mamma på rymmen

 Två koppar kaffe och en tallrik yoghurt senare och inte ens dugg piggare mamma. Hjärnan är helt hjärndöd, alltså helt på riktigt. Jag hade väl tänkt och dra på mig lite kläder, nä, jag gav upp efter 3 sekunder framför hyllorna och galgarna, ingen idé, jag fungerar inte riktigt som jag ska idag tror jag.
Kl är 8.15 och har redan fått galet jaga ut monstrena, mina fina små barn alltså, från sovrummet 4 ggr. Gapat och skrikit ut dom "NI FÅR INTE VARA DÄRINNE!!!!!" det ska ju lixom dras bort allt från sängen, ALLT.. hoppas i den och under den ska det krälas, jättekul för alla läskiga dammråttor därunder, helst ska man riva ut lite från byrålådor och garderoben. Jag har ju även gömt lite saker därinne (eftersom jag inte varje gång orkar gå ner till källaren med det :P) som dom inte får leka med på ett tag eftersom dom tar sönder sakerna och varandra med för den delen och nu är det den gröna tunneln.. och lite annat smått. Celwin blit tokig när han får se det och inte får ta det. Ojojoj det är så synd om honom då.. Jag rymmer snart. Jag är inte gjord för att gå hemma såhär, inte på heltid. Skönt att det ordnar upp sig snart!!!!
 
Vi ska väl i alla fall bege oss ut till affären och inhandla det som är slut i kylen. Bra för dom små, mmindre bra för mig och min hals som gör fruktansvärt ont idag. Det springer i kroppen och ryggen, jag vill träna, jag villl pw och springa. Kryper enda inifrån ryggmärgen ut.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0