djävulskt

Jag är rätt övertygad att jag vet nu varför jag inte dricker ofta. Det är helt klart rädslan för baksmällan, jag vill verkligen gömma mig för den. Men har klarat mig rätt bra faktiskt och kvällen igår gick ju bra, för vissa av oss ialla fall, Emmy ta inte åt dig, hihi :) lirade kort hos Perkan i vanlig ordning, bowlade, lirade lite mer kort efteråt och sen beställde vi käk, åkte och hämtade och drog oss hemmåt. Jag var i säng innan 12 och det känns ju helt okej, jag är gammal! Herregud vilken annan bild man har av det där med att festa, supa och allt var det var man pysslade med varenda helg, hur i helvete orkade man? Hur mkt skit får plats i en egentligen? Stackars lever, stackars stackars kropp och sinne, det är ju galet GALET, jag fattar ingenting. Inte så konstigt att hjärnan kunde slå slint och man fattade inte så alltid kloka beslut.
Man lixom uppskattar nuförtiden när man väl kommer ut, speciellt tillsammans, det roliga i det och inte för supandet skull. Fyfan vad gammal och mogen jag låter, vuxenpoäng åt mig, yes, 1-0.
 
MEN, här ska inte jag sitta och predika och moralisera alkohol, festande osv. Alla gör ju vad dom vill, jag predikar för min egen skull, inget annat. Det är så JAG upplever det och så är det med det. Jag anser att alkohol är den mest djävulska drog som finns och det är jäkligt märkligt att den inte är olaglig, inte som att många blir den charmigaste knutten av för många glas och gör inte alltid dom mest smartaste sakerna eller säger dom mest vettiga sakerna. Man ser inte så vacker ut som man tror heller, inte nånstans. Ja, inte jag ialla fall.
 
Men alla har sin egen åsikt såklart. Om allt.
 
Jonas är iväg och grejar med möbler och sen ska dom köra hit skiten, så äntligen byter vi säng, soffor, soffbord! Jippi vad glad jag är!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0