lite om Celwins sovvanor

Jaha, så vände vädret och idag blev det kyligare och regningt. Eller ja, det kom en liten regnskur. Men fortfarande varmt. Men om man jämför med det senaste dagarna så är det typ..kallt. :P

Har iaf hunnit med en promenad bort till ica med Emelie. Köpte mig en redbull.. mm. Sånna här förmiddagar vill jag ha mer av. Pigg.. ;P men det är inte så bra för min hjärna, mina små inre konflikter. Haha, så jävla bra. Hej och hå.

Ikväll kommer Ronja och Emelie hit iaf och kollar på film. Blir Ritualen (The Rite). Myspys!

Celwin fortsätter att vara duktig på nätterna. Somnar runt 20 på kvällen. Eller ja allt mellan 19-21 kan han somna, får mat där nånstans, sen kan han vakna antingen kl 1, 2, 3 eller 4 på natten. Beroende på alltså när han får mat innan sovdags. Sen vaknar han oftast vid 6-7 på morgon, kanske äter då och sover till 9. Ibland ;) Men om han får mat vid 20-21 och somnar då, då vill han ha mat vid 4 på morgon igen, sover till 6-7, äter, sen blir han kanske pigg och vaknar så man får gå upp eller så sover han nån timma till. Så man vet när han somnat för natten iaf! Under dagarna är det inte så värst rutinerat, han somnar när han blir trött men det blir mindre och mindre med det. Han kör med korta powernaps, äter mer eller mindre var 3:e timma. Så det är väl därför han sover så bra om nätterna. Duktiga killen! Har varit så enda från start så det är jag riktigt glad över.



På fredag blir det lite party iaf :D ska bli riktigt roligt! Grilla och så :) mamma är snäll och är barnvakt åt Celwin. Gabriel är hos sin pappa denna vecka så. Ska bli himla kul och festa till lite med Emelie som oxå är med då, det var verkligen 1000 år sen vi partade ihop! Och så Ida oxå! Vi har jämt roligt ihop <3 ;)

one tree hill strax då!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0