bröllopsfeber

Idag är det Jag och Gabriel som ska ha dagen för oss själva, i alla fall fram till kl 14 då vi hämtar Celwin. Vi ska iväg och bada och köpa glass. Jag funderade på att ringa hit mormor men alltså, det är inte ofta jag och min lilla Gabriel får sån här tid bara han och jag, det var längesen, jag minns knappt när det var vi gjorde ngt på egen hand bara mamma och Gabriel.
 
Och vad glad jag blev av att höra ifrån Ronja som befinner sig i Egypten just nu! Hennes mamma hade visst blivit erbjuden en massvis kameler för att dom ville att hon skulle sälja Ronja till dom, till araberna. Fattar ni? Alltså är det vanligt att en mor kan sälja sitt barn för några kameler? Måste vara en hejdundrandes magiska kameler. Dör av skratt en liten bit av att det systemet fortfarande existerar i dessa länder, att araberna gör sånt. Crazy arabs!
 
Och så har jag fått dille på bröllopsklänningar. Såklart. Det resulterar ju såklart i ännu märkligare drömmar om bröllop, med reservgubbar eftersom en annan inte kunde bestämma sig om han ville gifta sig eller inte, haha, ja lite skadade drömmar. Men man hittar ju väldigt fina klänningar och det ÄR faktiskt inte så förbannat dyrt heller. Efter att ha bläddrat genom ungefär 45 sidor så har man hittat endel.. här en av dom..
 
 
Bröllopsklänningar
 
Även de polska/goralskie folkbröllop med folkdräkterna och allt, det har jag alltid velat ha enda sen jag var liten! Helst ett sånt där 2 dagars bröllop nere i Zakopane. :) Vore ju himla underbart!
 
 
 
Finns endel olika modeller av den stilen, den originala är kanske inte så jäkla snygg men den är den mest traditionella om man vill ha ett riktigt Goralskie Wesele
 
Ja mycket tankar, herregud, blir yr av att bara tänka och skriva om det. Nu går vi och droppar av det lilla trollet på dagis och sen tar jag mitt andra troll till badhuset!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0