Ja alltså..

Trots allt kaos som är runt med mina två troll så trallade vi ut i fm, mkt härligt väder och jag träffade på Krister på lillica, väldigt lägligt då jag precis köpt ni vet sånna här godis "stavar" lakrits med mint i mitten, sånna har Lolita, Jonas mamma alltså, torskat till på ordentligt, så jag köpte ett par sånna åt henne och då kom Krister lagom så fick han ta med dom hem till henne och även krya på sig hälsningar då hon varit lite dålig på senaste. Håller tummarna.
Träffade på Sara från vår lilla jobbkurs som jag för övrigt gick övertid på då mitt program bara var skrivet till 4 februari men att jag var där till runt 25. Inte för att jag tyckte det gav så jäkla mkt, men tack vare det kom jag i kontakt med Roger och nu inväntar mitt klartecken så jag kan börja inom LSS. Oh yeah!
Och efter att vi suttit ute i solen en stund och ätit glass, eller ja, kidsen fick sig en varsinn, Celwin gav mig halva och gapade sen efter Gabriels, i vanlig ordning. Ingen ordning på den grabben ibland alltså, inga gränser, han är bra jäkla svårt diciplinerad må jag lova, ingen barnlek där inte, men i alla fall så träffa vi på en så söt tant som ville prata om sina barnbarns barn som var 1,5 och hade inte börjat tala ordentligt än. Ja, hade det inte varit så jäkla fint väder ute och ungarna var tysta och snälla för en gångsskull så hade jag nog försökt dra ifrån tanten lite snabbare, men det var trevligt att stå där och försäkra den oroliga lilla människan att hennes guldklimp kommer att börja tala, att alla barn är olika med olika saker i den åldern. Gullig.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0