en omgång, jätte härligt, verkligen. Lyckades somna efter två koppar kaffe, somnade säkert till en halv timma, när Gabriels mormor var här och busade med lilleman, och Jonas stod i köket och lagade mat. Jag somnade?! Hur lyckas man. Tvärdöd. Migränanfall.. fast det har lagt sig lite nu.. efter en alvedon eftersom jag inte har ngt annat mot migrän såklart, och en kopp te. Dom andra käkade medans jag satt och tittade på, mådde skapligt illa.

Men nu har jag halsbränna. Såklart! Så sitter här och halvsvettas med en flaska med kolsyrat vatten. Det och mjölk som hjälper. Bra att det finns saker som hjälper mot denna förbannade, eviga frätande jävla halsbrännan, mer än tabletterna som finns då, men skulle bli nådigt dyrt att handla det varannan dag eftersom jag haft så mkt halsbränna den här graviditeten.

Gabriels mormor har varit snäll och varit här sen typ 4-5 tiden idag. Busat med honom, underhållit honom medans jag varit rätt död, som sagt. Duschat honom efter maten och fixat han till sängen, nu håller han på och somnar och ville att mormor skulle vara kvar i hans rum tills han somnat. Myspojken.

Tisdag imorgon och lilleman ska till sin pappa i vanlig ordning.
lördag är det juldagen, så ska Gabriel komma hit över dagen, wiie :D

Mysigt det ska bli! Förra julen var han hos sin pappa över hela julhelgen. På julafton ska vi ialla fall äta massa mat, och förhoppningsvis öppna lite julklappar... haha ;D vi får väl se. Ekonomin för så mkt klappar iår, har verkligen inte varit på topp. :( men men, skiter jag i egentligen. Glad att min lilleman kommer hem till oss över juldagen iaf ;)


* * * *

Filmer vi såg idag. Filmer ingen annan borde se, fyfan vilka jävla idiotiska B FILMER! USCH!

Insane - Öh? Det är alltså svenskar, det ska väl utspela sig i USA, tror jag? SJUKT dålig. Dom snackar engelska ialla fall. Fattar inte hur dom tänkte när dom gjorde filmen alls. Snacka om att amerikanerna lär driva med oss svenskar, eller ialla fall svenska filmbolag efter den filmen. FY! Spyr. Vi kollade inte klart. Kollade i 5 minuter, sen spolade vi fram typ 3 hack fram i filmen. Och nä, blev inte bättre. Uä!

Exam - Konstig psykologisk film av ngt slag. Trist och enformig. Lite mer spänning precis i slutet. En enda scen i hela filmen. Inte direkt lagt mkt pengar på den kan jag lova.

Monsters - Äh.. Bara jobbig och riktigt seg film! Om övergjorda äckliga konstiga monster som föds i vattnet på olika "infected areas" på olika ställen i Mexico. Fattade egentligen inte så mkt eftersom man inte orkade hänga med i filmen. Bra filmval, Jonas!! haha :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0