godmorgon

World War Z. Ännu en zombiefilm och den här gången är det ju såklart Brad Pitts tur. Men när han är med och även är med och regisserar och producerar så är det ju lite mer storslaget och lite mer påkostat än andra zombiefilmer. Såklart. ;) den va rätt okej, för någon som är så äckligt trött på zombiefilmer så man kan kräkas.
 
Blivit en rätt uppskjuten och sen morgon, så vi ska ta och äta lite frukost jag och Celwin, sen ut och leka i solen innan den är dags för en naptime så han blir hanterbar i eftermiddag, ja ni människor, då är den där sovstunden livsviktig, sen hämtar vi Gabriel på dagis som fick en kusin inatt! Grattis Jenny och Mariusz till er lilla pojke!
 

.. Det var väl ändå då själva fan. Man ska alltid få sånna jävla skuldkänslor om man inte är där och hjälper till så man hjälper ju till såklart för man vet att om man själv hamnar i skiten vore man ju såklart tacksam för hjälp. Ja? Det är väl inget konstigt? Men jo, tydligen ska det vara så förbannat konstigt och svårt för andra. Passar sig utmärkt att komma krälande, bölande men när det handlar om att stå på andra sidan är det tamefan lätt och vara kaxig istället. Närru.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0